edgarito

Ps3 prie monitoriaus

Rekomenduojami pranešimai

As jungiu prie monitoriaus per PS3 - Vga laida.Kadangi vis dar neturiu ismetes dezutes,tai prasom foto su visa mano jungimo instrukcija

Tai čia tavo laidas kitoks. Mano jaučiu brokuotas, nes pajungus, monikas rašo, kad joks laidas nepajungtas. Jeigu pakeičiu laidą į kitą - VGA į VGA nors ir prie išjungto kompo ir atjungto nuo elektros monikas iškart rašo, kad nėra signalo, tačiau laidą aptiko. Dar noriu užklaust jūsų gal išeitų pasijungti PS3 per tą GALA skaitmenini priedelį kažkokį. Jame yra ir HDMI ir SCART jungtys. Sakau gal išeitų pajungti PS3 per HDMI į tą GALA Motorola priedėly, o nuo jo į teliką per SCART ? Ar čia riebiai nusipezu ? :fuuu: Redagavo virjustas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia jau sviesta sviestuoti nori :innocent: is Hdmi scarto nepadarysi ir atvirksciai taipogi...arba bent jau as nezinau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo taip nepavyks dėl to, kad priedely HDMI lizdas - išėjimas, o tu nori prijungti įejimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as taip ir galvojau, kad nusipezu :innocent: dekui ;) o ką reiškia tas ADC ? ( Analog to digital converter ). Gal dėl jo man neveikia? Ar čia tas pats kas HDPC ? Nelb nusimanau apie laidus :/

Redagavo virjustas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDCP - tai lyg ir video bei audio signalo kažkokia apsaugos technologija, aišku, tai ne tas pats kas konverteris, kuris verčia video signalą iš analoginio į skaitmeninį. Bet kiek mačiau tai jie brangūs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.