televizorius

Nemokamai! Free! Wolny! Freie! Libre! Brivas!

Rekomenduojami pranešimai

ussx parašė:

Suspėjau pasinaudot, pirmą kartą :o Tikrai labai ačiū :o

Sveikinu :o

Lauksiu iš Tavęs 2100MSP kodo į PM :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:o Nespejau... Nu ka, lauksiu kito karto, bet galiu pasigirti, kad siandien is microsoft'o gift'a gavau, X360 pulteli avatarui :o

O tu bullka mldc, kad kuri tokias temas ir redeem codes dedi :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  IGNOLTA parašė:

:o Nespejau... Nu ka, lauksiu kito karto, bet galiu pasigirti, kad siandien is microsoft'o gift'a gavau, X360 pulteli avatarui :o

O tu bullka mldc, kad kuri tokias temas ir redeem codes dedi :(

Skaityti daugiau  
O kaip tu tą gift'a gavai? Ką padarei, kad gautum? Aš irgi noriu gauti, bet nzn kaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  DoZyMaY parašė:

O kaip tu tą gift'a gavai? Ką padarei, kad gautum? Aš irgi noriu gauti, bet nzn kaip.

Skaityti daugiau  

Internetas - Tavo draugas.

---------------------------------------------------------

Battlefield Bad Company 2 VIP kodas:

D3CA-W8PN-CJSB-W3RH

Šio kodo list price - 1200MSP :(

Smaginkitės :o

PS: kodas vedamas pačiame žaidime, o ne per redeem.

PS2: pasinaudoję - parašykite.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  DoZyMaY parašė:

Skaityti daugiau  
Ne į temą Nieko nedariau, tiesiog pries savaite pradejau LIVE naudotis ir vakar i e-mail'a gavau toki laiska
  Citata

Here's your free gift from

Xbox LIVE

To say thanks for joining Xbox LIVE, we'd like you to have this gift—a free Avatar item—an Xbox 360 controller. You can use this item to personalize your Avatar on Xbox.com and in Xbox LIVE.

We hope this free gift will help get you started enjoying the best in online games, entertainment, and fun from Xbox LIVE. Thanks again for joining Xbox LIVE.

O jei kas deda redeem codes, tai dekit vakare, nuo kokios 17h, nes dauguma zmoniu neturi galimybes anksciau apsilankyt playmanijoj, o jei ir apsilankytu, tai kas is to, kad pvz. BC2 vip koda reikia vesti zaidime, nes ne visi su savim i darba konsoles veziojasi...Laukiam kito redeem code :)

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Citata

O jei kas deda redeem codes, tai dekit vakare, nuo kokios 17h, nes dauguma zmoniu neturi galimybes anksciau apsilankyt playmanijoj, o jei ir apsilankytu, tai kas is to, kad pvz. BC2 vip koda reikia vesti zaidime, nes ne visi su savim i darba konsoles veziojasi...Laukiam kito redeem code :)

Nu tu tai naglas, tau gal dar sms reikia nusiusti su kodu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą Ta Ford C-MAX tema tai pagal mane gryna reklama :)

O Yoostar 2 Gamer Pics and Themes kai bandau siustis tai raso "This offer is not valid in your region, or it has expired". Nesuprantu, kuom geresnis US regionas, kad jiem daugiau free content'o skiria microsoft'as...

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Taip, tačiau iš jo galėsi žaisti tik Xbox One, Xbox 360 ir originalaus Xbox žaidimus. XSX žaidimai nepalaikomi ir juos reikia žaisti iš vidinio SSD.
    • Ar galima pajungti isorini hdd?
    • @Mldc Bus tikrai gerai. Aš irgi to nesuprantu jeigu veikėja moteris viskas jau woke ar juodaodis žmogus-voras (Miles Morales) nu tai b** pasidomėkit prieš rašant, pasiskaitytų knygas raganiaus atžvilgiu o juoduko voro komiksus tegul paskaito kuriems irgi n metų. Anksčiau nifiga niekam nerūpėjo, o dabar jau verkia nat kiekvieno kampo kaip ir dėl naujo Naughty dog žaidimo. Man kaip tik smagiau žaisti už moterį protagoniste visur kur tik galima imu moteris tiek AC tiek CP2077 ir pan.  
    • Dar kas keisčiausia, jog yra žmonių, kurie skundžiasi, jog The Witcher 4 pagrindinis personažas bus moteris ir dar netradicinės orientacijos...bet ji tokia knygose  šiaip aš toks esu labiau anti woke pažiūrų ir už žodžio laisvę, bet kartais, kai kurie anti woke žmonės nusivažiuoja ir žiauriai. Apskritai moterys kaip main personažai niekam netrukdė kaip Portal žaidimuose, trukdyti tik dabar pradeda, kai woke studijos užkrauna žaidimus ar filmus woke mintimis, vietoje stipraus personažo ir istorijos, ir kai dirbtinai kūrėjai savo pažiūras bando įpiršti, ko niekam nereikia, tada tai problema, o čia bet čia knygose taip, kurioms gal 30 metų...čia kaip tik respectina OG material. Tad kiek nesuprantu interneto liaudies, nes kai perspaudžia kur nereikia yra irgi blogai, nesvarbu kurioje pusėje woke ar anti woke. Dėl knygų tai gimtadienio proga gavau visas 8 knygas dovanu, tai kai rasiu laiko per pusmetį ketinu visas perskaityti būtinai. Dabar kaip tik The Wicher 3 per naujo pradėjau žaisti, nu tai ką...šedevras. Manau ir šita dalis neatsiliks, nesugadins kaip serialas visko, kur tik pasityčiojo iš knygų, žaidimų, vis tiek lenkai kuria, manau bus gerai.
    • @Mldc Tai niekas nesako, kad vyresnės Ciri išvaizda bloga, kaip tik labai gerai, juk subrendus dabar ji tikiu, kad bus masterpiece ši dalis. W3 n kartų perėjęs ir visus kartus gavęs pabaiga kaip ji tampa ragane, tad mano pabaiga canon gaunasi  bet pereit reiks dar sykį prieš W4, o kad Ciri bus main veikėja čia aiškiau nebūna, visa istorija sukasi aplink ją tiek knygose tiek žaidymuose. Buvau pradėjęs skaityti jau penktą knygą, bet teko daryti gan ilgą pauzę ~3m., tad mastau knygas pradėti skaityti iš naujo.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos