mindux

ka kaledomis?

Rekomenduojami pranešimai

antro pultelio ant x360 :)

Vo cia tai zmogus , ant kaledu turi dovanoti paprastas ir reikalingas dovanas .

Be to , ka tu darysi su tuo mac book'u ? ant jo geimu normaliu nepaloshi ir jis tau atsibos , ir duodu 90% , kad ji perki vien del grozio .

As tai noriu psp balto , nes jis man toks solidnas atrodo , o jau i juoda puse netraukia , tai jis reiskia man nereikalingas, o reikalingas vien del spalvos.

Panasiai ir su tavo mac booku , jei tikrai tau padovanos tokias brangias dovanas , tai imk koki normalu notebook'a , arba x360 . Nes issivaizduok : gryzti pavarges is shulios/trenkiu , nori atsilosti smagiai i kede ir pamaigyti mygtukus , o cia grysti is shulios/trenkiu pavarges , ir dar su tuo wii rankomis mosuoti :) , seip daugiausia pritariu notebookui ,nes universalumas , ir geimai ir internetas.

puse cia nusispangau turbut :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip jai galeciau rinktis imciau mac booka, vistiek as su kompu nezaidziu zaidimu, pagrinde forumas... nebent cs 1.6 kartais online sumetu <_< (kur ping didelis gali buti nes pas mane iki 2k uzkylai kai torrentas yjungtas (jau nusisnekejau...))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..o as noreciau kaledoms dovanu 1 metro aukscio SAKOCIO! O tai man butu dziaugsmas.

as lygiai tajp pat :lol::D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.