MadenX

Call of Duty: Modern Warfare 3

Rekomenduojami pranešimai

Tai pradziai visalaik kokios nesamones, cia nepajungia, per BF3 atjunginedavo is zaidimo, bet manau laikui begant sutvarkys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Call of Duty puslapyje išsiųsti laiško nepavyko, grąžino, parašė neteisingas adresas. Activision puslapyje užpildžiau užklausos formą - kad negaliu jungtis prie išorinių IP, tik prie Lietuvos, iškart "robotas" atsiuntė tokį atsakymą:

Activision Customer Support cs7@activision.com skirta man

rodyti išsamią informaciją 08:52 (Prieš 12 val.)

Since Tuesday’s launch, Modern Warfare 3’s multiplayer has been working great. In fact, the amount of players online is even higher than what it was this time last year for Black Ops. Have fun -- we hope you continue to enjoy MW3 to the fullest.

However, on Call of Duty Elite, we are having trouble scaling the service to meet demand. We're aware that many of you are currently experiencing problems with the Call of Duty Elite service. You’re frustrated, we know it, and we know we need to fix it. Our teams have been working non-stop to identify issues and resolve them as quickly as possible. Again, these issues have no impact on the performance of the game. If you have questions about the state of the Call of Duty Elite service, please go to http://www.callofduty.com/elitestatus.

Please note that we are experiencing heavier than normal volume. As a result, there may be a delay in receiving a response. We apologize for the inconvenience and thank you for your patience.

Your question has been received. Once we have a solution we will provide a response. Thank you.

Atsakymas apie nieką. Rašykim, gal sureaguos...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pirkau MW3, nesijungia per MP prie servų. Tiksliau jungias, bet sunkiai randa žaidėjus, pagal nikus matau, kad visi iš Lietuvos. Čia kažin klaida, kad tik su lietuviškais IP žaisti leidžia ar taip sugalvojo? Jei ir toliau taip, tai nesąmonė, MP palošt neįmanoma.

Kam neveikia rašom laiškus žaidimo kūrėjams, tegul taiso bugus!!! support@callofduty.com

Ant kokios platformos pirkai mw3?

Man idomu kas per dlc bus? Kiek zinau, ju bus 20, ir tarp ju bent 4 map patch'ai.

Redagavo secret666z

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant kokios platformos pirkai mw3?

Man idomu kas per dlc bus? Kiek zinau, ju bus 20, ir tarp ju bent 4 map patch'ai.

Patasiau postą, ant XBOX nevažiuoja. Vakar kelis kartus prisijungė prie MP, bet tik lietuviški IP, pagal nikus matos. Ir laukti reikia, kol susirenka visi. Nesąmonė. O geimas geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patasiau postą, ant XBOX nevažiuoja. Vakar kelis kartus prisijungė prie MP, bet tik lietuviški IP, pagal nikus matos. Ir laukti reikia, kol susirenka visi. Nesąmonė. O geimas geras.

Na rytoj pagaliau ir as gausiu mw3, bet ant ps3, tai paziuresiu kaip ten su tuo MP :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai dar lietuviai to mw3 negavo, kuriu yra uzsisakiusiu tikrai nemazai. Sup*stas pashtas... Antradieni jau gaunu mw3 :) Elite jau turiu nusipirkes.

jo jo leituviai patys tier kur perka zaidimus :whistling::) :) is 1000 gal 1 ir pirko,visi kiti is kokios linkomanijos parsisiunte

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pirkau MW3 (XBOX), nesijungia per MP prie servų. Tiksliau jungias, bet sunkiai randa žaidėjus, pagal nikus matau, kad visi iš Lietuvos. Čia kažin klaida, kad tik su lietuviškais IP žaisti leidžia ar taip sugalvojo? Jei ir toliau taip, tai nesąmonė, MP palošt neįmanoma.

Kam neveikia rašom laiškus žaidimo kūrėjams, tegul taiso bugus!!! support@callofduty.com

Ne į temą

pagal ideja Lietuvoje nera jokio xbox live ir cia niekas jokiu xboxu neturi. :thumbsup4: rasyk nerases.
Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

pagal ideja Lietuvoje nera jokio xbox live ir cia niekas jokiu xboxu neturi. :thumbsup4: rasyk nerases.

