Wolwerine

Del Bad Company 2

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,man per BC2 iskilo tokia problema,kad kai nusauni priesa ,"Killing an enemy" raso ant juodos juosteles.Gal kas zinot kaip padaryti,kad uzrasa rodytu tiesiai ant zaidimo?Is anksto dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,man per BC2 iskilo tokia problema,kad kai nusauni priesa ,"Killing an enemy" raso ant juodos juosteles.Gal kas zinot kaip padaryti,kad uzrasa rodytu tiesiai ant zaidimo?Is anksto dekui.

Zinok, seni, nelabai supratau tavo klausimo, jeigu istikruju;D, Jei gali tai placiau isdestyk.

P.S Ir tema tavo si nelabai vietoj- turetu zaidimu skiltyje but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As isirasiau, istryniau ir vel isirasiau,bet niekas nepasikeite.Maciau per youtube ir pas kitus taip yra. Pas mane kaip sitam video:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bandei padaryti hdd maintenance (aka system cache ir TU pravalymas)? Prie to paties dar gali marketplace system data ar kaip vadinasi ištrinti. Žaidimo perrašymas iš naujo vargiai ar ką pagelbėtų. Bet cache išvalymai.. daugiau šansų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cache isvalyti bandziau, o marketplace system data neradau kaip istrinti.

Vargiai ar padės, bet pabandyk.

1. On your Xbox 360 console, go to My Xbox, then select System Settings.

2. Select Memory.

3. Select your primary storage device, which is usually the hard drive.

4. Select System Items.

5. Select Marketplace System Data.

6. Select Delete.

7. Restart the console.

8. Sign in to Xbox LIVE, and then go to the Marketplace.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia gal del to kad as pasijunges su av kabeliu?Reikes isbandyti su hdmi. Gal zinot is kur butu galima nusipirkti pigesne kaina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia gal del to kad as pasijunges su av kabeliu?Reikes isbandyti su hdmi. Gal zinot is kur butu galima nusipirkti pigesne kaina?

Lemonoje (www.lemona.lt; yra parduotuvės didžiuosiuose miestuose) 1.5m kabeliai nuo 16Lt prasideda.

Aišku, visada atsiras tokių, kurie sakys, kad HDMI kabelį reikia pirkti už 79.99Lt :D Bet aš su tuo nesutinku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lemonoje (www.lemona.lt; yra parduotuvės didžiuosiuose miestuose) 1.5m kabeliai nuo 16Lt prasideda.

Aišku, visada atsiras tokių, kurie sakys, kad HDMI kabelį reikia pirkti už 79.99Lt <_< Bet aš su tuo nesutinku.

agree. turiu tą originalų laidą iš xbox ir iš senuku už 15 litų 2 metrų. tas pats. sako pigus greitai pareina, pasakos... už 15 litų laidas mažiausiai viena kartą per dieną jungiamas prie laptopo žiūrėti HD filmus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.