JAV010

Darbas UK...

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,kazkaip pagalvojau sukurt tema apie darba UK ,šeip butu įdomu išgirsti kaip ten viskas vyksta , kaip vyksta visas įdarbinimo procesas per agentūras ar kaip galiausiai forumiečiams sekėsi laimės ieškant išvažiuot ? Nes galvoju ,kad kažkaip reikia ir man mėgint išvažiuot vasaros laikotarpiui :thumbsup4: Tai va kas pasidalintu savo patirtimi bučiau labai dėkingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,kazkaip pagalvojau sukurt tema apie darba UK ,šeip butu įdomu išgirsti kaip ten viskas vyksta , kaip vyksta visas įdarbinimo procesas per agentūras ar kaip galiausiai forumiečiams sekėsi laimės ieškant išvažiuot ? Nes galvoju ,kad kažkaip reikia ir man mėgint išvažiuot vasaros laikotarpiui :lol: Tai va kas pasidalintu savo patirtimi bučiau labai dėkingas

vasarai gal ivaziuot nebent pas giminaicius ar pazystamus ar kieno nors pazystamus ,nes per vasara nerasi tokiam laikui nuomotis pats.ir beto nesinori juk uz nuoma plikt daugiau nei uzdirbsi jei kas nepavyktu. o viskas vyksta paprastai, priklauso ka moki,kokius popierius turi.tada eini i vistu fabrika pradzioj kaip ir visi padirbt. ;) jei rimtai vel cia viskas priklauso ka pazysti ten, ir keik tau kas gali padet. aisku kalba moket reikia, greitai ismokt savo varda ,pavarde spelint, ir isimint gerai ka sako kas. ir geriau varyt 2-iese siaip. info tiek kad cia rasyt ir rasyt buu galima. bet kas lieca vasara ta itik ne savo jegom, jei kas pades tada ok, jei ne, tikrai beveik garantija kad nieko nerasi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu scalman'ui jei tik vasarai tai tik per giminaicius per draugus , nes kitaip tikrai sunku bus rasti darba ir plius kambari

Plius dar reikes 99svarus sumoketi uz Home Office (kad galetum dirbti ju salije be sito daliko tu negalesi dirbt)

Aisku tuos dalikus tau gali sutvarkyti Agentura arba ten kur tu dirbsi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

