Psixas

Loptop grafika ,stringa game

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,turiu problema,mano loptopas Dell m5010, Amd v120 2.2Ghz procesorius,radion hd 4200 vaizdo plokste. Ir nesuprantu kodel visi game stringa, nors atitinka mano pc parametrai low reikalavimus, pvz TDU 2 ant maziausios lbj ziauriai stringa nba 2k stringa, nesuprantu, ir kodel kai mazinu rezoliucija mazeja ekranas o ne kaip pvz ant mano namu pc pati rezoliucija tasku skaicius? ka daryt? Ir dar kartais buna taip kad zaidi ekranas sumirksi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,turiu problema,mano loptopas Dell m5010, Amd v120 2.2Ghz procesorius,radion hd 4200 vaizdo plokste. Ir nesuprantu kodel visi game stringa, nors atitinka mano pc parametrai low reikalavimus, pvz TDU 2 ant maziausios lbj ziauriai stringa nba 2k stringa, nesuprantu, ir kodel kai mazinu rezoliucija mazeja ekranas o ne kaip pvz ant mano namu pc pati rezoliucija tasku skaicius? ka daryt? Ir dar kartais buna taip kad zaidi ekranas sumirksi.

Gal bandei overclock'int, kad ekranas mirksi? Mano draugui panašiai būdavo, "išberdavo" baltais taškais ant ekrano :thumbsup4:.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal bandei overclock'int, kad ekranas mirksi? Mano draugui panašiai būdavo, "išberdavo" baltais taškais ant ekrano :thumbsup4:.

As sita Loptopa va pries pora men nusipirkau jau buvo sugedes hardas tai tik dabar galiu normaliai naudotis ;) bet va beda .. game boost bandziau jokio efekto, o kaip del to ekrano mazinimo ,kodel man ji mazina,mazinant rezoliucija ;)? Beto kompas atitinka bent jau minimalius game setingstus. Bet kodel tada neimanoma lost

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neklystu pas svogeri irgi hd4200 stovi, b_iamba oras ten su jom vyksta, overheatina lb pats gpu ir lagina, pas ji irgi neina ten losh, ant min vos vos kazkas vyksta, o pas mane ant laptopo su hd2600 ant max eina geriau nei pas ji ant low. kazkame diela ten. manufactinga blogas. pasiskaityt gali googlej ;]

Redagavo red-cat_eX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As sita Loptopa va pries pora men nusipirkau jau buvo sugedes hardas tai tik dabar galiu normaliai naudotis :thumbsup4: bet va beda .. game boost bandziau jokio efekto, o kaip del to ekrano mazinimo ,kodel man ji mazina,mazinant rezoliucija ;)? Beto kompas atitinka bent jau minimalius game setingstus. Bet kodel tada neimanoma lost

O draiver'ius gal kokius vaizdo plokštės instal'inai, o senų neištrynei?.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neklystu pas svogeri irgi hd4200 stovi, b_iamba oras ten su jom vyksta, overheatina lb pats gpu ir lagina, pas ji irgi neina ten losh, ant min vos vos kazkas vyksta, o pas mane ant laptopo su hd2600 ant max eina geriau nei pas ji ant low. kazkame diela ten. manufactinga blogas. pasiskaityt gali googlej ;]

Va va... pas draugeli tas pats HD 2600, bet pas jy acer loptopas ir eina be problemu.. as ijungiu tai oj vaikyti :thumbsup4: nuotraukom vaizdas ;) Draivai kai irase win nauji tai nzn...ok dar permesiu googlei.. nes tikrai nesuprantu kas per grabas cia pas mane ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ko nedariau driverius wipinau su viskuo, svariai perrasiau, pervariau svariai win 7 po to jau nebepatikrinau nes reikejo isvaziuot tai nzn kaip db eina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.