Moo

Visos, visų iPhone / iTouch naujienos / aptarimas

Rekomenduojami pranešimai

3GS'ui uzteks. 4'tame vos vos 16GB. 4S'e jau niekaip pagal mane.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai tada 3gs geriau žvalgytis kur 16gb, nes pigesnis bus, bet jugi vistiek užteks, taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pagalvok kiek kokiu appsu turesi, muzikos ir pan, nes as pavyzdziui savo iPhone 4 turiu tik 4GB uzimtus is 16GB, daugiau tik atsargai pasilikes, bet nestokoju tos vietos, bet ir negrudu to ko nezaidziu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pas mane 3G 8gb laisvos vietos beveik ~6.4gb , nera muzikos nieko nera keleta apps ir keletas zaidimu viskas, svarbu paskambinu, sms parasau, fotiku jei reikia pasinaudoju ,ir internetu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toki perki tai svarbu kad veikia. Kad IMEI rodo per preferencus. Thats it. Ar mygtukai veikia visi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greitesnis zaidimu paleidimas man didesnis pliusas, daugiau jb tweak'u gali prisikimsti, siri tweak'ai, browsinimas geresnis etcetcetc. I'm alright with 4S

:DD nu realiam naudojime tu skirtumo nepastebesi. Nu apple fanatiko nuomones neimanoma pakiest :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu pas mane 3G 8gb laisvos vietos beveik ~6.4gb , nera muzikos nieko nera keleta apps ir keletas zaidimu viskas, svarbu paskambinu, sms parasau, fotiku jei reikia pasinaudoju ,ir internetu

as ir raudona plyta turiu su skylem, yra ten tos laisvos vietos, isidedu koki tusinuka, servetele ar tampona, bet siaip neisnaudoju as visos vietos. :D

siaip 3g modelis jau nieko nevelka, todel jame nera tolko kažkokiu appsu ar foto laikyt, kaip nokia 3310 su lieciamu ekranu, aisq iphone original tai is vis kaip philips diga :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:DD nu realiam naudojime tu skirtumo nepastebesi. Nu apple fanatiko nuomones neimanoma pakiest :D

Bandes viena prie kito pridejus? Tikrai labai abejoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandes viena prie kito pridejus? Tikrai labai abejoju.

as bandes, visiskai niekuo nesiskiria, apart kad antena viena papildoma yra ir tai reik žinot kur pažiuret kad atskirtum ka rankoj laikai :D

greitis irgi dar toks neapibrežtas dalykas, kai isejo 3g jis buvo galingas kaip tais laikais, o db vos velka naujesnius appsus apskritai (jei is vis jie eina)

taip bus ir su 3gs ar 4 kada nors, o 4s dar vilks viska pakankamai normaliai, panasiai kaip 3gs db.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anyway, as kai lyginau matesi tikrai. 4S'e jau galejau daryt o 4'tam tik isijunge tuo metu. Betkuriu atveju, net infinity blade 2 lagina jau ant iP4, kas man nepatinka, del to ir nezaidziu, ir dar keleta yra kaip GTA III etc. O kai yra su kuo palyginti - man tai nepatinka, jeigu matau kad skirtumas yra akivaizdus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anyway, as kai lyginau matesi tikrai. 4S'e jau galejau daryt o 4'tam tik isijunge tuo metu. Betkuriu atveju, net infinity blade 2 lagina jau ant iP4, kas man nepatinka, del to ir nezaidziu, ir dar keleta yra kaip GTA III etc. O kai yra su kuo palyginti - man tai nepatinka, jeigu matau kad skirtumas yra akivaizdus.

Skirtumas tikrai yra ir gan zenklus, praktiskai bet kuria operacija 4s modelis atlieka greiciau, pvz safari varto greiciau, programas uzkrauna greiciau, zaidimus kaikuriuos 4 modelis lagina, kai 4s eina be problemu. Lyginau ne karta, skirtumai akivaizdus. Redagavo nerijay

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skirtumas tikrai yra ir gan zenklus, praktiskai bet kuria operacija 4s modelis atlieka greiciau, pvz safari varto greiciau, programas uzkrauna greiciau, zaidimus kaikuriuos 4 modelis lagina, kai 4s eina be problemu. Lyginau ne karta, skirtumai akivaizdus.

tai jei jum ketvirtas lagina, ka jau kalbet apie 3gs...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal pas tave tas 4 sudrostas ar ka nes geimus kiek esu mates no lag, spangsti tu cia kazka man tokia nuomone kyla, nes 4s nelabai jau taip skiriasi nuo 4 tad geimus manau nelagina nei tas nei tas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.