bebras

Dėl firmware versijos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki.Turiu xbox nusipirkes jau ilgiau kaip metai ir pas mane yra extreme1.6 ir šiandien sugalvojau prisijungti internetą ir norėjau paklasuti ar labai rizikinga su tokia versija jungtis ir ar mane greitai užbanins? Dėkui už atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nenoriu kurti naujos temos,tai paklausiu cia :thumbsup4:

Pas mane LT++ kinect dashboard update,kaip isgirdau apie ta update kuris neleidzia pasijunkti Black ops ir dar kazko tai pradejau neupdatinti.Noriu paklausti ar saugu daryti si update ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenoriu kurti naujos temos,tai paklausiu cia :D

Pas mane LT++ kinect dashboard update,kaip isgirdau apie ta update kuris neleidzia pasijunkti Black ops ir dar kazko tai pradejau neupdatinti.Noriu paklausti ar saugu daryti si update ?

Daryk, bet reikes is naujo irasyt black ops ir kitus kurie turi ap25 replay, pries tai is naujo sutvarkius su abgx.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Assasins Creed Brotherhood 2,bey nfs hp 2 turi sia ap25 repley apsauga ar tik paprasta ap25 apsauga ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O Assasins Creed Brotherhood 2,bey nfs hp 2 turi sia ap25 repley apsauga ar tik paprasta ap25 apsauga ?

Gal tiesiog AC: brotherhood ;) ? Nes dar nera 2 dalies AC:B :) tapati ir su NFS HP pasakysiu, kad dar nera 2 dalies xD.

Tie tavo isvardinti zaidimai turi AP2.5. Tie zaidimai kurie turi AP2.5, reikia pernaujo juos perrasyti ir supatch'inti su abgx'u, visus tavo isvardintus, kurie turi AP2.5, t.y COD:BO, AC:B ir NFS HP :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.