scalman

Medal Of Honor: Warfighter

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

kad EA cia ne prie ko del zaidimo kurimo isvis. jie ne bambuku nei cukranendriu nei runkeliu desktrukcijos idet negalejo niekaip. :melvin::lol2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

kad EA cia ne prie ko del zaidimo kurimo isvis. jie ne bambuku nei cukranendriu nei runkeliu desktrukcijos idet negalejo niekaip. :melvin::lol2:

Na EA yra leidybinė įmonė. Plius DICE priklauso EA, kurie yra frostbite autoriai. Leidybinė įmonė tikrai gali turėti įtaką produktui, kurį leidžia. Juk jie geriausiai žino, kas yra gerai, kas yra blogai, ką žmonės mėgsta, ko reikia rinkai, kas geriausiai parduodama ir t.t.

Bambukais pavadinau Danger Close (ar tuos, kurie kūrė MP).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bambukais pavadinau Danger Close (ar tuos, kurie kūrė MP).

Ne į temą

na kure tie patys kurejai MP. vieni rimciausiu kureju mano skoniui. kitiem rimti cod kurejai ar dice. beja ankstesnio MOH MP kure butent DICE. labai geras buvo MP ? :isee:

ir tikrai leidejai nieko nedaro del to kad zaidime maziau ar daugiau desktrukcijos, cia zaidimui gerumo ar blogumo tai per dautg nesudaro. o tos dekstrukcijos yra i valias tikrai ten kur reikia ir kiek reikia jis toks tam kad gautus butent toks gameplay. nes su kitokia desktrukcija jau pats procesas gameplay irgi keistusi.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

beja ankstesnio MOH MP kure butent DICE. labai geras buvo MP ? :isee:

Man abiejų MOH MP yra tiek pat adekvatūs, kiek BC2 ir BF3. T.y. taip kaip BF3 yra evoliucionavęs BC2, taip ir MOH WF yra patobulintas MOH.

Aš, skirtingai nuo daugelio, nelaikau pirmojo MOH'o prastu MP žaidimu. Jis tiesiog yra toks, koks yra. Aišku daug buvo verksnių, kenčiančių nuo snaiperių. Bet aš nebuvau iš tų verksnių :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man abiejų MOH MP yra tiek pat adekvatūs, kiek BC2 ir BF3. T.y. taip kaip BF3 yra evoliucionavęs BC2, taip ir MOH WF yra patobulintas MOH.

Aš, skirtingai nuo daugelio, nelaikau pirmojo MOH'o prastu MP žaidimu. Jis tiesiog yra toks, koks yra. Aišku daug buvo verksnių, kenčiančių nuo snaiperių. Bet aš nebuvau iš tų verksnių :D

Pritariu Tau, tikrai, bent jau man buvo MOH 2010 Mp tikrai įdomus savaip. O šeip šio MOH Mp dar labiau patinka, nes jis yra patobulintas gerokai MOH 2010.

Ne į temą

Aš ir nebuvau iš tų verksnių, nes buvau snaiperiu barikadų pusėje :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zera Dark turės Xbox achievements? 2010 MOH priedai lyg neturėjo. Nieko negirdėti apie Warfighter?

Kiek girdėjau, tai achievement'ų nebus.

Ne į temą

Tik man juokinga, kad kiti laukė, kol paskelbs DLC datą, kai ji užrašyta ant žaidimo dėžutės nugarėles. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek girdėjau, tai achievement'ų nebus.

Ne į temą

Tik man juokinga, kad kiti laukė, kol paskelbs DLC datą, kai ji užrašyta ant žaidimo dėžutės nugarėles. :D

Viskas aišku.. tikėtina, kad to priedo net neįsijungsiu :)

Ne į temą

Tai gal piratai laukė, kurie neturi tos dėžutės :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas aišku.. tikėtina, kad to priedo net neįsijungsiu :)

O kodėl ne? Visai įdomu pakeist map'us. Tik aš bijau, kad gali būti sunku rasti servų su šiais map'ais, nes juos nemokamai gauna tik Pre-Order'iai, o, kai šis game daugeliui prastas, tai nedaug kas teturės šį DLC. O, jei dar manys, kaip tu, tai iš vis vienas serve lakstysiu... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol parašiau, pavyko išsiaiškinti, tad nebereikia

Redagavo Gizas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

EA 'taking Medal of Honor out of rotation' after poor Warfighter reception

Electronic Arts is taking the Medal of Honor franchise out of its lineup due to low scores for Medal of Honor Warfighter, chief operating officer Peter Moore said in an investor call today.

"We struggled with two challenges: the slowdown that impacted the entire sector and poor critical and commercial reception for Medal of Honor Warfighter," said Moore. "Medal of Honor was an obvious miss. The game was solid, but the focus on combat authenticity did not resonate with consumers.

"Critics were polarized and gave the game scores which were, frankly, lower than it deserved," he added.

Warfighter, the latest installment of EA's Medal of Honor military shooter franchise, was released in October 2012 and received mostly negative reviews.

"This one is behind us now. We are taking Medal of Honor out of the rotation, and have a plan to bring year-over-year continuity to our shooter offerings," he said.

na visiem neitiksi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na visiem neitiksi.

Taip gaila. :nervai: 2010 MOH'as buvo visai solidus game (bent man), o Warfighter'is iš vis žvėris - iš COD serijos tik MW1 ir BO1 jam prilygsta (bent aš taip manau). Esu beveik garantuotas, kad Activision papirko review'erius, jog duotų mažesnius balus, nes netikiu, kad COD gali visąlaik 9 duoti, kai jie vos nevienodi, o tokiems game, kaip Warfighter'is, kurie atneša naujovių, tiek nedaug. Nesąžininga kova, turbūt dabar Activision'as džiūgauja, nes tik BF serija beliko konkurentuoti. Dėjau ant Activision. :kede: Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.