hondajjj

ps3 slim vs ps3 fat

Rekomenduojami pranešimai

sweiki, isigijau ps3slim naujausia modeli CECH 25*****,tai noriu pasakyti kelis pastebejimus,gal kam bus naudinga :D pries tai turejau fat 60gb,lyginant abu modelius, slimo garsiau dirba cd romas,bet labai tyliai ausintuvas, fato siaip ausinimas triuksmingesnis,dar pas slima nepatiko, kad cd paima isukant,siaip manau kad slim geriau tik del energijos suvartojimo, :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dar pas slima nepatiko, kad cd paima isukant, :D

tik pirmieji fat modeliai diska paimdavo neisukant jo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip del pacios konsoles isores, grozio man irgi fat'as daug graziau tinka prie interjero ir juodu baldu:) neispasakytas daikto grozis :D na, o seip nematau dideliu skirtumu tarp slimo ir fato ir ta ir ta teko naudoti tai lieku patenkintas savo fat versija:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuo skiriasi ps3 80gb,nuo ps3 slim 250gb? as turiu 80gb ps3 ir man yra galimybe apsikeist ant ps3 slim250gb ir nezinau ar verta,nes mano veikia be priekaistu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neklystu 250gb slim modelis jau negaminamas,gali but pagamintas 2009/2010m,jei 2009 slim tai jis geriau uz tavaji tik del 45nm cell technologijos,negausi ylod

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Randat ka lyginti, aisku slimas geriau negu fatas, nes slime naujesnes technologijos sukistos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuo skiriasi ps3 80gb,nuo ps3 slim 250gb? as turiu 80gb ps3 ir man yra galimybe apsikeist ant ps3 slim250gb ir nezinau ar verta,nes mano veikia be priekaistu.

Jei bukle ir komplektacija tokia pati ar bent panaši, tai aišku keist apsimoka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man visais laikais PlayStation pirmieji modeliai patiko del savo dizaino. Ir visalaik nepatiko slim'ai.

Paziurejus i nuotrauka, man iskart kyla mintis, kad slim'o isvaizda labiau atitinka kilimelio kojoms nusivalyt prie duru. Na bent jau graziai jis ten atrodytu :cheers: Taip, kad asmeniskai nekeisciau savo karvutes i ta kilimeli :D

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fat'as bet tik 60gb. nes 4 usb ir korteliu skaitytuvas reikalingas SD kortelei daznai, taipogi nuolat prijungta Klaviatura ir Logitech pultas tad dar lieka 2 usb.

Butu slimas blizgus ir butu gal visai nieko. Na man dar fat gerai del to jog turiu antra veikianti islupineta dalim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėjau tiek Fat'ą, tiek Slim'ą ( Slim'ą ir dar turiu). Tai ką žinau, man asmeniškai jokio skirtumo, abu geri, tiesiog man Fat'as, kiek per didelis buvo, daug vietos užimdavo, o šiaip tai sakau, abu geri :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.