Moo

Visos, visų iPhone / iTouch naujienos / aptarimas

Rekomenduojami pranešimai

Aš pats irgi esu prieš kopijas, bet draugas lyg ir pigiai parduoda tai galvoju pasidomėsiu.

Jei už 50lt, gali nusipirkt jei labai nori.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galėti tai gali ir ten kokį seną mobiliaką už 500lt nusipirkti, bet liksi mulkio vietoj. Domiuosi tik aš. Šiaip aišku norėčiau 4s, bet blem kaina kosminė. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galėti tai gali ir ten kokį seną mobiliaką už 500lt nusipirkti, bet liksi mulkio vietoj. Domiuosi tik aš. Šiaip aišku norėčiau 4s, bet blem kaina kosminė. ;)

jei lietuvoj tai kosmine, sakei draugas mokejo 2400lt už 4s, tai gal jis yra 32gb, nes db 16gb kainuoja 2199lt.

bet ir 4G pilnos akys siaip, kaip pirmam iphonui, siuskis is usienio kad ir prirista ir bus pigiau, isidesi gevey ir džiaugsies. pas mane taip padaryta, nematau problemos, nejauciu jokio nepatogumo kad su gevey sim idetas.

arba imk 4s is ominitel, su planu, i menesi 99lt 2 metus ir gausi 1gb mobiliuju duomenu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei lietuvoj tai kosmine, sakei draugas mokejo 2400lt už 4s, tai gal jis yra 32gb, nes db 16gb kainuoja 2199lt.

bet ir 4G pilnos akys siaip, kaip pirmam iphonui, siuskis is usienio kad ir prirista ir bus pigiau, isidesi gevey ir džiaugsies. pas mane taip padaryta, nematau problemos, nejauciu jokio nepatogumo kad su gevey sim idetas.

arba imk 4s is ominitel, su planu, i menesi 99lt 2 metus ir gausi 1gb mobiliuju duomenu :notworthy:

Heavy useriui + siri 1GB neuzteks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Heavy useriui + siri 1GB neuzteks.

na as pats nesugebu isnaudoti daugiau kaip 400mb per menesi, aisq specialiai nebrowsinu kad panaudot megus, o jei reik ka atsiust namie yra wifi.

cia viena menesi wifi buvau atjunges, ir naudojausi telefonu kaip iprastai, isnaudojau 550mb.

tai sakyciau 1gb jei namie yra wifi app'sus siusti tikrai turetu užtekti, o prireikus duomenu galima dasipirkti.

btw, 4s 32gb naujas omnitel salone 2699lt, sakyciau daxuja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ash tai vien tik del A5 pirkciau ji!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ash tai vien tik del A5 pirkciau ji!

ir kur tu ta a5 panaudotum? nematau reikalo jei zmogus turi iphone 4 keist i 4s, nes nieko negausi apart dual core ir kamera. visi zino, kad kamera neatstoja kokio dlsr, o dual core nezinau kur isnaudoja ios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir kur tu ta a5 panaudotum? nematau reikalo jei zmogus turi iphone 4 keist i 4s, nes nieko negausi apart dual core ir kamera. visi zino, kad kamera neatstoja kokio dlsr, o dual core nezinau kur isnaudoja ios.

Greitesnis zaidimu paleidimas man didesnis pliusas, daugiau jb tweak'u gali prisikimsti, siri tweak'ai, browsinimas geresnis etcetcetc. I'm alright with 4S

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dabar pvz kai būna pirkti ten 16gb ar 32gb tai noriu paklausti to 16gb mažai būna?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O dabar pvz kai būna pirkti ten 16gb ar 32gb tai noriu paklausti to 16gb mažai būna?

Pilnai uztenka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.