Impaler

Teisingas PlayStation CD/DVD įrašymas su Alcohol 120%

Rekomenduojami pranešimai

Ką gi, taip ir pabandžiau padaryti, tačiau nelabai kas gaunasi. Konvertavau ir kepti bandžiau keletu variantų (MDF; CUE; ISO), bet visi davė tą patį rezultatą. Kai atsidarau bet kurį iš ankščiau paminėtų sukonvertuotų žaidimo plėtinių per Alcohol'į, manęs paklausia kokiam formatui rašyti DVD ir t.t. Pasirenku PlayStation 2, greiti renkuosi apytiksliai 4x ir spaudžiu "Start", bet tada visuomet išmeta štai ką:

Nuotrauka

Nesuprantu, kodėl tai atsiranda. Galvojau, gal su DVD-R disku arba DVD-ROM'u kažkas negerai, bet ne - iškepiau dar du žaidimus (kepiau tuos pačius diskus, kuriems prieš tai rašė "Blank Disc (DVD)" - išsikepė idealiai, tik skirtumas tas, kad jie (kiti žaidimai, kurie išsikepė gerai) JAU buvo padaryti ISO formato, neteko jų konvertuoti pačiam, dėl ko ir manau, kad kažką galbūt darau negerai su konvertavimu.

Tiesa, žaidimas su kuriuo nesigauna, senasis gerasis Crash (iš ČIA).

Sveiki, esu naujoke, todel nieko nenusimanau. Parsisiunciau ir Alcohol ir DVD Decrypter bet niekaip neisiena irasyt geimu, gal galit kas padet? Skaiciau foruma visaip bandziau ir neina...Su Alcohol kai rasau irgi ismeta ant galo tokia lentele, gal as ka ne taip darau? Nieko nebesuprantu...Padekit

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, esu naujoke, todel nieko nenusimanau. Parsisiunciau ir Alcohol ir DVD Decrypter bet niekaip neisiena irasyt geimu, gal galit kas padet? Skaiciau foruma visaip bandziau ir neina...Su Alcohol kai rasau irgi ismeta ant galo tokia lentele, gal as ka ne taip darau? Nieko nebesuprantu...Padekit

ka siunti ,kokiai konsolei ? kas butent neiseina?

kiek naudotas dvd romas iki siol? ar daug kepta su juo ?

jei siunti kazka,tai turbut is torentu,reiskia tai buna image failas ,tik suarhyvuotas,belieka parsiuntus isarhyvuot ir gauti image faila ,ar kelis. jei turi jau image faila,ji belieka tik iskepti,nieko nekeist ,jokiu nustatymu,tik iskept ir viskas ant mazo greicio 2-4x i geresnius diskus,naudojant pvz imgburn programa

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka siunti ,kokiai konsolei ? kas butent neiseina?

kiek naudotas dvd romas iki siol? ar daug kepta su juo ?

jei siunti kazka,tai turbut is torentu,reiskia tai buna image failas ,tik suarhyvuotas,belieka parsiuntus isarhyvuot ir gauti image faila ,ar kelis. jei turi jau image faila,ji belieka tik iskepti,nieko nekeist ,jokiu nustatymu,tik iskept ir viskas ant mazo greicio 2-4x i geresnius diskus,naudojant pvz imgburn programa

Parsisiunciau is Linkomanijos sita zaidima - Midnight_Club_Los_Angeles_Remix_EUR_PSP-ACCiDENT ir neisiena irasyt, su DVD Decrypter isvis ten nieko nesuprantu, o su Alcohol ismeta ant galo lentele ( jau rasiau) Kai parsiunte sita geima atsidariau jau viskas buvo israrinta, tik man rods to image nebuvo, tai meginau daryt su Alcoholiu ir vistiek neisejo. Ziurejau ir gida... O dvd romas nelabai daug naudotas. Meginau ir su nero - neisejo. Zodziu prigadinau kompaktu nemazai, naudojau DVD-R Verbatim firmos.

