Laula

Xbox 360 naujokas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, taigi uzvakar nusipirkau nauja Xbox 360 Slim 250Gb, ir iskilo keli klausimai:

1. Ar jau galima ji nusilauzti?

2. Is kur gauti nulauzimo failus, informacija, tutorialus.

3. Ka reikia zinoti ir kaip suzinoti pries nulauziant?

4. Jeigu dar nera nulauzimo, gal kas pasidomejo internete kada jis atsiras?

5. Ar kad nulauzti konsole ja reikia ardyti?

6. Kaip vyksta nulauzimo procesas?

Maciau viename skelbime, kad nulauzia slimus pagamintus iki 2010 05 o mano pagamintas 2010 11 19 tai kuo jie skiriasi?

Kolkas manau tiek klausimu, jei iskils dar, papildysiu. Dekui uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, taigi uzvakar nusipirkau nauja Xbox 360 Slim 250Gb, ir iskilo keli klausimai:

1. Ar jau galima ji nusilauzti?

2. Is kur gauti nulauzimo failus, informacija, tutorialus.

3. Ka reikia zinoti ir kaip suzinoti pries nulauziant?

4. Jeigu dar nera nulauzimo, gal kas pasidomejo internete kada jis atsiras?

5. Ar kad nulauzti konsole ja reikia ardyti?

6. Kaip vyksta nulauzimo procesas?

Maciau viename skelbime, kad nulauzia slimus pagamintus iki 2010 05 o mano pagamintas 2010 11 19 tai kuo jie skiriasi?

Kolkas manau tiek klausimu, jei iskils dar, papildysiu. Dekui uz atsakymus

1.Galima keiciant dvd roma i dvd roma is seno xboxo, kad tai padaryti tavo dvd romas turi buti 9504, o pas tave greiciausiai yra 0225.

4.Jeigu viskas gerai tai sio menesio gale arba kita menesi turetu eiti nulauzti 9504 dvd roma, po kiek laiko turetu eiti nulauzti ir 0225, paskui ir hitachi.

5. Taip.

6.Perrasoma programa esanti dvd rome.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.Galima keiciant dvd roma i dvd roma is seno xboxo, kad tai padaryti tavo dvd romas turi buti 9504, o pas tave greiciausiai yra 0225.

4.Jeigu viskas gerai tai sio menesio gale arba kita menesi turetu eiti nulauzti 9504 dvd roma, po kiek laiko turetu eiti nulauzti ir 0225, paskui ir hitachi.

5. Taip.

6.Perrasoma programa esanti dvd rome.

Tai kaip supratau jeigu veliau iseis nulauzti 0225, tai nereikes sukeisti dvd romu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kaip supratau jeigu veliau iseis nulauzti 0225, tai nereikes sukeisti dvd romu?

Nereiks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar cia prie to pacio, kad netersti forumo. Pas mane dabar yra tas aceit kinect pritaikytas dashboard. Man jis nelabai patinka, tai gal galima kokiu nors budu isirasyti ta senesne kur budavo? Ir dar is kur gauti temu dashboard? Gali buti ir tam naujam, jeigu neiseina pasikeist i senesne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal galima kokiu nors budu isirasyti ta senesne kur budavo?

ne, temu is live gali siustis arba siaip nete pilna daug kur Redagavo xmouserx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne, temu is live gali siustis arba siaip nete pilna daug kur

Aisku, dekui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O šiaip tai.. nenoriu nieko prikarksėti, bet, man atrodo... dar ilgai žaisi originalius žaidimus su savo Slim'u :rofl:

Sėkmės!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O šiaip tai.. nenoriu nieko prikarksėti, bet, man atrodo... dar ilgai žaisi originalius žaidimus su savo Slim'u :rofl:

Sėkmės!!!

Tai kad jau kiek mačiau team-xecuter rengia konkursą jau tam X360USB PRO konkursą kažkokį kad prieš išleidimą dar žmogui padavanos už kažką, o konkursas jau rytoj baiges o su tuo flashu galima nulaužti slimus kiek žinau. Nebent pas žmogų hitachi. Taip kad manau kad jau šio mėnesio arba kito pradžioj jau slim'ai bus užvesti pilna jėga pas didžiają dalį :mad2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.