Lithuania

Laptopo driveriai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki kur galeciau rasti sio laktopo draiveriu? isjieskojau visus puslapius gamintojo ir t.t niekur nieko nera!! Toshiba Satellite A215-S4747 Dekui!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taigi tau ne visam laptopui ieškot draiverių reik, o kekvienai atskirai detalei (CPU, GPU etc). :D Pasakyk kas ten gero pas tave, padėsim. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susirask programa Driver genius instalinsi ja ir poto ji jau viska tau suras ir parsius

Ne į temą

Jai nerasi cracko rasyk padesiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki kur galeciau rasti sio laktopo draiveriu? isjieskojau visus puslapius gamintojo ir t.t niekur nieko nera!! Toshiba Satellite A215-S4747 Dekui!

blogai ieskojai matyt

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su...mily=1073768663

imi ko reikia ir siunti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per device manageri susirandi su klaustuku kas, eini driver propertys ten ziuri buna devxxx ir venxxx eini y pcidatabase.com ivedi savo vendor arba id ir randa tau driveriu pavadinimus ivedi google ir turi,jei win7 per run sytem information rasai pasirenki components ir problem devices ten rasi visa info

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki noreciau perdaryti kompiuteriui is windows 7 i windows xp bet man reikia driveriu gal galetumet man padeti niekur nerandu driveriu Toshiba satellite L500-x19 sitam adrese kur scalman dave ten nera tokio modelio jei zinot kur galeciau parsisiust mestelkit adresa buciau dekingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki noreciau perdaryti kompiuteriui is windows 7 i windows xp bet man reikia driveriu gal galetumet man padeti niekur nerandu driveriu Toshiba satellite L500-x19 sitam adrese kur scalman dave ten nera tokio modelio jei zinot kur galeciau parsisiust mestelkit adresa buciau dekingas

nepatarciau perdarinet. net manau tiksliu nerasi draiveriu viskam kad butu skirta win xp. na atskirai gali susirankiot panasiem modeliam pvz ieskant per visus L500 gali rast butent savo video draiverius, garso, bet viskam manau nerasi.ir tai garso draiveriai kiek maciau net ne xp buvo. nesuprantama kam tau reikia win xp kai win 7 greiciau veikia ir viskas pasileidzia. krc susirasyk tada visas savo dalis ten video ,garso ,na pagrinde ko tau reikia, ten wifi manau,na motinos gerai butu aisku. ir tada ieskok atskirai. nes packo viso nesimato kad but.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neturi draiveriu cd (jei toks buvo prie laptopo), geriau neperdarinek i win XP, sunkiai seksis rinktis draiveirus, pas mane irgi toshiba, anksciau buvo ir xp ir vista, su draivais atskira kalba budavo, kai instalinau win7, jokiu draivu nereikejo jieksot, patys viska susirado ir susiinstalino, jokiu nesamoniu nebuvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

beto, pirmiausiai issiaiskink ar laptopas palaiko xp, t.y. ar aplamai yra xp draiveriai, nors tavo toshiba ne kazkoks stebuklas bet kartais pasitaiko kad ieskok kiek tu nori, bet draiveriu nera, as w7 isirases buvau, viskas graziai sukasi bet intel mobile 915gm ant w7 draiveriu nera, w7 situ ploksciu nepalaiko!

panasiai ir jei i nauja kompa senus win rasysi!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo tiesa sakot paklausysiu jusu geriau paliksiu ramybeje gal zinot kokia antivirusine w7 gera kuri jau turetu kodus ilgesniam laikui ir kokia nero as cia savo brolio kompiuteriui noriu idiegt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo tiesa sakot paklausysiu jusu geriau paliksiu ramybeje gal zinot kokia antivirusine w7 gera kuri jau turetu kodus ilgesniam laikui ir kokia nero as cia savo brolio kompiuteriui noriu idiegt.

thepiratebay.org geras saitas siuntimams.Komentarus paskaitai ir ziuri ar verta siust :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kolega teisingai sake: blogai ieskojai.

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/modelContent.jsp?ct=DL&os=&category=&moid=1757697&rpn=PSAEGU&modelFilter=A215-S4747&selCategory=2756709&selFamily=1073768663

pasirenki norima Os ir siuntiesi :D XP visi draiveriai yra

visos antivirusines yra geros ;) tik tarpines tarp kedes ir klaviaturos kartais sugadina OS ir poto kaltina kad bloga antivirusine ;)

naudoju MS security essential ir nedarau dideles tragedijos ;) nemokama ir normaliai veikia + neapkrauna kompo kaip kitos antivirusines ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, perinstaliavau toshiba satellite a100-754 bet draiveriu neturiu, o rasti nepavyksta... Gal galit padet?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.