scalman

Medal Of Honor: Warfighter

Rekomenduojami pranešimai

Žaidimas tikrai labai geras, nuo pat pirmos minutės įtraukė mane. Grafika labai graži man. Bent jau man iš istorijos pusės labiau patinka nei Battlefield 3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidimas tikrai labai geras, nuo pat pirmos minutės įtraukė mane. Grafika labai graži man. Bent jau man iš istorijos pusės labiau patinka nei Battlefield 3

Ne į temą

Čia tau jau penktadienį atsiuntė? Šiandien šeštadienis ir dar neturiu, ryt tikriausiai ir negausiu, tad būtų gerai, jei pirmadienį galėčiau pataškyt jau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Čia tau jau penktadienį atsiuntė? Šiandien šeštadienis ir dar neturiu, ryt tikriausiai ir negausiu, tad būtų gerai, jei pirmadienį galėčiau pataškyt jau.

Prikarksėjai. Negavau ir aš. Nors bf3 atvyko laiku, kiek pamenu.

Reiškia pirmadienį..

EDIT: Gavau antradienį; užtruko kažkaip... Steelbook visai nieko.

Sent from my Galaxy Nexus

Redagavo bat0nas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prikarksėjai. Negavau ir aš. Nors bf3 atvyko laiku, kiek pamenu.

Reiškia pirmadienį..

EDIT: Gavau antradienį; užtruko kažkaip... Steelbook visai nieko.

Nu, o aš dar ir šiandien neturiu, jei ryt negausiu, tai teks laukti iki atostogų galo. :nervai: Iš kokio tu miesto, Batonai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, o aš dar ir šiandien neturiu, jei ryt negausiu, tai teks laukti iki atostogų galo. :nervai: Iš kokio tu miesto, Batonai?

Vilnius.

Lapelį gavau šiandien. Jei tu iš mažesnio miesto nei Vilnius/Kaunas, tai gausi, manau, rytoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vilnius.

Lapelį gavau šiandien. Jei tu iš mažesnio miesto nei Vilnius/Kaunas, tai gausi, manau, rytoj.

Nu aš iš Kauno, bet praeitais metais BF3 gavau tik ketvirtadienį.

EDIT: gavau ir as lapuka (treciadieni), varysiu atsiimti i pasta.

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Junkitės prie Platoon - Lithuania.

O tai man ten vienam nuobodu :D

http://battlelog.battlefield.com/mohw/platoons/show/4503608217363463/

Prisijungiau, priimk invite į Platoon. :thumbsup4: Man atrodo per Serwer Browser mačiau HC režimą, tai tu jį loši ar paprastą?

O kalbant apie tą The Hunt DLC, kurį pre-ordinusieji turėjo gaut nemokamai, o kiti už 800 MSP, pasirodo visi gaus nemokamai. Biški išdurė EA tuos, kurie pre-ordinosi (like me). <_<

http://www.trueachievements.com/n11252/medal-of-honor-warfighter-drops-free-dlc.htm

Redagavo Roger

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Išbandžiau tą hc. Kažkaip tikėjausi kažko panašaus į bc2 ar bf3 hc. Bet kažkaip beryšio implementintas tas hc.

Rašiau iš telefono. Tai taip lakoniškai. Čia išsamesnis atsakymas apie Hardcore:

- HC režime nesimato šovinių, minimap ir pan. Cool.

- HC nesiregeneruoja sveikata. Irgi gerai (nors kill streak'ui - sucks).

- HC režime priešai kažkodėl labai gyvybingi. Kaip ir normaliame režime - turi suvaryti apkabą, kad priešas mirtų. BF3 ir BC2 atveju - pora burst'ų ir priešas negyvas (BF3 lyg max 60% health yra HC atveju). O čia - pastoviai nustoju šaudyti, tikėdamasis, kad jau viskas, o pasirodo priešas gyvas ir dar mane spėja nušauti. Jo health būna geerokai virš nulio.

- HC režime neparodo, kad nušovei ir nerodo, kiek taškų gauni. Tiesiog šaudant matai hitmark'ą ir viskas. Jei iš toliau šaudai - negali būti tikras, kad nušovei. Pradžioje atrodė keistai, bet pripratūs.. gal ir nieko. Atseit realistiškai.

- HC gal dar neįsigilinau, bet negali nušauti saviškio. Va čai tai total fail (bet dar patikrinsiu).

---

Apskritai apie žaidimą.. gal čia COD stiliukas. Bet BF serijoje priešą nušauni greit. MOH atveju - turi suvaryti apkabą, kad kažkas mirtų. Kažko aš nesuprantu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pagrinde HC ar paprastą loši, nes, jei paprastą, galėtume kada sumest keletą mačų? :)

Lošiu kol kas tai, kas papuolė. Nesifiltruoju ir einu per Quick game ar kaip ten vadinasi.

Žinoma, kad reikia susimesti, nes: MAN VIS DAR LABAI REIKIA DVIEJŲ ACHIEVEMENT'ų :D

- Finish a round as part of the top Fire Team

- Win a round with a Friend as a Fire Team Buddy

:D

O tu žaidi gerai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lošiu kol kas tai, kas papuolė. Nesifiltruoju ir einu per Quick game ar kaip ten vadinasi.

Žinoma, kad reikia susimesti, nes: MAN VIS DAR LABAI REIKIA DVIEJŲ ACHIEVEMENT'ų :D

- Finish a round as part of the top Fire Team

- Win a round with a Friend as a Fire Team Buddy

:D

O tu žaidi gerai :D

Nu per BF3 su tokiu Grygu gerai prasinešam, per šį MOH biški pafailinu dar, bet Ratio jau virš dviejų būna, o su laiku gerės. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš kur patartumėt pirkt xbox versiją org., naują? Ta prasme, internetinės parduotuvės. Ebay, Amazon ?

Redagavo Tmc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš kur patartumėt pirkt xbox versiją org., naują? Ta prasme, internetinės parduotuvės. Ebay, Amazon ?

Pigiausiai visada man gaunasi iš shopto.net.

Siuntimas ten visada 3 svarai be tracking'o. Kai tuo tarpu kitur siuntimo kainos varijuoja į didžiąją pusę.

Sėkmės!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.