scalman

Medal Of Honor: Warfighter

Rekomenduojami pranešimai

Tai išėjo šiandien Beta?

Turėjo išeit šiandien, MOH'o saite streamina Beta Live gameplay, bet dar jos taip ir nėra. :( O taip laukiau, nu tikiuos ryt ryte jau bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

xbox 360 versija 2 diskai.

Medal of Honor: Warfighter will ship on two discs for Xbox 360

Much like the Xbox 360 version of Battlefield 3 last year, the two discs will separate the multiplayer from the story mode so at least players won’t have to swap discs mid-game

Nu su tokiu customaizu atrodo idomiai ir autentiskai.ir lt veliava buvo rodoma video:)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox 360 versija 2 diskai.

Nu su tokiu customaizu atrodo idomiai ir autentiskai.ir lt veliava buvo rodoma video:)

Šiaip aš nesu didelis nustatymų fanas. Tai labai CODish.

LT vėliavos - nemačiau. Kurioje sekundėje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip aš nesu didelis nustatymų fanas. Tai labai CODish.

LT vėliavos - nemačiau. Kurioje sekundėje.

Nebuvo Lietuvos vėliavos, Mianmaro buvo

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau kaip kitiem bet man ta Beta ispudzio nepaliko..

Na, o man Beta labai patiko, pilnoj versijoj dar geriau bus, tad tikrai nesigailiu, jog užsipre-ordinau. :) Tokie BF ir COD mix'ai man labai patinka (pvz.: Homefront).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tada busim rusai :stare: o ginklu customizinimas pns kaip ghost recon naujam,kas manau yra cool. na cia neisgalvota visai tai ka naudoja realiai todel ..na autentiskumas sveikintinas. be to naujas engine vis duoda daugiau galimybiu. negalesi sakyt kad va jei naudoji toki ginkla tai visi su tokiais irgi begios vienodais. dabar taip nebus. leidzia tau pasijaust labiau isskirtiniu. o ne ginklas i rankas ir bek saudyt. ir ne tik fps tas jau ateina. dead space 3 irgi ten zada simtus valandu vien kol iscraftinsi visus ginklus.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, o man Beta labai patiko, pilnoj versijoj dar geriau bus, tad tikrai nesigailiu, jog užsipre-ordinau. :) Tokie BF ir COD mix'ai man labai patinka (pvz.: Homefront).

O kame čia tas BF matosi naujajame MOH? Pabandžiau, pusvalanduką pažaidžiau. Man tas naujas MOH yra adekvatus 2010 MOH'ui :)

Šiaip reikia pamatyti kitus žemėlapius. Bet jei ir kt.bus tokie tamsūs su nuliu atvirų vietų, tai blogai.

Sent from my Galaxy Nexus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kame čia tas BF matosi naujajame MOH? Pabandžiau, pusvalanduką pažaidžiau. Man tas naujas MOH yra adekvatus 2010 MOH'ui :)

Šiaip reikia pamatyti kitus žemėlapius. Bet jei ir kt.bus tokie tamsūs su nuliu atvirų vietų, tai blogai.

Sent from my Galaxy Nexus

Nu mapų tikėkis panašių, nes game labiau orientuotas į CQ combat.

O, kai įsijungi Beta, buvo galima pasirinkti šalį, tai yra skirtumas, kokią pasirenki?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaizdo klipe matomi tiek realiai nufilmuoti vaizdai, tiek ištraukos iš "Medal of Honor: Warfighter" žaidimo proceso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu mapų tikėkis panašių, nes game labiau orientuotas į CQ combat.

Na o tai kuo tada CQ skiriasi nuo COD?

Vienu žodžiu - MOH betoje aš nemačiau nieko BFiško ar Frostbitiško. COD'as ir tiek.

2010 MOH'e bent destrukcijos buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o tai kuo tada CQ skiriasi nuo COD?

Vienu žodžiu - MOH betoje aš nemačiau nieko BFiško ar Frostbitiško. COD'as ir tiek.

2010 MOH'e bent destrukcijos buvo.

Nu nežinau kur tu matei MOH 2010 destruction. Kad viena plyta nusprogdavo, tai čia nelabai skaitosi.

Be to šiame MOH'e gali duoti ar pasiimti ammo bei health, ir šiaip man šis MOH daugiau turi teamwork nei 2010.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Moh 2010 mp kure Dice(bf3 kurejai) ant bf bc2 variklio.todel ten ir buvo destrukcijos. SP kure patys kurejai ant unreal 3. Dabar viska kuria danger close.bent jau praeitas moh turejo pacia geriausia story ir isijautima i visa tai is iki siol zaistu tokip tipo fps.is to ka maciau is sp gameplay, tai bus dar geriau.mp atrodo tikrai idomiai bent jau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

..80% duru atsidaro su koja.. :megusta: , kiti 20% duru su sprogmenu pagalba. :yes:

http://www.youtube.com/watch?v=u6n7SODWglg

video apie duru atidarymo ipatybes. kad kita kart nesakytume kad nezinom kaip atidaryt duru :spiderp:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.