alpino

Naujas korpusas, senas PSU

Rekomenduojami pranešimai

Atėjo noras nusipirkti naują kompo korpusą ir iškilo klausymas. Jeigu pas mane korpuse PSU dabar yra viršuje, o tas case kurį noriu pirkti, PSU palaikomas apačioje, tai aš savo dabartinį PSU galėsiu tiesiog uždėt ir viskas ar reikės naujo? Ar jie neskirstomi į tokius kurie apačioje ir kurie viršuje dedasi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atėjo noras nusipirkti naują kompo korpusą ir iškilo klausymas. Jeigu pas mane korpuse PSU dabar yra viršuje, o tas case kurį noriu pirkti, PSU palaikomas apačioje, tai aš savo dabartinį PSU galėsiu tiesiog uždėt ir viskas ar reikės naujo? Ar jie neskirstomi į tokius kurie apačioje ir kurie viršuje dedasi?

na manau tikrai galesi.i sena korpuse nauja PSU gal ne i visus idetum bet i nauja korpusa tai idesi senesni PSU laisvai.ju visu prisukimas bei matmenys standartiniai.o siaip gali pagal modelius konkreciai patikrint nete,na case modelis bei PSU.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiks senasis psu. Is bedos galesi ji apversti, kad ventiliatorius nebutu uzdengtas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Parodyk korpusą ir PSU geriau, ir aišku bus. :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiks senasis psu. Is bedos galesi ji apversti, kad ventiliatorius nebutu uzdengtas.

Aišku, bet matai jei apversiu, tada ventiliatorius išmes orą tiesiai ant vaizdo plokštės. Beje mačiau, kad tam case yra apačioj specialiai grotelės, kad išeitų oras iš PSU, tai kaip ir viskas aišku. Dėkui abiem

Čia būtų toks naujas korpusas:

http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2989

O čia maniškis

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.