D0vydas

PlayStation 2 kaina

Rekomenduojami pranešimai

Noriu parduoti naudota PlayStation 2 Slim su dviem valdymo pulteliais, 8 Mb atminties korta ir visias reikiamais laidais, kurie reikalyngi prijungti PS2. Tik neapsisprendžiu už kokia kaina parduoti, kuri atitiktu. Draugas siūlo man 140 Lt už viska, bet patikrines skelbimus radau įvairių kainų, taigi kaip jūs manote ar man kainą pakelti ar parduoti už tokia kokia siūlo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ziurint kokia bukle tavo kompo, ar atristas? jei neatristas ir orginaliu zaidimu nepridedi,kaina atrodo reali ~160lt :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
PlayStation 2 Slim neatrištas, vizuoliai yra įbrėžimų, bet, gedimų nebuvo dar man. Žaidimų galiu pridėti originalių, tik ar draugas norės, kad pridėčiau dar neaišku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai parašyk normaliai kiek žaidimų ir gali parašyti kokie žaidimai, nes, kad pridėsi žaidimų čia nieko nesako. :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrisimas kainuos tiekpat kiek ir pats PS2. Manau 140 yra padori kaina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tas atrišimas daug nekainuos,Impaleriui kortą nusiunčia, 34lt ir visi laimingi :lol: ir šiaip jeigu slimas ir tvarkingas tai tikrai gali bent 150lt prašyt

Redagavo FUZA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėkui už atsakymus :) manau kaina tinkamiausia bus 160 Lt.

Nu tai taip. Visi PlayStation 2 apie 200lt svyruoja. Kai kuriems pavyksta daugiau išpešti, bet sėkmė ten. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.