Moo

Visos, visų iPhone / iTouch naujienos / aptarimas

Rekomenduojami pranešimai

Gal pas tave tas 4 sudrostas ar ka nes geimus kiek esu mates no lag, spangsti tu cia kazka man tokia nuomone kyla, nes 4s nelabai jau taip skiriasi nuo 4 tad geimus manau nelagina nei tas nei tas

Infinity Blade 2 ir GTA iii uztenka pamegint palyginti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Infinity Blade 2 ir GTA iii uztenka pamegint palyginti.

yeah right, tikrai gta3 lagina ant 4'o http://www.youtube.com/watch?v=9gff9qlmAQ8 !!!! bei
kur tikrai nesimato superinio lago. Ir kur jus entuziastai skubat, kad veluoja appso paleidimas? Tiesiog nematau reikalo permoket 700lt uz nauja 4s jeigu ir 4 veikia gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sori, bet kam lagina kam ne. :) O YouTube paziuret galima ir pamatyti 'O, nelagina'. Tada nusiperki ir isirasai ji ir lagas matosi. O tada as tikrai nesiruosiu restore daryt ir jailbreak'int per nauja ir persirashyt viska.

Kas kam - man 4S ir as geriau 'permokesiu' ir gausiu geresni daigta, negu pirksiu 4 ir isleisiu tuos kuriuos buciau permokejas ant tu daigtu kuriu man nelabai reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sori, bet kam lagina kam ne. :) O YouTube paziuret galima ir pamatyti 'O, nelagina'. Tada nusiperki ir isirasai ji ir lagas matosi. O tada as tikrai nesiruosiu restore daryt ir jailbreak'int per nauja ir persirashyt viska.

Kas kam - man 4S ir as geriau 'permokesiu' ir gausiu geresni daigta, negu pirksiu 4 ir isleisiu tuos kuriuos buciau permokejas ant tu daigtu kuriu man nelabai reikia.

AI net gaila gyncitis su begaliniu fanatiku. Tiesiog ka turejau omeni, nekist is kart siuliti zmonem imti 4s, nes jie patys turi isitikinti ko nori is telefono, ar kad paleistu appsa 4 sekundem greiciau o infinity blade nelagintu (ciuju vienintelis appsas laginantis) ar dar tikrai turincio parako savyje telefono kuris neka neatsilieka ir pasiemant mazesnio biudzeto reikalaujanti telefa ir palaukti naujo modelio kuri mano manymu isleis 2-3 ketvirti :)) PEACE

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AI net gaila gyncitis su begaliniu fanatiku. Tiesiog ka turejau omeni, nekist is kart siuliti zmonem imti 4s, nes jie patys turi isitikinti ko nori is telefono, ar kad paleistu appsa 4 sekundem greiciau o infinity blade nelagintu (ciuju vienintelis appsas laginantis) ar dar tikrai turincio parako savyje telefono kuris neka neatsilieka ir pasiemant mazesnio biudzeto reikalaujanti telefa ir palaukti naujo modelio kuri mano manymu isleis 2-3 ketvirti :)) PEACE

Zodziu nori pirkt 3GS. Kam ji dar pirkt? Pasitaupyk ir imk 4'a. Nori 4'ta imti? Tai kam ji imti, jeigu dasimeti 4S'a ir pasiemi ji. : ) O jeigu riboti pinigai ir zinai kad nebesukrapstysi tai ok imk ta 4'tuka. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zodziu nori pirkt 3GS. Kam ji dar pirkt? Pasitaupyk ir imk 4'a. Nori 4'ta imti? Tai kam ji imti, jeigu dasimeti 4S'a ir pasiemi ji. : ) O jeigu riboti pinigai ir zinai kad nebesukrapstysi tai ok imk ta 4'tuka. :)

Tai su tais taupymais del naujesnio irgi bullshit. tai nori imk opeli bet kam ji pirkt gi asitaupius ir mercedes sl modeli gali paimt. Lygiai tas pats pas tave, jokios logikos tavo parasytam teiginiui del imimo ir taupymo. Kam taupyt jeigu tave pilnai tenkins ir ankstesnis modelis, tik aisku pirmiau suvok ko tau reikes is jo, nes gali uz ta suma geresni androida pasiimti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal pas tave tas 4 sudrostas ar ka nes geimus kiek esu mates no lag, spangsti tu cia kazka man tokia nuomone kyla, nes 4s nelabai jau taip skiriasi nuo 4 tad geimus manau nelagina nei tas nei tas

ka tu manai, ar ko nemanai, nelabai man idomu, kalbekim ne apie nuomones, o apie faktus. Kai rankose laikysi abu modelius, tai ir kalbek, o neprisiziurejes youtubej. Nera cia ko gincytis, programas, geimus 4s paleidzia greiciau, kaikuriuos zaidimus 4 lagina, kai tuo tarpu 4s ne. Niekas nesako, kad 4 modelis vos juda, viskas ten pas ji tvarko, bet tiesiog 4s veikia greiciau. Naudojaus 4, dabar naudojuos 4s, skirtumas pakeitus jautesi. As neraiginu is 4 keisti i 4s, tikrai tai nera butina, tik noriu pasakyti, kad skirtumas yra ir nera prasmes apie tai net gincytis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar verta ziureti i Iphone 3gs? Ar geriau koki SGS?

Nuotrauka

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apple samdo kompanija, kad jiem gamintu, o be to, kur fabrikuose geras gyvenimas? Visur tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.