mindux

ka kaledomis?

Rekomenduojami pranešimai

taigi manau reik sugalvot ka prasyt kaledoms manau prasysiu nintendo wii arba x360 arba macbook'o.ka jus prasytumet is ju prasytumet , nes kazkuri tikrai gauciau. taigi wii arba x360 noreciau del to, kad noreciau kazko naujo is konsoliu(turiu ps2). o macbook del lb daug ko

1.tetis megsta ilgai sedet prie kompo :) tai leisciau issinest kompa i kita kambari :)

2.del MAC OS.

3.del to kad nesiojamas(dabar stalinis, bet gan galingas)

4.del to, kad belekaip grazus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na manau cia priklauso ko pats nori. Jei nori grazaus kompiuterio darbui interneto narsymui ir pan tai imk mac'a o jei jau nori zaist naujausius zaidimus tai imk wii ar xboxa :) as tai turbut xboxa imciau na zinoma dar tv gero reiktu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu NDS Lite balto! O pas mus greit trėtu atsirast Mac Mini a kap tėn...

Bet aš noriu NDS Lite su korta R4DS :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manau cia priklauso ko pats nori. Jei nori grazaus kompiuterio darbui interneto narsymui ir pan tai imk mac'a o jei jau nori zaist naujausius zaidimus tai imk wii ar xboxa :) as tai turbut xboxa imciau na zinoma dar tv gero reiktu :)

as sakau tikriausiai imsiu mac'a, nes zaidimu jei teisybe sakant nezaidziu, nebent ant ps2 ir ant pc koki viena i 3-4 menesius parsipuciu, del darbo tai biski prajuokinai juk man 12m. tai nedirbu, bet pagrinde intike sedziu.gal kas turi mac'a gal kieno draugas turi? butu idomu suzinot ar nesigaili nusipirke?

Redagavo mindux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noriu NDS Lite balto! O pas mus greit trėtu atsirast Mac Mini a kap tėn...

Bet aš noriu NDS Lite su korta R4DS :)

Ne į temą

vakar maciau bms nds baltas 500 su biskiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as sakau tikriausiai imsiu mac'a, nes zaidimu jei teisybe sakant nezaidziu, nebent ant ps2 ir ant pc koki viena i 3-4 menesius parsipuciu, del darbo tai biski prajuokinai juk man 12m. tai nedirbu, bet pagrinde intike sedziu.gal kas turi mac'a gal kieno draugas turi? butu idomu suzinot ar nesigaili nusipirke?

heh mano brolio draugas (23 ar daugiau metu) nusipirko,tikrai nesigaili. :)

fainai labai viskas padaryta

bet nezinau,uzsienyje pirko tai pigiau ten gerokai :)

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as zinok nezinojau kad tau 12 metu prie vardo gi neparasyta :lol: ai nezinau tokiu metu tik ir zaist nes poto gali ir laiko nebeturet mergos alus motoroleriai masinos prasides ;)

Ne į temą

pats pirkau ta psp bet ir tai kad ir visur nesiojuos beveik tai tik sulej skaityk randu laiko pazaist ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai as zinok nezinojau kad tau 12 metu prie vardo gi neparasyta :lol: ai nezinau tokiu metu tik ir zaist nes poto gali ir laiko nebeturet mergos alus motoroleriai masinos prasides ;)

Ne į temą

pats pirkau ta psp bet ir tai kad ir visur nesiojuos beveik tai tik sulej skaityk randu laiko pazaist ;)

mergos jau dabar po biski prasideda

noreciau pinigais dovanos,arba antro pultelio ant x360 ;)

neklausiau juk ko tu nori!!!klausiau ka jus man patartumet ;) nu bet jai jau pradejot tai galit rasyt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergos jau dabar po biski prasideda

neklausiau juk ko tu nori!!!klausiau ka jus man patartumet :lol: nu bet jai jau pradejot tai galit rasyt ;)

kaip neklausiai

taigi manau reik sugalvot ka prasyt kaledoms manau prasysiu nintendo wii arba x360 arba macbook'o.ka jus prasytumet is ju prasytumet , nes kazkuri tikrai gauciau. taigi wii arba x360 noreciau del to, kad noreciau kazko naujo is konsoliu(turiu ps2). o macbook del lb daug ko

1.tetis megsta ilgai sedet prie kompo angry.gif tai leisciau issinest kompa i kita kambari biggrin.gif

2.del MAC OS.

3.del to kad nesiojamas(dabar stalinis, bet gan galingas)

4.del to, kad belekaip grazus biggrin.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

vakar maciau bms nds baltas 500 su biskiu :lol:
Ne į temą

Ale perbrangu man.Iki 300lt mokėsiu ir viskas.
Redagavo slaptas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jis turejo omeny ka jus imtumet is tu dvieju :lol:

Ne į temą

siaip jau triju nu rasykit savo nuomone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

some stupid ideas

DeLeTeD

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

some stupid ideas

DeLeTeD

netik sulej, o kompa tai jis man pirko tai nlb gali neleist uzknisa, o kai sako issines ir neleidziu nes muzikos klausyt negalesiu :lol:

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.