Svečias slash

White Knight Chronicles

Rekomenduojami pranešimai

Nu graziai ziurisi! Ir kova lyg neblogai padaryta, blokuojasi. Gal ir nieko bus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kadangi esu uzkietejas JRPG zaidejas, tai esu labai susidomejes siuo projektu... Ir dar si zaidima kuria Level5, kurie sukure tokius JRPG kaip Dark Cloud 1 ir 2, Rogue Galaxy (kuri kaiptik dabar losiu) ... Sie vyrukai tikrai nusimano apie JRPG kurima , taipkad jo verta palaukti ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ks yra JRPG??? nes nesu tokio girdejas :) :roll:

JRPG = Japanese Role Playing Game , tik japonu sukurti vaidmenu zaidimai : Final Fantasy, Xenosaga, Digital Devil Saga ir t.t. ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ispudingai atrodo. Gal kada kas ir eng versija padarys?

Net neabejoju , nes Level5 visus iki siol jrpg angl versijas leido, o toki zaidima , kaip White Knight Story tikrai isleis angl. , jie pinigu juk taipat nori :) ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasirode naujasis White Knight Story trailer'is http://cdn.jp.playstation.com/4m/pre07/shirokishi.wmv ... megaukites ...

Zaidimo musiu sistema bus panasi i Rogue Galaxy su WKS transformavimusi. Taipat bus galima i komanda priimti daugiau zmoniu is NPC , kuriu zadama apie tukstanti , bus labai didelis zaideju custumization variantu. Veikianti zaidima galima bus pamatyti rugsejo 20d. TGS ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano mėgstamiausias šito game traileris, muzika taip pat geras (kaip man - anime fanui).

Pažiūrėjus trailerį supranti, kad Level - 5 geriausiai suprato "fantasy" savoką. Cheers to Level - 5.

Taip ir toliau, tegu kuria tokius unreal games!

Dar kaip pastebėjau nė vienas linkas nebeveikia į trailerius katruos papostino šioj temoj, taigi:

GAMEPLAY:

Nustebau, kad tokio geimo tema jau senokai numesta. Postinkit! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pokolkas jokiu naujienu apie si zaidima , nebent tai kad zaidimas vadinsis ne White Knight Story , o White Knight Chronicles

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia jauciu pirmas JRGP kuris vertas demesio ant PS3 , vien delto kad tai ne portas , o origialus projektas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu vat taip ir yra, JRPG bei fantasy fanams čia tikras saldainiukas (:

Su žmonėmis kaunasi tikrai efektingai, bet kažin kaip bus su monstrais (ne tokiais dideliais kaip gameplay video) , jaučiu išvis unreal :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia jauciu pirmas JRGP kuris vertas demesio ant PS3 , vien delto kad tai ne portas , o origialus projektas

Cia as jau grieztai papriestarausiu. Manau FFXIII buvo ir yra pirmas jrpg vertas demesio ant ps3 , aisku nenuvertinu ir WKC , sis zaidimas man asmeniskai tikrai atrodo ispudingai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia as jau grieztai papriestarausiu. Manau FFXIII buvo ir yra pirmas jrpg vertas demesio ant ps3 , aisku nenuvertinu ir WKC , sis zaidimas man asmeniskai tikrai atrodo ispudingai.

as turiu omenyje seis metais, nors as tikiuos kad si geima pamatysim seis metais , FF XIII tikrai bus tik kitais metais.

Dar yra kazkoks tactinis JRPG Battle vakerie ar kazkas panasaus , as pavadinimo nepamenu FPS'ai jau baige susaudyti smegenis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu omenyje seis metais, nors as tikiuos kad si geima pamatysim seis metais , FF XIII tikrai bus tik kitais metais.

Dar yra kazkoks tactinis JRPG Battle vakerie ar kazkas panasaus , as pavadinimo nepamenu FPS'ai jau baige susaudyti smegenis :)

Ne į temą

Tas zaidimas vadinasi Valkyrie of the Battlefield: Gallian Chronicles , o siais metais FFXIII tikrai nebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.