scalman

Dead Island

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki isirasiau dead island noriu zaisti meta updata ar galiu ji daryti nes mano konsole slim nuflesinta i lt 1.92?aciu uz atsakyma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki isirasiau dead island noriu zaisti meta updata ar galiu ji daryti nes mano konsole slim nuflesinta i lt 1.92?aciu uz atsakyma

tai aišku gali, ypač jeigu per paskutinias pora savaičių buvai Livep asijungęs tikrrai viskas bus ok manau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

tai kazkas pas tave fail tada. nes su naujausiu dashu zaidimas nepraso jokio update ir eina su LT 1.1 puikiai. reiskia dasha turi senesni. gali but negerai tau jei darysi update. del visa ko pazek kokia dash versija . nes sakau update jokio nepraso siaip.
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai geras zaidimas, kaskaip gerai kabina jis. Labai idomu, kad galima ginklus upgreidint ir pavizdziui radus beisbolke ir viniu :) galima sudet kartu.

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo Renuolis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinios apie pirmajį DLC

New content for decomposing role-player Dead Island will arrive later this month, Deep Silver has announced.

The Bloodbath Arena pack adds four new maps where players will face endless waves of undead.

Orders of the game from online retailer ShopTo were shipped with a redemption code for the content, usable when the DLC becomes available for all.

A laundry list of issues have plagued Dead Island, including an incorrect version of the game launching on Steam and warnings that updating the game may wipe PC saves.

Dead Island developer Techland apologised after a line of game code was discovered referencing a skill named "Feminist Whore".

Dead Island launches today with an extensive day-one patch to fix multiple issues.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas nors per xlink kai noretumet pazaist? turbut keliese idomiau butu

Beja kskas raset kad galima paleisti neupdatinant, kaskaip isemus hdd man vistiek update praso, gal galit paasikint ka ne taip darau?

Redagavo kiberboi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

dekui scalman tau uz info bet jau per velai vakar vakare padariau update ir dabar kai ijungiu konsole meta error code ir daug skaiciuku ir neina nieko padaryti nei i dasha ieiti ka dabar daryti :D?
Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

dekui scalman tau uz info bet jau per velai vakar vakare padariau update ir dabar kai ijungiu konsole meta error code ir daug skaiciuku ir neina nieko padaryti nei i dasha ieiti ka dabar daryti :D?

Ne į temą

cia ne vieta tai aptarinet, bet reiks flashint tau per nauja xbox. ir kur protas flashint nauja fw ant seno dasho isvis.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dead Island expands on 1st February with new story content that lets you play as Ryder White, the main game's chief antagonist.

For 800 Microsoft Points or £7.99 on PSN and Steam, you'll see first-hand the motivations of White - a military man and "loving" husband.

This new story content has twists and turns and should last "several" hours.

There are two new blueprints and weapons to collect.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebe toks už širdies griebiantis traileris ane? :)

Nebe toks,nebe toks,ir apskritai mane u***** tie dlc,tik pelnas,pelnas,pelnas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.