MadenX

Call of Duty: Modern Warfare 3

Rekomenduojami pranešimai

Va pavyzdziui man nepatinka tas BF3. Patinka man modern warfare del to, kad ten daug veiksmo kaip sakoma masofkinis saudymas ir siaip FAN BOY. BF3 man nepatinka savo letu MP, dideliais map'ais ir ginklais, kurie man kazkokie kreivi atrodo.

Tu rush palosk kai buna pilnas servas is tada kalbek, dar jeigu koks siauresnis map tai apkabos nespeju taisytis,MP tikrai nera letas, kai kurie rezimai tik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tu rush palosk kai buna pilnas servas is tada kalbek, dar jeigu koks siauresnis map tai apkabos nespeju taisytis,MP tikrai nera letas, kai kurie rezimai tik.

Tai galbut klaidinga nuomone pirmine susidariau. Zodziu PEACE ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va neseniai losiau COD:MW3. Visai neblogai atrodo, grafika tikrai geresne nei rodo per trailerius. Zaidziau tik spec ops, tia tikria smagiai zaidzias.

Ne į temą

Kazko daugiau negaliu parasyt, nes protas isskrides buvo... Gaila, kad prie visu zaidimu buvo eiles. As prie COD laukiaiu 2h, kad palost 15min.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O grafika ar geresne nei mw2? Mane kas labiausiai domina tai, ar nepatingejo padirbt prie grafikos ps3 konsolei, nes mw2 grafika silpnoka. Si zaidima jau preordinau :xd:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O grafika ar geresne nei mw2? Mane kas labiausiai domina tai, ar nepatingejo padirbt prie grafikos ps3 konsolei, nes mw2 grafika silpnoka. Si zaidima jau preordinau :D

Grafika super. As pats galvojau, kad nei biski nebus patobuline, bet pasirodo viskas ok atrode. Reikejo 2waves nuimt priesu dar ir buciau MW3 t-shirta gaves, bet stoned buvau tai tik 13 sukapojau :xd:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O grafika ar geresne nei mw2? Mane kas labiausiai domina tai, ar nepatingejo padirbt prie grafikos ps3 konsolei, nes mw2 grafika silpnoka. Si zaidima jau preordinau :xd:

Kiek girdėjau, tai naudojamas tas pats engine, kuris ir MW2 naudojamas buvo... Šiek tiek patobulintas, tačiau ne naujas... Bando iš senuko dar daugiau bapkių išmelšt. Manau PS3 versija grafika nesiskirs nuo PC ar XBOX...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As zaidziau vien ant xbox. Dauguma geresniu zaidimu kaip maciau buvo ant xboxo. GOW3, MW3, BF3, ASSASINS CREED ir pns.

Ne į temą

Dar losiau NeedForspeed, bet nekazka jis ten.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek girdėjau, tai naudojamas tas pats engine, kuris ir MW2 naudojamas buvo... Šiek tiek patobulintas, tačiau ne naujas... Bando iš senuko dar daugiau bapkių išmelšt. Manau PS3 versija grafika nesiskirs nuo PC ar XBOX...

Na as irgi taip tikiuosi bet speju taip nebus :xd: mw2 ant ps3 kaip sakiau silpnokai atrodo, Zvilgtelk cia:

http://www.youtube.com/watch?v=cgkq8nXk10Y&feature=related Dziaugciausi jei ps3 versija grafika atidirbtu su lig xbox360 :D

Redagavo secret666z

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va neseniai losiau COD:MW3. Visai neblogai atrodo, grafika tikrai geresne nei rodo per trailerius. Zaidziau tik spec ops, tia tikria smagiai zaidzias.

Ne į temą

Kazko daugiau negaliu parasyt, nes protas isskrides buvo... Gaila, kad prie visu zaidimu buvo eiles. As prie COD laukiaiu 2h, kad palost 15min.

Grafika super. As pats galvojau, kad nei biski nebus patobuline, bet pasirodo viskas ok atrode. Reikejo 2waves nuimt priesu dar ir buciau MW3 t-shirta gaves, bet stoned buvau tai tik 13 sukapojau :D

Jo gerai tau as ir galvojau daryt ,bet laiko pas mane dabar 0 tai nebuvo galimybiu.

O del eiles tai tikiu :xd: ,bet jauciu tikrai tos 2h laukimo atsipirko per 15 minuciu ane ?

Del grafikos tai bus tikrai geresne nei mw2 nors ir ant to pacio engine ,bet perdaug nereike tiketis tik.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo atsipirko, tikrai smagiai palosiau. Dar tas turtle ausines isbandziau, tai gerumo garsas, reikes jauciu pirktis. Plius laimejau elite badge, tokia amblema :xd: 2wave's reikejo ir buciau marskinelius laimejas ;(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Birmingham, UK - NEC.

Redagavo Dfdx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As prie mw3 irgi ausines geras pajemiau tik dar neparsiunte. sharkoon x-tatic digital 5.1 ten real 5.1 garsas o ne marketingo apgaule kaip kad su mano turtle beach x11 :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.