fuxxass

Receptai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu klausimą. Ką jūs darot užšaldant bulvytes fri? Ta prasme "HOME-MADE". Nulupau tas bulves, nuploviau, į išplautą indą sudėjau jau supjaustytas bulvytes, įpyliau ten vandens ir įdėjau vitamino C. O kaip jūs darot? Ir kur įdedat tas šaldyt bulvytes?

Redagavo Baikas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal geriau temą pervadint receptai? :thumbsup4: Pvz kaip skanius bei įdomius valgius pasidaryti visai paprastai? :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal geriau temą pervadint receptai? :thumbsup4: Pvz kaip skanius bei įdomius valgius pasidaryti visai paprastai? :thumbsup4:

Pervadinau :D. Gal žinai atsakymą į mano klausimą netyčiom? :D.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as turiu recepta neape bulves bet su makaronais :thumbsup4:

sita recepta gal kas esat jau bande arba girdeja apie toki.tai pradedam reikes:

makaronu(siulyciau spagecius)

konservuotu pomidoru(gerai butu LA PALMA berods taip vadinasi)

pupeliu skardines(as naudoji baltas pupeles)

aisku druska pipirai pagal skoni dar savu prieskoniu

dar galima mesos kukuliuku padaryt bet pastaruoju metu nedarau.

Tai va isverdam makaronus ir pradedam daryt padaza supjaustom konservuotus pomidorus sudedam juos su sultym kurios yra skardineja i uzkaista keptuve.pora minuciu patroskinam tada atidarom pupeles nupilam vandeni ir dedam jas i pomidorus.galima ipilti nedaug vandens i keptuve tada sudedam prieskonius ir leidziam kokias 5min pasitroskint.kai pasitroskina sudedam viska i makaronus ir ismaisom.vuola!patiekalas padarytas :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as turiu recepta neape bulves bet su makaronais :thumbsup4:

sita recepta gal kas esat jau bande arba girdeja apie toki.tai pradedam reikes:

makaronu(siulyciau spagecius)

konservuotu pomidoru(gerai butu LA PALMA berods taip vadinasi)

pupeliu skardines(as naudoji baltas pupeles)

aisku druska pipirai pagal skoni dar savu prieskoniu

dar galima mesos kukuliuku padaryt bet pastaruoju metu nedarau.

Tai va isverdam makaronus ir pradedam daryt padaza supjaustom konservuotus pomidorus sudedam juos su sultym kurios yra skardineja i uzkaista keptuve.pora minuciu patroskinam tada atidarom pupeles nupilam vandeni ir dedam jas i pomidorus.galima ipilti nedaug vandens i keptuve tada sudedam prieskonius ir leidziam kokias 5min pasitroskint.kai pasitroskina sudedam viska i makaronus ir ismaisom.vuola!patiekalas padarytas :thumbsup4:

Mmm... atrodo skaniai :D .

:D Pagrindiniam puslapy kai pamačiau, kad paskutinis post'as tavo, tai taip ir galvojau, kad taip parašysi ;DD.

Redagavo fuxxass

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Studentiškas delikatesas. Reikia spagečių, pieniškų dešrelių, ir kečiupo. Nuo dešrelių nulupi celofaną ir kaišioji į jas spagečius. Kaišioji kiek tik telpa. Tada meti puodan ir verdi. šviręs gauni plaukuotas dešreles su makaronais. Užsivarai kečiupo ir LIUKS būna :rofl:

Redagavo VytasSi

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats skaniausias kokteilis (tikslaus pavadinimo nežinau):

 

Reikės:

30ml džino

20ml baltojo vyno

20ml apelsinų sulčių

Apelsinas

Ledukai.

 

:whistling:

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

picos pagrindo savo recepta duosiu virsu pagal savo nuoziura galit daryt:

 

Stikline pieno - sildom mikrobangej neuzvirinam, kad nebutu karstas.

