scalman

Medal Of Honor: Warfighter

Rekomenduojami pranešimai

Pigiausiai visada man gaunasi iš shopto.net.

Siuntimas ten visada 3 svarai be tracking'o. Kai tuo tarpu kitur siuntimo kainos varijuoja į didžiąją pusę.

Sėkmės!

Sent from my Galaxy Nexus

O pristatymo terminas į LT ? 1, 2 savaitės ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O pristatymo terminas į LT ? 1, 2 savaitės ?

Ne į temą

Man dažniausiai pristato žaidimus per 4-6 dienas darbo. Pagrinde jei užsisakau pirmadieni, gaunu penktadieni arba blogiausiu atveju šeštadieni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man dažniausiai pristato žaidimus per 4-6 dienas darbo. Pagrinde jei užsisakau pirmadieni, gaunu penktadieni arba blogiausiu atveju šeštadieni.

Aha. Kažkas panašaus.

Sent from my Galaxy Nexus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, o man iš ShopTo siunčia apie pusantros savaites, gal ilgiau, nes aš Kaune, o ne Vilniuj, tad čia dar nuo miesto priklauso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, o man iš ShopTo siunčia apie pusantros savaites, gal ilgiau, nes aš Kaune, o ne Vilniuj, tad čia dar nuo miesto priklauso.

Ne į temą

Kiek pastebėjau Tu pirkai per pastaruosius metus tik 2 žaidimus ir tai preorder, kiek turiu pažystamu, tai didžiuosiuose miestuose maždaug vienodai visi gauna. Ir tai čia maždaug rašiau per kiek dažniausiai ateina, yra buve atveju, kad atėjo per 3 dienas. O iš ten daug žaidimų esu užsakynėjas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiek pastebėjau Tu pirkai per pastaruosius metus tik 2 žaidimus ir tai preorder, kiek turiu pažystamu, tai didžiuosiuose miestuose maždaug vienodai visi gauna. Ir tai čia maždaug rašiau per kiek dažniausiai ateina, yra buve atveju, kad atėjo per 3 dienas. O iš ten daug žaidimų esu užsakynėjas.

Ne į temą

Tai Pre-order'iai vėliau ateina gaunas? Nu, jei vėliau, tai gal ir man greičiau ateitų, bet, kad perpus greičiau, tai abejoju. Dar gal čia nuo pašto skyriaus priklauso, nes apie man priskirtą skyrių daug blogų atsiliepimų girdėjęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai Pre-order'iai vėliau ateina gaunas? Nu, jei vėliau, tai gal ir man greičiau ateitų, bet, kad perpus greičiau, tai abejoju. Dar gal čia nuo pašto skyriaus priklauso, nes apie man priskirtą skyrių daug blogų atsiliepimų girdėjęs.

Ne į temą

Priklauso nuo pašto skyriaus tikrai, o preorder dažnai net greičiau ateina, nei kiti žaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip gerai siandien pataskiau MP: visu mach'u K/D ratio buvo virs 3, per 2 valandas zaidimo gavau 3 Apache, tik gruzas ima, kad tik viena is ju spejau iskviest. :nervai:

Nezinau kaip jum, bet man MP ZIAURIAI patinka, palosus si, net nesinori BF3 jungt. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

7 sealai kurie padejo EA ir danger close sukurt MOH zaidima nauja gali turet nemazu problemu dabar , del per didelio atviravimo kurejam apie savo metodus ,pasiruosimus ir pan. :sit:

jie sulauze savo paciu taisykle nesiskelbt niekur ir niekam ir apie nieka. visi jie dabar laukia nuosprendzio.

Nuotrauka

seven Navy SEALS have been punished and await further penalties from the military for acting as paid consultants to Danger Close, and for giving away classified information in the process, undermining the SEAL’s so-called unwritten code that they be ‘silent warriors’.

The accused are still working in active duty, and one of them has been confirmed as a member of the team that captured and killed Osama Bin Laden. SEAL Team Six has appeared in other media since the Bin Laden raid, including movies and of course Medal of Honor, and this wave of publicity has been approved by their commander Adm. William McRaven. So its unclear where the blame truly lies.

The reprimanded parties have had their chances of promotion revoked and lost half of their most recent pay, CBS adds.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ahoj,

Kas nors dar žaidžiat šitą žaidimą? Ar tik aš su Roger'iu :D

Vienu žodžiu.. kadangi jau šiek tiek patyrimo žaidime turiu, galiu atsakingai parekšti, kad geriausia vis tik yra Hardcore+Combat Mission arba +Hot Spot :) (Xbox atveju: viešutiniam meniu renkamės Find game, tada Quick game, tada Real Ops).

Apie neHardcore:

- Atsistatanti sveikata kažkaip labai nenatūraliai atrodo. Na bet tą jau N kartų sakiau BF temoje :) Atsistatanti sveikata panaikina fireteam'o idėją. Juk sveikatą reikia atgauti iš draugo, o ne, kad ji pati atsistatytų.

- Tas kareivių švytėjimas (raudonai ir žaliai) kaip po radiacijos apšvitinimo atrodo siaubingai :D Sutinku, kad tai prideda įdomumo (tipo matai draugo žudiką, o draugo žudikas žino, kad jį kažkas mato).

- Hardcore atveju nerodo, kad nušauni, nerodo gaunamų taškų, nerodo šovinių ir pan. Vienu žodžiu - nulis info ekrane. Minimap įsijungia tik tada, jei kažkas UAV paleidžia (jei teisingai supratau). Awesome!! Pradžioje keistai atrodė, kai net nežinau, nušoviau priešą ar ne. Bet kuo toliau - tuo smagiau.

Pats MP žaidimas ganėtinai įdomus.

Vis tik negaliu atleisti EA, kad neprivertė tų bambukų destrukcijos įdėti. Radau, kad nusišauna medinė paletė ir kelios medinės dėžės. Daugiau - NIEKO.

Bendrai paėmus - MP puikus. Aišku COD'as jį užgoš. Bet to ir reikėjo tikėtis. Belieka viltis, kad liks žaidėjų, kad MP achievement'us surinkčiau :D (bent boostinant).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.