Moo

Turn Your Windows 7 laptop Into a WiFi router

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki! Taigi yra daug žmonių, kurie turi mobilų internetą, arbą tiesiog laidą, iš kurio gauna internetą be jokių routerių. :) Tai ir sugalvojiau, išbandęs parašyt giduką tokį. :)

Taigi paskaitom apie programą čia ir čia. Tada siunčiamės ją iš čia.

1. Atsisiųnte programą, instaliuojam, paleidžiame ją ir spaudžiame "Next":

Nuotrauka

2. Įvedame savo norimą interneto pavadinimą ir spaudžiam "Next":

Nuotrauka

3. Įvedame savo norimą "Passwordą" ir spaudžiame "Next":

Nuotrauka

4. Dabar pasirenkame per kur seedinsime internetą. Aš renkuosi "Wireless Network Connection":

Nuotrauka

5. Ir štai viskas, baigta! :)

Nuotrauka

6. Dabar palaukiame kol pradeda share'int internetą per WiFi ir mano iPhone randa internetą:

Nuotrauka

WiFi HotSpot'as mato, kad aš prisijungęs:

Nuotrauka

Ir mano iPhone puikiai veikia!

Nuotrauka

Šitas gidas manau veiktų ir su XBOX360, padarius "Local Area Connection". Reikės išbandyti.

---------------------------

Klausimai, bėdos? Rašykit į šitą temą. :)

Prašykit gidų, jai reikia parašysiu! :)

Good luck, ačiū už dėmesį.

Nuotrauka

Nekopijuojam! <_<

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Beprogramė versija skirta Windows Vista:

1:

Einam į Start -> Control Panel -> Network and Sharing Center spaudžiam ant “Set up a connection or network.”

Nuotrauka

2:

Lange pasirenkam “Set up a wireless ad-hoc network.”

3:

Įvedame bevielio pavadinimą ir pasirenkame saugumo "protokolą" (rekomenduojamas wep), įvedame slaptažodį, uždedame varnelę ant "Save This Network". NEXT ir parenkame “Turn on Internet connection sharing.”

Nuotrauka

Visa tai skleis vielinį į belaidį norint bevielį skleist kaip wifi reikia papildomai atlikti 4 punktą

-------------

4:

Nuotrauka

Einame į Start -> Control Panel -> Network Sharing Center, spaudžiame “Manage network connections.” Su antru peles ant bevielio įrenginio paspaudžiame ir pasirenkame “Properties”. Gali pareikalauti leidimo tęsti - sutinkame.

Spaudžiame “Sharing” pasirenkame “Allow other network users to connect through this computer’s internet connection” ir spaudžiame OK.

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iskilo klausimas ar imanoma taip prijunkti psp prie interneto? Psp randa signala bet neduoda prisijunk nes rasi, kad Security Not supported. Gal yra kokiu minciu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iskilo klausimas ar imanoma taip prijunkti psp prie interneto? Psp randa signala bet neduoda prisijunk nes rasi, kad Security Not supported. Gal yra kokiu minciu?

Nuotrauka

matai yra mode wpa2

cia security mode, reik perstatyt i wep pazek nenaudoju as to, wep'a paims td psp be problemu. bent jau taip dazniausiai buna ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

matai yra mode wpa2

cia security mode, reik perstatyt i wep pazek nenaudoju as to, wep'a paims td psp be problemu. bent jau taip dazniausiai buna ;]

Jo radau pagal mane tai jis turetu ir wep ir Ad-hoc open turet bet kazkodel man neduoda nieko daugiau iskyrus wep 2 gal kas numanot kaip ji pakeist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Win Vista/7 apskritai nereikia jokios papildomos programinės įrangos, bevielį tinklą per pora minučių galima sukurt raudonos katės nurodytu būdu :D

esu as taip pasidares ir pajunges antram loptopui interneta bet psp neranda kazkodel

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai daryt per Connectify, veiks.

bandziau ,bet man niekaip neiraso..pradeda rasyti ,puse iraso paskui duoda uzklausa apie driver'ius kazkokius tada duodu leidima ir uztringa daugiau nebeiraso ..laukt gali visa diena ..po to dar smagiau kai bandau istrinti ja nes kazkiek yrase buna ..per control panel istrinu ,restartuoju kompa ,tada bandau prijungt mobiluji interneta (3,anglijoj esu ) ir ismeta juoda lentele su melinu langu ten raso apie kazkokia klaida nzn,tada restartuojasi kompas..bandau prikonektint interneta ir vel tas pats ... tada padarau System Restore ir viskas normaliai vel ... Zodziu bandziau daug kartu bet visada tas pats...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau ,bet man niekaip neiraso..pradeda rasyti ,puse iraso paskui duoda uzklausa apie driver'ius kazkokius tada duodu leidima ir uztringa daugiau nebeiraso ..laukt gali visa diena ..po to dar smagiau kai bandau istrinti ja nes kazkiek yrase buna ..per control panel istrinu ,restartuoju kompa ,tada bandau prijungt mobiluji interneta (3,anglijoj esu ) ir ismeta juoda lentele su melinu langu ten raso apie kazkokia klaida nzn,tada restartuojasi kompas..bandau prikonektint interneta ir vel tas pats ... tada padarau System Restore ir viskas normaliai vel ... Zodziu bandziau daug kartu bet visada tas pats...

Gali pabandyt windowsus persirasyti nes man ant seno laptopo irgi labai metydavo tokes nesamones ,bet persirasiau i ultimate ir viskas veike gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.