 

dedam pora arbatiniu sauksteliu cukraus i ta piena ir viena druskos ismaisom istirpinam.

pilam viena pakeli sausu mieliu i ta piena ismaisom, jei pienas nebuvo perkarstas viskas bus ore.

isplakam viena kiausini ir ipilam pora saukstu mazdaug aliejaus sumaisom.

i kiausinio ir aliejaus misini supilam pieno misini ir sumaisom visa ta velniava

 

dedam bliudan miltu taip negailedami, supilam gauta mikstura i ji ir minkom

 

PATARIMAS: rankas pasitepam aliejum, kad neapliptu

 

miltu dadedam kol tesla nebebuna skysta ir slapia ;]

 

visa teslos gabala dedam ant krosnies, arba i orkaite pakaitinta mazdaug iki 150 ir isjungta, BLIUDA UZDENGIAM LAIKRASCIU, KAD TESLA NEAPDZIUTU LABAI. teslai pakilus per koki 20 min isminkom ja vel.

 

bleka istiesiam kepimo popierium ir istepam aliejum, istempiam tesla. fsio toliau savo nuoziura padaza galit naudot ir etc.

kepam ant temperaturos iki 220*C apie 30 min, padekit zemesnei orkaites lentynoj. nes pastaruoju metu tai prisiraganeju as ten aukstai padejes virs 220 noredamas valgyt :whistling: ir gaunas sudziuves padas tada neskanu.

padas gausis storas skanus.

 

kas mano fb turi tai gali pazet ten poros metu senumo fotkiu yra ;DD

 

o siaip tai va:

 

Nuotrauka

 

Nuotrauka

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Dar vienas mano sumustiniu receptas ;D

 

Nuotrauka

 

 

Receptas:

 

Reikės:

Svogūno

Pievagrybių

Pomidoro

Konservuoto tuno

Majonezo (Helmans rekomenduoju)

Krapų (šaldyti, švieži, džiovinti nėra skirtumo)

Pipirų

Kitų prieskonių pagal skonį (mairūno, ar panašių)

Druskos

Sviesto

Duonos, Baltos Duonos, Šviesios (pagal skonį)

Aliejaus

Tiesių rankų

 

Gaminimas:

 

Tuną nuplauname po šaltu vandeniu, nes mums tų riebalų nereikia. Sudedame jį į indą.

Pomidorus, Pievagrybius, Svogūną supjaustome ypatingai mažais gabalėliais, geriausia kubeliais.

--------------------------------------

Keptuvėje ištirpiname sviestą iki 80g, nereikia daug.

Jam išsilydžius į keptuvę sudedame pievagrybius ir svogūnus, kepiname kol svogūnai pradeda ruduoti (rudų nereikia), kepant pagardiname trupučiu druskos.

---------------------

Praaušusius keptus svogūnus su pievagrybiais, supilame i indą su tunu, į tą patį indą supilame smulkiai pjaustyta pomidorą. viską išmaišome.

----------------

Į gautą mišinį dedame maždaug 2 - 3 valgomuosius šaukštus majonezo (žinoma jo reikės tiek kiek jūsų mišinio yra, jis turėtų būti bent jau gerai sulipęs ir persimaišęs, skysto vengti).

Mišinį išmaišome. Gardiname prieskoniais, dedame krapus, juoduosius pipirus, vairių kitų prieskonių (siūlyčiau vengti "vegetos") paragaujame ar skonis geras, jei ne dedame prieskonių savo nuožiūra.

------------------------

Į ikaitintą keptuvę įpilame aliejaus, dedame duoną, ją apkepame iš abiejų pusiu.

(Pastaba: duona gali neruduoti, taigi nebijokite kepimo metu įpilti dar aliejaus).

-------------------

Duoną išdėstome lėkštėje, ir šakute ar šaukštu, padengiame ją jau paruoštu mišiniu.

-------------

Viskas. Galit "kapot" ;DDD

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas pasidalintumet cili sriubos receptu is savos patirties? Zadu pabandyt toki, bet gal dar kanors patartumet.

