make1

kaip pirkti xbl per xbox

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

ijungiau snd xboxa ir pamaciau tokia reklama ten, kad uz 1£ galima pirkti golda menesiui + 2 arcade zaidimai. Ir kai vedu biling informatiom nepriima LT adreso ir pasto kodo, esu pasirinkes UK regiona, tai man idomu kaip galeciau nusipirkti ta xbl gold

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Į biling infarmation irašyk kokį adresą kuris yra UK ir to adreso pašto kodą ir viskas veiks. O adresų paieškok per google

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet vis tiek turėk omeny, kad ne visiems suveikia su LT kortele, nors ir vedamas UK adresas/postal code.

Aš šią savaitę keičiu savo kreditinę (keičiu dėl galiojimo pasibaigimo; keisis ir numeris; teks vesti iš naujo). Su pirmąja viskas buvo OK. Žiūrėsime kaip bus dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš šią savaitę keičiu savo kreditinę (keičiu dėl galiojimo pasibaigimo; keisis ir numeris; teks vesti iš naujo). Su pirmąja viskas buvo OK. Žiūrėsime kaip bus dabar.

Gavau naują kreditinę (Swedbank MasterCard fiksuotų įmokų). Be jokių problemų užregistravau iš pirmo karto.

Be abejo su UK adresu ir postal code.

Sėkmės!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.