Impaler

Teisingas PlayStation CD/DVD įrašymas su Alcohol 120%

Rekomenduojami pranešimai

Geez, Powka, taigi pasitikrint reikėjo iš anksto ką tu kepi PSX geimą / PS2 geimą CD formatu. Čia yra common knowledge tiesiog. Gi neveltui prie relyzų kabina prierašus PS2DVD ar PS2CD.

Pvz. iš BCG papastinsiu keletą naujausių torrent'ų pavadinimų:

* An American Tail PAL Multi11 PS2CD

* Jurassic park operation genesis (PAL MULTI-5) (PS2-CD)

* Waga Ryuomiyo Pride of the Dragon Peace JAP PS2DVD

Čia nėra ko pildyt gido mano manymu, apsišovei neapsižiūrėjęs ir tiek. Per visą gyvavimą forumo nėra iškilę tokių klausimų niekad. :D

P.S. Beto kada reikės sumeistrauti gidą kaip įsiršyti PSX / PS2 CD formato geimus į DVD diskus, nes kaip žinia PS2 ženkliai labiau vargsta skaitydamas DVD nei CD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

http://www.tsstorage.com/korea/en/techinfo/

cia kairej firmware,tada ten jau skaityk..

Siaip nesakau kad 100% pades,bet verta pabandyt

Edit:

va,radau tikslu linka:

http://www.samsungodd.com/eng/Firmware/FWD...de=&os_no=#

Ačiū nnemo už nuorodas.

Geez, Powka, taigi pasitikrint reikėjo iš anksto ką tu kepi PSX geimą / PS2 geimą CD formatu. Čia yra common knowledge tiesiog. Gi neveltui prie relyzų kabina prierašus PS2DVD ar PS2CD.

Pvz. iš BCG papastinsiu keletą naujausių torrent'ų pavadinimų:

* An American Tail PAL Multi11 PS2CD

* Jurassic park operation genesis (PAL MULTI-5) (PS2-CD)

* Waga Ryuomiyo Pride of the Dragon Peace JAP PS2DVD

Čia nėra ko pildyt gido mano manymu, apsišovei neapsižiūrėjęs ir tiek. Per visą gyvavimą forumo nėra iškilę tokių klausimų niekad. :D

P.S. Beto kada reikės sumeistrauti gidą kaip įsiršyti PSX / PS2 CD formato geimus į DVD diskus, nes kaip žinia PS2 ženkliai labiau vargsta skaitydamas DVD nei CD.

Na va, o aš tik savaitę kepu diskus su PS2 žaidimais ir šio bajerio nežinojau. OK, mistery solved.

Redagavo Powka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Truputėlį atnaujinsiu temą.

Kaip patarsit kepti PS2 žaidimą į DVD, kurį atsisiunčiau be jokio image'o - t.y. iškart tokie failai yra, kurie būna įrašomi iš image'o į DVD. Kad suprastumėte, padarysiu screenshot'ą:

Nuotrauka

Pats neskubėjau kepti, nes pasižiūrėjau, kai kuriems nepavyko su Alcohol'iu to padaryti. Būčiau dėkingas už informaciją, nes gide berots nėra to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir kur tu randi tokius atsisiust ? :mellow: cia yra tai kas buna viduje ps2 dvd diske,bet tai niekad nebuvau atsisiuntes tokios nesamones,torentuose visad buna image failai siaip,o MDF/MDS kepasi kaip ir iso taip bet be jokiu konvertavimu,siaip kad ir alcoholis pats tu failu nerodo,tai pazymi kad rodytu all files ir tada parenki ko tau reikia,bet jau simta metu nenaudoju alcoholio :D ,kepu su decrypteriu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas čia nieko nepakavo, man ką - veikti nėra ką... Atsisiunčiau tokį iš Torrent.lt trakerio, žaidimas, bėje, NBA Baller Phenom vadinasi. Kažkas matyt pirmą kartą gyvenime darė žaidimo rip'ą, be jokio image'o, o tik failus iš DVD paliko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu va matom, kokie genijai deda torentus y torrent.lt B) sheip zhinok yra shancu kad irasydamas failus su nero like data dvd paleisi zaidima, daugiau vargiai ka ir bepadarysi su taip failais. B)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka daugiau nera is kur siustis torentu ??cia tas pats kai is vietiniu ftp atsisiunti pc zaidima koki,jis jau buna suinstaliuotas B) B)

buna visokiu geniju gi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka daugiau nera is kur siustis torentu ??cia tas pats kai is vietiniu ftp atsisiunti pc zaidima koki,jis jau buna suinstaliuotas :lol: :lol:

buna visokiu geniju gi

Nepamaniau, kad taip gali būti. Aš niekad nekreipiu dėmesio į torrent'o vidų, ypač kai pripratęs, jog švariai ir gražiai deda visus relyzus, o dabar te, kad nori, kažkoks pokštininkas rip'ino žaidimą iš originalaus ir image'o nesugebėjo padaryti.

nu va matom, kokie genijai deda torentus y torrent.lt :lol: sheip zhinok yra shancu kad irasydamas failus su nero like data dvd paleisi zaidima, daugiau vargiai ka ir bepadarysi su taip failais. :D

Ne, neveikia. Neesme, trinam. Kitą kartą reikės atidžiau žiūrėti ką pūstis... ir įsidėmėti tą žmogų, kuris šitą geimą įmetė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka tau is lietuvisku torentu geriau siustis? nemanau kad ten rast viska gali

Teisingai sakai. Bet iš lietuvių didesnis siuntimo greitis, o to ko nerandu lietuviškose trakeriuose, jau ieškau per tavo pasiūlytą torrentscan.com.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklausti ar svarbu tas write metod ant alcoholio nes man leidzia pasirinkti tik DAO DVD o pasirinkime nera RAW DVD kur galetu buti problema, tuo labiau kad atsisiunciau is jusu saito alcoholi lyg Alcohol.120%.1.9.6.5429 sita versija is naujesniu. Ar tas pasirinkimas svarbu ir kuo jie skiriasi vienas nuo kito. Dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nera swarbu nes auto detectina programa, gali ir DAO varyt, viskas gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki pirma karta rasau i sita foruma esu naujas narys noriu paklausti kaip galima suinstaliuoti normaliai ta alcohol programa nes as ja atsisiunciau is jusu puslapio ir bandziau suinstaliuot ji man nesusintaliuoja nes praso serial tai iskur ji gauti nes su tuo keymaker nemoku naudotis bandziau serial atsisiusti is interneto jis netinka ir dar bandziau atsisiusti pacia programa ji susiinstaliuoja tada leidzia man i ja ieiti o paskui vel praso serial ir nzn is kur man ji gauti paskui noriu paklausti dar ka reik daryti su imgburn programa kaip ja naudotis ir kokiu formatu reik rasyti zaidimus kad pasileistu ant ps2 ??? labai prasau atsakyti labai buciau dekingas !!! :lol::D:D:D:D:D

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.