Impaler

Teisingas PlayStation CD/DVD įrašymas su Alcohol 120%

Rekomenduojami pranešimai

o ka daryti jei alkoholis neisiraso?? as seniau turejau deamon tools, kai istryniau liko kazkoks deamon failas ir kai instaliavau alkoholi jis pradejo neveikti.... ka daryti??? kol kas naudoju UltraISO burner!! ar jis gerai iraso??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, yra ir pačia iškilę problemų dėl Alcohol 120% instaliavimo. Tai man asmeniškai įvyko kai išinstaliavau senesnę versiją, o nauja neisirašė. Tėra manau vienas 100% veikiantis būdas tai švari Windows XP reinstaliacija B)

UltraISO naudoja NERO įrašymo modulį (ar kokį ten biesą). Šiaip niekada nesirašau su UltraISO (naudoju jį tik image'aims redaguoti), o pripažystu ir rekomenduoju TIK Alcohol 120%! 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as visada rasau su dvd decrypter tik pasidarau mds failiuka,nes be jo neveikia, o jei neveikia irasius su dvd decrypter tada tik rasau su alcohol 120%

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir be to ar playstation2 turi butinai buti chipuotas ar skaito ir nechipuotas?

P.s. pas mane naujo modelio (mazas) nechipuotas playstation 2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butinai turi būti čipuotas! kitaip NIEKAIP nepavyks paleisti piratinių / parsisiųstų žaidimų iš interneto (eD2k / FTP / TorrenT / ir kt.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesa pasakius Bam yra labai teisus ACME compaktai yra patys prasciausi ypac zaidimams nes jie turi tik vienasluoksnia compakto apsauga kuri drozia ps2 lazeri

Zaidimam yrasinet naudoju DVD Decrypter nes ten tereikia atidaryt programa , ideti diska , pasirinkti ISO direktorija ir spausti " Start " :) lengviau nebuna

DVD - R are DVD + R is tiesu nera jokio skirtumo tik kad kai kurios ps2 versijos nemegsta DVD+R bet mano ps2 skaito abu taigi jokio vargo nematau tarp ju ir tikrai nelinkstu prie - ar + , griebiu bet kuri is lentynos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tiesa vienas variantas, kad abu drožia lazerį, tik neaišku, kuris labiau. Violetinės spalvos paviršius tipo drožia labiausiai kiek teko girdėt, bet tik tokius ir tesu matęs :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tiesa vienas variantas, kad abu drožia lazerį, tik neaišku, kuris labiau. Violetinės spalvos paviršius tipo drožia labiausiai kiek teko girdėt, bet tik tokius ir tesu matęs :)

Taip drožia abu, bet Acme yra paskutinis š****, TDK daug geriau ir mažiau drožia ir geriau PS2 kramto ir ilgiau geimas išlaiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Vilius

Bet pas mane yra toks dalykas. Svedijoj kai buvau, siuntinejaus is neto zaidimus ir is 15 dvd tik 2-3 dvd teisirase.Naudojau ACME (2 isirase) ir TDC (1 isirase).Kiti susigadino. Kas ten atsitiko iki siol nesuprantu. Gal kas zino koki atsakyma? Zaidimus siunciau is torrent*u.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkas su įrašymo softu arba pačiais žaidimais parsiųstais. O gal pats dvd įrenginys nelabai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma rašyk be klaidų, o antra jei PS2 nečipuotas - kad ir į kokius DVD rašytum žaidimą jis vistiek neveiks. Tavo PS2 reikia čipuoti!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma rašyk be klaidų, o antra jei PS2 nečipuotas - kad ir į kokius DVD rašytum žaidimą jis vistiek neveiks. Tavo PS2 reikia čipuoti!

:lol::cry::cry::cry::D O as buvau irases i paprasta DVD originalu Gran Turismo 3 A-Spec. Ir jis pasileido ant draugo originalaus Ps2. Reik chebryte programu zinot kai kuriu ir nustatymus pareguliuot :wink: . :D:D:D:D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.