Dar norejau paklaust o gal PSP geimai netinka PSP2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiunciau is Linkomanijos sita zaidima - Midnight_Club_Los_Angeles_Remix_EUR_PSP-ACCiDENT ir neisiena irasyt, su DVD Decrypter isvis ten nieko nesuprantu, o su Alcohol ismeta ant galo lentele ( jau rasiau) Kai parsiunte sita geima atsidariau jau viskas buvo israrinta, tik man rods to image nebuvo, tai meginau daryt su Alcoholiu ir vistiek neisejo. Ziurejau ir gida... O dvd romas nelabai daug naudotas. Meginau ir su nero - neisejo. Zodziu prigadinau kompaktu nemazai, naudojau DVD-R Verbatim firmos.

Dar norejau paklaust o gal PSP geimai netinka PSP2?

tikriausiai norejai pasakyt ps2 o ne psp2....jei tai tai psp zaidimai ps2 netinka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit kas nors aiskiai parasyti kaip tiksliai viska darot irasinedami su Alcoholiu nuo image making Wizard? Ir jei nereik image kurt? ir Kaip su DVD Decrypter, kaip ten nustatyt...? ACIU labai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiunciau kita zaidima bet vistiek neina irasyt, nors ir yra image failas, padekit kas nors jau visa kruva kompaktu sugadinau. Kai israrini lieka du failai vienas cue kitas bin. Ir kai nori irasyt per image burning wizard neina ikelti to cue failo. Kaip padaryt kad jis butu issaugotas E diske nes rodo C/.... ir po to net next neina paspaust..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galite pasakyti kurie cd diskai palaiko 4x ar mazesni greiti, nes jei rasau didesniu, pvz 8x kaikuriu zaidimu ps1 nenuskaito, arba nuskaito, bet daznai strigineja arba kraunant pasitaiko labai daug klaidu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parsisiunciau kita zaidima bet vistiek neina irasyt, nors ir yra image failas, padekit kas nors jau visa kruva kompaktu sugadinau. Kai israrini lieka du failai vienas cue kitas bin. Ir kai nori irasyt per image burning wizard neina ikelti to cue failo. Kaip padaryt kad jis butu issaugotas E diske nes rodo C/.... ir po to net next neina paspaust..

Tu turbūt natūrali blondinė... reikia siūstis PS2 žaidimus, o ne PSP...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek rasiau ant 6x ne vienas diskas nesusigadino naudojau tik verbatim(10disku pakuote be dezuciu) ir TDK diskus su dezutem :thumbsup4: nemanau kad ps2 reikia kuo leciau ju diskai 1 sluoksnio tai tik laiko gaisimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu irases 5 zidimus sekmingai i diskus ps2 bet dabar kai jau reikia dar viana rasyti toj vietoj kur buna pasirinkti playstation arba playstation2 jo nera.. gal alcohol versija kalta nes ana buvo trial o sita multi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as esu irases 5 zidimus sekmingai i diskus ps2 bet dabar kai jau reikia dar viana rasyti toj vietoj kur buna pasirinkti playstation arba playstation2 jo nera.. gal alcohol versija kalta nes ana buvo trial o sita multi

Tiesiog įrašyk be to pasirinkimo ir viskas bus ok <_<

Nes man irgi jo niekada nebūna ir viskas veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prašau gelbėkit. Įsirašiau Alcohol programą, bandau įrašyt žaidimą į dvd, tačiau man neleidžia pasirinkti Playstation 2 formato. Ką man daryti? GELBĖKIT! :lol:

o nepasirinkus formato neveikia. Nes kai įdedu be to pasirinkimo diską, man išmeta, jog : Please insert Playstation or Playstation format disc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prašau gelbėkit. Įsirašiau Alcohol programą, bandau įrašyt žaidimą į dvd, tačiau man neleidžia pasirinkti Playstation 2 formato. Ką man daryti? GELBĖKIT! :lol:

o nepasirinkus formato neveikia. Nes kai įdedu be to pasirinkimo diską, man išmeta, jog : Please insert Playstation or Playstation format disc.

O tavo ps2 bent yra atristas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nežinau, nes dovanų gavau jį, o tas žmogus iš ko gavau išvažiaavo iš Lietuvos, ir šiaip nežianu ar žinotų. kaip reik žinot ar atrištas?

P.S. o ar nerašytų taip jeigu būtų neatrištas: Please insert Playstation or Playstation2 disc?

:unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.