Lauris212

Capture cards for ps3

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, norėčiau paklausti dėl vadinamų Capture cardų.

Noriu pradėti filmuoti savo gameplay, ir žinau kad reikia tokio dalyko kaip capture card. Mačiau daug kas sako, kad Dazzle yra geriausia, bet ir tai radau tik USA ebay, ir neshipina į LT. Dar žinau, kad kažkaip galima įrašynėti su tv priedeliu(PVR ar kaip jis ten). Na vienu žodžiu man reiktų kokios info, google ieškojau, bet ten tik apie dazzle rašo. O gal kasnors išviso naudojasi ir galėtų patarti man ką daryti. Kaip ir minėjau būtų gameplay/gal commentaries. Kažkas panašas į machinimą youtubėje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei rasi ka nors gero bent su 720p man pranesk, o dazzel tai lievas bent jau man... kokybe prasta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, norėčiau paklausti dėl vadinamų Capture cardų.

Noriu pradėti filmuoti savo gameplay, ir žinau kad reikia tokio dalyko kaip capture card. Mačiau daug kas sako, kad Dazzle yra geriausia, bet ir tai radau tik USA ebay, ir neshipina į LT. Dar žinau, kad kažkaip galima įrašynėti su tv priedeliu(PVR ar kaip jis ten). Na vienu žodžiu man reiktų kokios info, google ieškojau, bet ten tik apie dazzle rašo. O gal kasnors išviso naudojasi ir galėtų patarti man ką daryti. Kaip ir minėjau būtų gameplay/gal commentaries. Kažkas panašas į machinimą youtubėje.

o tai sunku youtubej paziuret pas ka nors ir jo pacio paklaust ka jis naudoja ir kas geriau, yra ten tu filmuotoju kurie ismegine ne viena ir ne 2 tas capture cortas. butent tie kurie pastoviai deda gameplay. kas dar geriau gali zinot uz juos. :D

beje gal kas gerai man , negerai tau butu,ka cia patarsi. o jei nesvarbu kokybe tai imi pigiausia ir tiek.turesi vos imatoma vaizda bet na busi pigiai mokejas.nori HD mokesi daug ir tikrai daug.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai, aš galvojau, kad čia irgi kas nors naudojatės jais, tai paklausti norėjau. O youtubėje, nemanau, kad vienintelį komentarą mano perskaitys tarp "OMG AWESOME" arba "[number of peoples] that disliked ar gays" :D

Kas belieka tik almighty google

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai, aš galvojau, kad čia irgi kas nors naudojatės jais, tai paklausti norėjau. O youtubėje, nemanau, kad vienintelį komentarą mano perskaitys tarp "OMG AWESOME" arba "[number of peoples] that disliked ar gays" :D

Kas belieka tik almighty google

na kodel jau negausi atsakymo ,tikrai gausi jei paklausi ka jis naudoja, pvz pazejau video,man patiko kokybe,paklausi ka zmogus naudoja, kiti buna isvis jau surase vis info iskart ,tai nereikia ir klaust. paziuri ka naudoja ir matai. kazkada jau buvom cia apie tai kalbeja, yra ganetinai pigiu ir populiariu kortu,aisku ne HD. Easy Cap serija pigi ir gan gera kokybe kaip uz kaina . EasyCap USB 2.0 kainuoja apie $15 . pats tas pradedanciajam. o veliau visada galesi geriau kazka jau isigyt. na uz HD normalia gali ir $150 suplot.

Nuotrauka

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip manot, toks tiktu?

http://pirk.penki.lt/default.aspx?Lang=LT&Element=ShopItems&CatID=22761&Action=Item&ItemID=243503&Ord=

Nors cia media center, bet tie isejimai kaip ir Happauge, bet kaina ryskiai skiriasi, tai galvoju ar tiktu toks ar ne.

kaip dar gali tikt jeigu cia media grotuvas kuris turi tik isejimus video. o tau reikia iejimu. jis tik usb 2.0 turi kad pajungt prie jo HDD ir is jo pasileist failus, daugiau nieko jis nedaro.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vadinasi be happauge ar kokio kito mandraus HD irasytuvo niekas netinka? Nes 360p tai nelabai gerai, nors kaip pradedanciajam gal ir tiktu,

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

juk yra pikrti tu irengimu kur gali isirasyti tv laidas (uzkrito man dabar ju pavadinimas,deze kaip kokio dvd grotuvo) ,dabar ju kainos kritusios nes ten praktiskai pointless daiktas,kai kurie net ir 1080p palaiko,

va http://www.currys.co.uk/gbuk/freeview-recorders/304_3023_30023_xx_xx/xx-criteria.html

ir kol scalman nepradejo rekti, taip ps3 gali prie jo pajungti ir irasyti viska, ne karta buvo irasinejama kai zaidem su wii :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

juk yra pikrti tu irengimu kur gali isirasyti tv laidas (uzkrito man dabar ju pavadinimas,deze kaip kokio dvd grotuvo) ,dabar ju kainos kritusios nes ten praktiskai pointless daiktas,kai kurie net ir 1080p palaiko,

va http://www.currys.co.uk/gbuk/freeview-recorders/304_3023_30023_xx_xx/xx-criteria.html

ir kol scalman nepradejo rekti, taip ps3 gali prie jo pajungti ir irasyti viska, ne karta buvo irasinejama kai zaidem su wii :rolleyes:

zmogau kas tau netinka is mano pastebejimu idomu? kur sakiau kad netinka tai ir netiko. normalia kaina cia pasiuliai matosi. :) visiem iperkama tikrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.