Moo

Joystickers

Rekomenduojami pranešimai

Joystickers’ Classic Will Put Buttons On Your iOS Device

Nuotrauka

If you’re a hardcore iOS gamer and you’ve always felt like your iPhone and iPad could use some hardware button love in certain games (shooters and platforms), you should take a look at this new Kickstarter project by a Chicago-based startup called Joytstickers, which aims at improving the quality of your gaming by putting physical buttons on the shiny glass surface of your iOS device of choice.

Question is: how? The Classic, a product that’s been in development for 9 months, is a set of buttons that can stick to an iPhone’s screen thanks to a special “micro-suction cup material imported from Japan” that’s invisible to the naked eye but allows the material to stay put on the screen without damaging it or leaving any sign of attachment. As you can see in the promo video, they really just stick. The reason why Joystickers is doing this is to overcome the lack of tactile feedback when playing iOS games. Personally, I can say this sounds extremely good for games like Pizza Boy or shooters that require a “fixed” control position on a glass screen that, admittedly, doesn’t usually make gamers so excited. The only major problem for now is that there’s no solution for directional (D-Pad) controls, meaning that you’ll either have to stick 4 buttons on screen and forget about diagonal input or just use a Classic for non-directional virtual buttons.

The startup is also promoting a brush and a stylus for iOS, but we think The Classic is the most interesting product available on Joystickers’ Kickstarter page. You can back the project here by pledging $1 or more, and it will be funded if $25,000 is pledged by March 24th. [via MobileCrunch]

Daugiau čia.

Manau visai gera įdėja tiem, kas mėgsta geimint su tais touchscreen'ais. :thumbsup4: Pats tokių mielai įsigyčiau. :thumbup:

Ką manot jūs? :wacko: Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Why? :) Argumentuojam... :)

Nu labai kvailai atrodytu :) Seip touch'a nelaikau zaidimu platforma,o kad palosti ~1val uztenka ir touchscreeno :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu labai kvailai atrodytu :) Seip touch'a nelaikau zaidimu platforma,o kad palosti ~1val uztenka ir touchscreeno :)

Ne į temą

Sorry, bet tai aš nesuprantu, kam tada pirkt iTouch? Tik muzikai? :) Tai yra šimtai tų mp3 aparatų. :) Jei dar sakyt kad dėl interneto, tai iTouch neturi interneto kurį visada galėtum tampytis (kaip iPhone), o be interneto programos veikia tik kaikurios, nes daugumai reikia pastovaus interneto... :) O tai jai tada jį laikyt tik namie, tai kam išvis jo? Tada ir lieka tik muzika ir žaidimai... :)

Mano nuomone iTouch yra žaidimų, muzikos aparatas, kad galėtum pažaist ir muzikos klausytis. Daugiau nieko gero iTouch'uose nematau. ;)

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Sorry, bet tai aš nesuprantu, kam tada pirkt iTouch? Tik muzikai? :rolleyes: Tai yra šimtai tų mp3 aparatų. :o Jei dar sakyt kad dėl interneto, tai iTouch neturi interneto kurį visada galėtum tampytis (kaip iPhone), o be interneto programos veikia tik kaikurios, nes daugumai reikia pastovaus interneto... :o O tai jai tada jį laikyt tik namie, tai kam išvis jo? Tada ir lieka tik muzika ir žaidimai... :o

Mano nuomone iTouch yra žaidimų, muzikos aparatas, kad galėtum pažaist ir muzikos klausytis. Daugiau nieko gero iTouch'uose nematau. ;)

O tai ka tau labai idomu zaist zaidimus be istorijos? Labai idomus tokie zaidimai kaip nova,nfs,modern combat ir t.t.? As pirkau toucha filmams,muzikai,knygas skaityti ir palosti zaidimus ~val per diena. Dar yra daug visokiu prikolu tokiu kaip wikipedia ipod'e,valdyt kompa ir t.t. Labai daug visokiausiu programu. Nu tikiuosi tu mane supratai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau nemanau kad tokio reikia, sakyciau turetu prailginti reakcijos laika (na ne tiek rekacijos, kiek ,sakykim, jeigu reikia paspausti viena mygtuka ir iskarto kita)

beto, moo, as bent jau ipoda naudoju muzikai ir filmams, kai treniruotese apsilima ant takelio darau pvz, arba seip sportuoju. savaime suprantama nesakau kad nezaidziu su juo, bet nereikai galvoti kad zaidimai vos ne vienintele jo funkcija :o mano klasioke irgi turi toucha, bet naudoja gryna VIEN muzikai... it's possible.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jop, tai aš ir perdaug nesakau, kad jis tik žaidimus žaist. :o Tiesiog nesuprantu. Kam naudot iTouch tik muzikai, kad yra ir mažesni iPod'ai tokia pat kokybe muzikos, ir bereikalo toki tampytis, ir dar daugiau mokėt... :o Pas mane čia UK taipsako: "Neturi telefono - tai būtinas iTouch". Why? :o
Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.