be giminaiciu ar pazystamu per vasara gauti uk darba tikrai sunku . jai uk neturi pazystamu ar giminaiciu tai geriau kazka ziurek i skandinavus daugiau litu uzdirbsi nei uk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As buvau isvares du kartus dyrbt i uk paskutini karta sia vasara, abu kartus variau per agentura, pirma karta pasiseke geriau...pirma karta buvau Birmegheme dyrbau greito maisto restorane Burger King darbas buvo sunkokas dyrbdavom po 11 val, sia vasara dyrbau BnM sandelij liverpulij prekiu rinkeju patiko sitas darbas darbas . ka galiu pasakyt is savo patirties kad jai nori varyt i uk dyrbt ant vasaros per agentura neapsimoka nebent gausi iskart normalu kontrkta nes jai nebus darbo visus kas jo neturi varo namo o kai nedyrbi tai ir pinigu nemoka, man taip jau buvo...dar jai skolinies pinigu ant isvaziavimo tai gali but kad tik ir uzdyrbsi ant skolu atidavimo . mano nuomone db i uk vaziuot gyvent ant ilgesnio laiko, sia vasara jau isvarysiu ant poros metu, bet labiausiai i norvegija norisi :) manau varant i uk pradziai geras darbas yra sandelij o ypac tesco...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pradziai nesvarbu kur ,svarbu kad dirbtum.pasiseks ,nepasisek,as tik atvares sekancia diena ejau i agntura,ir jau po 3 dienau dirbau.ir pirmam darbe metus laiko ta ir isvariau,va tada bedu nebuna.padaro ir home ofice ganetura ir uz kelia sumoka ir pan,na cia pradziai butent tokio reikia varianto,nes reiks aisku pinigu kad iki cia dasigaut,dar ziurint i koki miesta,nes Rynair anksciau skraide i Birmingema,dabar jau nebe,tik i Liverpuli ar i Londona dar, velgi jei nebus kas pasims ,pavez ,tai su traukiniu jei varysi i kita miesta ,dar pora simtu lt uz traukini paliksi vienam cia.bent jau vieta gyvent ,na apsistot is karto reikia pas ka. as lt emiau net paskola kai vriau i UK siaip. nes iskar nuomavau ,reikejo uzstata ir nuoma iskart iprieki moket ,na ir gybvent aisku uz kazka pirmas 2 savaites nuo tada kai pradesi dirbt,o jei ne iskart pradesi tai ir ilgiau teks. dar beje kas turi masina, visai vertetu su savo masina varyt manau. nes vazinet cia kuri laika galima, o ir darbu daugiau rasi ka turi kaip daisgaut iki kokio sandelio viduri lauku,arba darbas buna nuo 6 ryto pvz. cia is patirties, jei per agentura, tik pasakyk kad neturi masinos ,tai iskart kokia 80% darbu jau tau atkrenta. be tcia siku viskas labiau ne vaarai ,vasarai reikia zinot kur varai ,pas ka ir kad na gausi darba. jei nzn to tai gali ieskot ir menesi laiko ir nerast nieko.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba kitas variantas varyt mikriuku tada gali prisidet daug maisto ir viso kito ko gali prireiikt kad bent pradziai nereiktu pirkt, bet su tais mikriukais irgi yra visokiu niuancu nes gali nevezt iki kur reikia jai busi tik vienas, nes vienam pazistamam buvo kad vaziavo 4 paras iki liverpuli...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš kažkaip galvoju ,ir linkstu link agentūros ,kad per agentūra mėgint kažkoky darba susirast , su anglu kalba kaip ir neturetų buti problemu nebent kažkiek del akcento angliško ausį pripratint reik , o gal ir ne . O šiaip tai aišku ,kad reikia važiuot ne vienam tik reik dar draugų paklausinet ar norinčių yra. O mane ištikro domina tos agentūros ,nes pavyzdžiui skaičiau apie emigra.lt agentūra tai ir gerų ir daug blogų atsiliepimų tai gal va iš važiavusių zinot kokių geresnių ? O va su skandinavu salim kažkaip negirdėjau kaip ten viskas vyksta , kokios kalbos reik ?

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na skandinavams aišku reikia JŲ kalbos. Bet manau bent anglų mokėk ir važiuok ten. Aš galvoju gal vasarą irgi reiks ką sumąstyt su anglija. Giminės gyvena jau virš 10 metų ten, tai gal surastų ką nors man. Va dar už nuomą nereiktų mokėt, tik gal simboliškai :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvau 2006metais puse metu padirbet uk,per agentura. gerai viskas buvo,aisku ir svaras verte turejo didesne. Siltnamius dengem braskiu ,tai normaliai, gerai kad i skynimus braskiu nejau,nes ten skundes daug kas kad nevisada uzdirbt eina ir sveikata gerai gadinas,tai i pickinga nepatariu eit :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai butu jei galetum rinktis kur eit. ir per vasara sveikatos tikrai nesugadinsi. juoda darba dirbt niekur nera pasak.todel ir dirbi tik del pinigu juk.irdziaugiesi kai gauni. aisku per agentura tiesiai is lt kitaip visai,ten jie gauna uz tave ir tu gauni ka jie tau duos. bet uztai nereik paciam ieskot nieko.taip galima ir i skandinavus varyt nemokant kalbos. svarbu kad neapipistu daug. aisku vietiniai gauna ne tokius pinigus bet na varai del saves ,dirbi ka reikia ir tiek.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai sakot nėra ko bijot važiuot per agentūra , šiaip dar turiu pažysta jo brolis per agentura tris metus važiavo iš eilės ir gan neblogai uždirbo, tik ,kad toje agentūroje darbinimo procesas visas vyksta taip,kad atvažiuoja anglai ir renkasi ka įdarbinti ką ne neaišku kaip ten buna lieki be darbo ar vis dėl to pasiseka ir gauni kažka ,o kaina kažkur ten girdejau agenturoj buvo apie 700lt . O šiaip kas liečia amžių jei man 18-iolika ? Gal kažkaip darbinant žiuri i truputį vyresnius ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai sakot nėra ko bijot važiuot per agentūra , šiaip dar turiu pažysta jo brolis per agentura tris metus važiavo iš eilės ir gan neblogai uždirbo, tik ,kad toje agentūroje darbinimo procesas visas vyksta taip,kad atvažiuoja anglai ir renkasi ka įdarbinti ką ne neaišku kaip ten buna lieki be darbo ar vis dėl to pasiseka ir gauni kažka ,o kaina kažkur ten girdejau agenturoj buvo apie 700lt . O šiaip kas liečia amžių jei man 18-iolika ? Gal kažkaip darbinant žiuri i truputį vyresnius ?