Ne į temą

Tai ne tik xbox'u. Niekas cia ps3 neturi ir tikrai niekas neperka mw3 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tik mane vieną pyktis ima, kad MW3 - absoliučiai nieko naujo, viskas jau matyta?

Man asmeniškai meniu nepatogus, viskas pernelyg sukomplikuota. Kaip didelis CoD gerbėjas pirkau visą MW3 paketą - konsolę su touchscreen'ų ir garsais iš MW3, likau nusivylęs. Kampanija nors ir įdomi, bet LABAI trumpa, o MP pažaidžiau savaitę - ir atgal Black Ops įsitačiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik neseniai įsigijau naują pc.Negalėjau ilgą laiką žaisti naujų žaidimų.Tesu žaidęs MW2 ,MW3 ir BF3.MW2 ilgesnis pasirodė,buvo šokiruojančių visai momentų,bet pagrinde meh.

Taip ir nesupratau ko taip visi svaigsta.Istorijos beveik nulis ir gameplay ne koks,eini tiesiai ir šaudai,dažnai net šaudyt nereikia,paeini į priekį ir tavo komanda stebuklingai irgi pajuda į priekį.MW2 kampaniją gelbėja tik kinematografiniai dalykai.O šiaip istorija tuščia,veikėjai visiškai neįdomūs turbūt dėl kaltės kad istorijos perteikimas ne koks.

MW3 ir BF3 kampanijos išvis identiškos,gal BF3 daugiau patiko,nes nebe tokia over the top kaip MW serija.Žinau ir suprantu ,kad tokie žaidimai pagrinde yra MP kurti,bet jis visiškai manęs netraukia.

Turbūt niekada nebekišiu rankų prie tokių žaidimų ,nebent kol tikrai pasiūlys dėmesio vertą istoriją.

Redagavo cookeris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiimk db cod nuo pirmo ir is naujo iki mw3 galo VISUS pereik, susipazink su visais daznai esanciais veikejais ir kitas vaizdas atsivers pries akis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia tik mane vieną pyktis ima, kad MW3 - absoliučiai nieko naujo, viskas jau matyta?

Man asmeniškai meniu nepatogus, viskas pernelyg sukomplikuota. Kaip didelis CoD gerbėjas pirkau visą MW3 paketą - konsolę su touchscreen'ų ir garsais iš MW3, likau nusivylęs. Kampanija nors ir įdomi, bet LABAI trumpa, o MP pažaidžiau savaitę - ir atgal Black Ops įsitačiau.

Dar Tu kazko tikejais is sio zaidimo, cia ir taip is pirmu viseo buvo aisku, kad nieko naujo nepasiulys. Pridejo nauju Spec - ops misiju, Survival mode ir tuo baigesi atnaujinimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiimk db cod nuo pirmo ir is naujo iki mw3 galo VISUS pereik, susipazink su visais daznai esanciais veikejais ir kitas vaizdas atsivers pries akis.

tai kas,jei naujesnių dalių istorija vistiek ne kokia ir veikėjai nepasirodė neįdomūs,tai vargiai tas padės.Patys du pirmieji COD man tikrai patiko,įsimintini buvo,tikrai pasijutau kare,o dabar kažkaip mehh su MW.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kas,jei naujesnių dalių istorija vistiek ne kokia ir veikėjai nepasirodė neįdomūs,tai vargiai tas padės.Patys du pirmieji COD man tikrai patiko,įsimintini buvo,tikrai pasijutau kare,o dabar kažkaip mehh su MW.

Siuos zaidimus man teko zaist tokia tvarka: cod2, cod4, cod mw2, cod waw, cod1, cod (united offensive), cod (roads to victory), cod bo, cod3, cod mw3... IS ju nedabaigiau sp pereit cod3, cod uo. MW3 greit uzbaigsiu. :) Pirmieji 2 zaisti zaidimai man isties buvo labai geri. Mw3 irgi neblogas, taciau man jam kazko truksta... Galvoju gal imt ir pargryzt prie mw2... p.s. black ops nelabai patiko..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.