 

Seip karts nuo karto pasidarau troskinuka cili, jei padaryciau skystesni gal gautusi sriuba :o

Receptas butu toks:

800g jautienos farso,

3 paprikos,

3 aitriosios paprikos,

1 baklazanas,

1 poras ar svogunas, kas jau labiau prie sirdies,

1-2 skardines virtu tamsiuju pupeliu,

skiltele cesnako, bei dar kasnors, ka randu saldytuve.

Taigi apkepini jautiena, tada sudedi visas darzoves ir tusini kazkiek laiko (niekada neziurejau kiek mazdaug uztrunka :( ), tada i viska dar ipili astraus keciupo, sudedi pupeles ir vel kuri laika tusini viska. Ir viskas. Dar isidejus i induka ant virsaus surio uzsitarkuot galima, bei skaniausia su turkiska duona ar kazkuo panasaus.

Turetu uztekt kokiom 2-6 porcijom, nes mes su drauge dviese dar ir vakare ta pati valgom :o

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas pasidalintumet cili sriubos receptu is savos patirties? Zadu pabandyt toki, bet gal dar kanors patartumet.

 

Seip karts nuo karto pasidarau troskinuka cili, jei padaryciau skystesni gal gautusi sriuba :)

Receptas butu toks:

800g jautienos farso,

3 paprikos,

3 aitriosios paprikos,

1 baklazanas,

1 poras ar svogunas, kas jau labiau prie sirdies,

1-2 skardines virtu tamsiuju pupeliu,

skiltele cesnako, bei dar kasnors, ka randu saldytuve.

Taigi apkepini jautiena, tada sudedi visas darzoves ir tusini kazkiek laiko (niekada neziurejau kiek mazdaug uztrunka :) ), tada i viska dar ipili astraus keciupo, sudedi pupeles ir vel kuri laika tusini viska. Ir viskas. Dar isidejus i induka ant virsaus surio uzsitarkuot galima, bei skaniausia su turkiska duona ar kazkuo panasaus.

Turetu uztekt kokiom 2-6 porcijom, nes mes su drauge dviese dar ir vakare ta pati valgom :)

 

Patariu gamint http://www.bbcgoodfood.com/recipes/3228/chilli-con-carne tikrai nerealiai skaniai gaunas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o cia yra tikrai geru kulinaru netik konsoliu manijaku :) mano recepgas lb paprastas daugiau skirtas sportuojantiems kas nori mases uzsiaugint, receptas isbandytas ir tikrai padeda priaugt kg :)

tai gi imam varskes pakeli dedam i lekste, supjaustom banana ir dedam i lekste su varske tada uzpilam kondencuotu pienu, tik nepylkit visos skardines :) Man ptas geriausias kondencuotas pienas yra optima linija nes yra pakankamai skystas, tiesa pamirsau paminet kad viska sudejus reikia gerai ismaisyt.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Atgaivinu temą su viena iš mano mėgstamiausių sriubų, siūlau išbandyti, tikrai skanu, nors pats nesu labai didelis svogūnų mėgėjas, bet ši sriuba - išimtis :D

 

Svogūnų sriuba

4 svogūnai;

1l vandens;

Pusė pakelio sviesto;

+/- 3 šaukštai miltų.

 

Svogūnus apkepti pora minučių su sviestu, truputį įpilti vandens. Po truputį suberti miltus ir nuolat maišyti. Į verdantį vandenį supilti apkeptą svogūnų masę, pavirti porai minučių, sutrinti su mikseriu. Paskaninti galima pagal savo poreikį - druska, pipirais ar vegeta. Aš asmeniškai įsimaišau kubeliais pjaustyto sūrio ir susipjaustau mažom riekelėm prancūziško batono.

 

Greitu laiku įmesiu ir asmeninį čili sriubos receptą :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žiauriai skaniai būna kai į Čili sriubą dar kakavos (nesaldžios, tamsios) ir kumino įdedi :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geras.. aš į čili sriubytę kakavos niekad nedėjau :o net ir negirdėjus buvau, jog kažkas deda. Ir kaip ji keičia sriubos skonį? :) ar tik labai mažai kuo skirias?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

  Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.