Samadielka

Nekrauna kompiuterio baterijos

Rekomenduojami pranešimai

esme mazdaug tokia, dell pakrovejai "kaip sakant" yra su protu, cia del batkes taupymo, kai pilna batke jis nekrauna, krauna tik kai tuscia, pas tave sitas reikalas grybauja!

patarciau nerizikuot su tokiu pakroveju, jei jau grybauja, kur garantija kad nesusigrybaus ir kompui nepaduos perdideles sroves ir nesudegins motinines nepataisomai, yra saugikliai, bet.... man taip buvo si inspirion 1521!

Ne į temą

gal kam reik dell inspirion 1521 dalimis? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip ir yra, kad pakrovejo problema cia :/ Buvau pas drauga, viskas tvarkoj, krauna be problemu.. Idomu garantinis priima del pakrovejo ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo kad nepriims, bet gali paskambinti ir paklausti, o seip jeigu noresi pirkti tai siulau uzeiti www.tautiks.lt, pats is ten pirkau, nusiunciau pinigus kita diena jau atiunte, mokejau 80lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz nuoroda, reiks uzmest aky jei nepriims i garantini ;)

O gal kas zino sito tipo pakrovejus kurie geresni ar slim'ai, ar tie fat'ai? Ir paziurejau kad ebay apsimokiau siust, tik tiek kad reiks laukt puse menesio... Ebay toks pat kaip tautiks.lt 32-34lt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz nuoroda, reiks uzmest aky jei nepriims i garantini :thumbsup4:

O gal kas zino sito tipo pakrovejus kurie geresni ar slim'ai, ar tie fat'ai? Ir paziurejau kad ebay apsimokiau siust, tik tiek kad reiks laukt puse menesio... Ebay toks pat kaip tautiks.lt 32-34lt :)

na asmeniskai du pakrovejus naudoju fat jau 3 metus ir jokiu problemu su jais nebuvo :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.