matai niekas negali tau garantuot aisku ar pasakyt kad ta agentura tai jau geriausia. bet jei vasarai tai varyt reiktu taip. nes jei nori pats varyt ir pats ieskot tai reikia ilgesniam laikui. o per tokias va tai galima ir kalbos nemoket per daug, na nederlandai nemegsta tu anglu per daug,bet gal butu te kokiu ruskeliu ar pan ko nors. del amziaus tai vienas tikrai geriau nevaryk. nors jei jautiesi kad gali,tai gal gali.kaip pats jautiesi cia labiau . as neturejau beveik jokios info akai variau ,bet zinojau kad noriu ir zinojau kad atgal negrysiu greit. aisku cia kitas variantas. bet esme kad na nesi mazas vaikas,visada gali pats ka nors sugalvot jei kas netaip eitusi kaip noretum.siaip agenturai turi but tas noras kad tu dirbtum ,nes jei tu nedirbsi ,reiskia jie nieko negaus irgi, o gauna jie gerai uz dirbanti zmogu.tai jiem kaip ir na reikia stengtis kad zmogus kuri jie siuncia dirbtu.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dėl viso darbingumo tai aš darbo patirties vasarom nuo 14 metų terėjau jau keturiolikos metų lietuvoj čia apie 4000lt uždirbau krovėju dirbdamas tai darbo nebijau , nu ištikro dėkui už patarimus reikia mėgint ieškot per agentūra kokia darbo ieškot,visgi tik 3 mėnesiam išvažiuot galėčiau dėl mokslų. O ateitį gal ir ilgiau,mokslus baigęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar vaziuosi per lt kazkokia agentura,ar pats vienas ieskot laimes,pradzioj vistiek teks dirbt per anglu agentura tada,nes taip paprastai tiesiai taves 90% kad nepriims joks fabrikas ar imone. na nebent su geru CV nuvaziuotum,bet kai zmogui 18m tai nieko gero i ta CV neparasysi...

kitas dalykas jei tikiesi ten nuvaziaves per menesi gaut 10 tukstanciu (gal kas taip uzhpaiste),tai skaudziai teks nusivilt,nes dirbant per agentura,jei yra darbo tavo savaitinis atlyginimas bus 200-250sv. aisku yra ir daugiau uzdirbanciu,bet didziule dauguma,ypac sveiziu naujoku dirba uz tiek.nemazai pazystu dirbanciu ir uz maziau.aisku yra pazystamu 400+ bet isitrint i geresni darba, paprasciausia reikia laiko.

masina geras dalykas, jei atvaziuoji is lt su ja,nes uk jos islaikymas brangiai kainuoja,labai brangiai.jei planai 3men ko gero apie ja net negalvosi...

dabar dar su bankais ivairiu rupesciu kyla,nelabai nori saskaitas lengvai atidaryt. ivairiausiu chujnia tam reikia. tad vaziuoti vienam ir visiskai ant lempos yra be galo rizikinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.