mikas3

Koloneles xbox 360 konsolei

Rekomenduojami pranešimai

Jei tevai daznai kambaryje buna, tai ausines, jeigu nebuna, ar tiesiog yra zmoniu norinciu klausytis muzokos per xbox'a, ar seip su draugais pazaisti, tai tada koloneles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siaip as dazniausiai kambary vienas, tai jo siaip ausines geriau gautusi. na tai gal kas kokios internetines parduotuves ar siaip kokiu ausiniu linku, laidines ar ne nesvarbu, noreciau iki 200 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam tau isvis 200lt isleisti, nusipirk is maximos situos filipsiukus http://www.google.lt/imgres?imgurl=http://...ved=0CDIQ9QEwBg jie kainuoja kazkur 50lt. kokybe labai gera. nepasigailesi.

Ne į temą

Nori pasakyti, kad sitos ausines geresnes, negu kitos uz 200 LT? :)

Pasiziurek ka nors is Sennheiser.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Nori pasakyti, kad sitos ausines geresnes, negu kitos uz 200 LT? :)

Pasiziurek ka nors is Sennheiser.

zinok jau daznai taip buvo kai testuodamas 100-200lt kainu kategorijoj tie philisiukai lenke kokybe, ir praktiskai esu isitikines kad lenktu virsuj siulytas triton ausines. Atkuriamoji dazniu juosta geresne, zemas palei duomenis geriau tuose filipsiukuose bumses, o ir siaip jis labai smagiai bumsi. tiek zaidimam tiek muzikai labai geros ausines, kurios kokybe lenkia kaina. Turiu dar pioneer http://www.pioneer.eu/eur/products/42/67/2...M390/index.html patarciau i jas ir atkreipti demesi, mokejau uz jas kazkur 130lt, jos taip drebina per kovu scenas kad ausys skauda. Jos atkuria sodru galinga zema,jauti net ausiniu vibracija. Ausinese yra specialus alsuoklis zemam dazniui. Atkuriamoji dazniu juosta ispudinga 5 - 29,000 Hz.Minusas tas kad su jomis labai ausys pavargsta nes labai tamprios.Taciau philipsiukus dazniau naudoju kokybe siek tiek zemesne bet praktiskai nejauti kad jos ant ausu. Beja jungiu jas nuo stiprintuvo, tas ir duoda savo. nesakau kad butinai jas pirk, bet bent pabandyk, manau sitie du mano siulyti variantai patenkins geimerio norus. Senheiseriu geru uz pigiai neipirksi, beja moki jau ir uz varda, vienas buvau rades geras bet kainavo 400lt. Tarp kitko yra ausiniu kurios gali atkurti 5.1 garsa, juose sumontuoti papldomi garsiakalbiukai, taciau kaina labai didele. Tai tiek. Redagavo Audzic4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai tie tavo philipsai fainai atrodo, aisku ir kaina priduoda fainumo, jei tikint tavim pagal kainos/kokybes santyki tik kyla keli klausimai: Ar tos saibom nepareis po poros dienu? Ir tu rasei maximoj tai cia tipo kurioj? Ir ar gerai izoliuoja nuo isorinio pasaulio?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai tie tavo philipsai fainai atrodo, aisku ir kaina priduoda fainumo, jei tikint tavim pagal kainos/kokybes santyki tik kyla keli klausimai: Ar tos saibom nepareis po poros dienu? Ir tu rasei maximoj tai cia tipo kurioj? Ir ar gerai izoliuoja nuo isorinio pasaulio?

Man laiko jau jie 3 metus puikiai, siaip yra visuose elektromarktuose, avitelose. Aisku pirma paprasyk kad duotu paklausyt, ten dezej isipakuos lengvai. nes skambesi kiekvienas savaip supranta. Beja gi cia philips ne kokia acme ar apollo, gali but ramus del patvarumo. del aplinkos garsu tai vidutinis lygis, cia gi nebeda nejau nori tyliai kokius gears of war lost :dribble: Kaip ir patariau viska pries perkant isbandyk, daba krize tad nores kad pirktum tai ir ispakuos pabandymui. Dar idomu butu suzinoti per kuri saltini tu tas ausines jungsi? Zodziu sekmes renkantis. Redagavo Audzic4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nekurt temos naujos cia paklausiu

Gal kas žinot kaip kokybė ausinuku philips kur maximoj pot 13 lt pardavinėja ? reiktu ko nors mp3 tai nežinau ar verta tokias pirkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad nekurt temos naujos cia paklausiu

Gal kas žinot kaip kokybė ausinuku philips kur maximoj pot 13 lt pardavinėja ? reiktu ko nors mp3 tai nežinau ar verta tokias pirkt

In-ear'ai ar paprasti?

Kažkada maximoj buvau nusipirkęs už 10lt in-ear'us, nes laidas senųjų lūžo, o ant greičio reikėjo, tai tikrai nustebino kokybe kaip už 10lt. Aukšti nebuvo nuostabūs, bet žemi labai gerai kalė. :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

In-ear'ai ar paprasti?

Kažkada maximoj buvau nusipirkęs už 10lt in-ear'us, nes laidas senųjų lūžo, o ant greičio reikėjo, tai tikrai nustebino kokybe kaip už 10lt. Aukšti nebuvo nuostabūs, bet žemi labai gerai kalė. :thumbsup4:

paprasti ir seip man rodos as ir tokius pat inearus turiu kaip tu cia nupasakojai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

In-ear'ai ar paprasti?

paprasti ir seip man rodos as ir tokius pat inearus turiu kaip tu cia nupasakojai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.