RealEfect

Neveikia baterija

Rekomenduojami pranešimai

Norejau pakrauti psp, nes issikraudinejo, bet prijunges pakroveja, pastebejau, kad psp visiskai nereaguoja i ta krovima - neuzsidega raudona lempute, tai reiskia nesikrauna, pagalvojau yra 2 variantai, kodel taip galejo atsitikti, pirma pakrovejas sugedo, antra baterija padvese.Bet draugas dave baterija nuo savo psp ir kai isidejau, tai jis ir krovesi, ir normaliai veike, taigi liko tik vienas variantas, jog baterija numire.Negalima jos pataisyti?O jeigu pirkti nauja, tai ar dideles kainos ir kur patartumete pirkti?

Redagavo RealEfect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Norejau pakrauti psp, nes issikraudinejo, bet prijunges pakroveja, pastebejau, kad psp visiskai nereaguoja i ta krovima - neuzsidega raudona lempute, tai reiskia nesikrauna, pagalvojau yra 2 variantai, kodel taip galejo atsitikti, pirma pakrovejas sugedo, antra baterija padvese.Bet draugas dave baterija nuo savo psp ir kai isidejau, tai jis ir krovesi, ir normaliai veike, taigi liko tik vienas variantas, jog baterija numire.Negalima jos pataisyti?O jeigu pirkti nauja, tai ar dideles kainos ir kur patartumete pirkti?

Jop, baterija numirė. O tai kokis pas tave, slim'as ar fat'as? O kainos labai įvairios. Iš e-bay imtum? Ar tik lietuva?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skelbimų portaluose pasižiūrėsi ir tikrai susirasi už normalią kainą,siaip būna dar toks bajeris,kad kartais reikia sužadinti bateriją ir ji atsigauna,o tai galima padaryti su tokiu daikčiuku,šitaip buvau atgaivinęs fotiko batarkę,nes su blokeliu jau nebepasikraudavo...

http://www.biciuliai.lt/produktai2.php?son...PAKR&id=185

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ai jo, bateriją galima gaivint + su - suglaudžiant per kokį laidų metalinį daigtą (laidą ir t.t.). Turėtu žiežerbėlė būt, jai nebus, megink kol išeis. :cheers:

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jop, baterija numirė. O tai kokis pas tave, slim'as ar fat'as? O kainos labai įvairios. Iš e-bay imtum? Ar tik lietuva?

Pas mane slim 3004, jau ji turiu apie 1.5 metus.O manes nenutrenks kai bandysiu ja atgaivinti? :) Ir noreciau siaip pirkti is Lietuvos, nors is tikruju net nezinau kur ja pirkti, net negalvojau, kad man taip atsitiks...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane slim 3004, jau ji turiu apie 1.5 metus.O manes nenutrenks kai bandysiu ja atgaivinti? :) Ir noreciau siaip pirkti is Lietuvos, nors is tikruju net nezinau kur ja pirkti, net negalvojau, kad man taip atsitiks...

Jo žinok kaip gausi per nagus per puse miesto skirsi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane slim 3004, jau ji turiu apie 1.5 metus.O manes nenutrenks kai bandysiu ja atgaivinti? :thumbsup4: Ir noreciau siaip pirkti is Lietuvos, nors is tikruju net nezinau kur ja pirkti, net negalvojau, kad man taip atsitiks...

5v(neatsimenu kiek tiksliai) net nejaustum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seip 9v arkli gali uzmust! :thumbsup4:

Ne į temą

tik nepamenu i kuria vieta paduot reik!

o jei rimtai, atsistok tokioj vietoj kur izeminimas 0, ir 220v neuzmus, aisku pojutis priklausys nuo kuno varzos, bet pvz as eletra darbe jungineju po itampa, gaves n kartu, vien snd 3kart, taip kad 3.6v gali nebijoti, net 9v palaizyti gali tirai neuzmus!

seip 9v arkli gali uzmust! ;)

Ne į temą

tik nepamenu i kuria vieta paduot reik!

o jei rimtai, atsistok tokioj vietoj kur izeminimas 0, ir 220v neuzmus, aisku pojutis priklausys nuo kuno varzos, bet pvz as eletra darbe jungineju po itampa, gaves n kartu, vien snd 3kart, svarbu baloj, ant kokio amzdzio ir pan nestoveti, taip kad 3.6v gali nebijoti, net 9v palaizyti gali tirai neuzmus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir as toje baterijoje nepastebejau jokiu pliusiuku, minusiuku, nezinau kuria vieta reikia det prie laido, kad atgaivinti.Ir dar klausimas is kur butu geriausia pirkti baterija ir tokia kuri nepalaikytu menesi, nebutu padielka, o normalia ilgesniam laikui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir as toje baterijoje nepastebejau jokiu pliusiuku, minusiuku, nezinau kuria vieta reikia det prie laido, kad atgaivinti.Ir dar klausimas is kur butu geriausia pirkti baterija ir tokia kuri nepalaikytu menesi, nebutu padielka, o normalia ilgesniam laikui.

Jai nematai, tai viską kombinacijom sulietinėk. Nu 1 su 2, po to 1 su 3 ir t.t. :) Nejausi nieko. :)

O šiaip žiūrėk ebay'ui (kaip ir kolega viršuje sakė), nes čia lietuvoj, mokėt "ant viršaus", kažkam pinigus uždirbinėt tai nesamonė... O iš ebay dar pigiau paieškojus galima rast... :) Sekmės perkant! (Jaigu to prireks po gaivinimo).

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tokia baterija? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SONY-PSP-SLIM-20...=item3363bbe77a Ir ka tas mah as taip ir nesuprantu reiskia?Pas mane ant tos nudvesusios baterijos yra uzrasyta 1200mah.Ir ten Ebay tik kortele galima apmoketi, nera kitu atsiskaitymo budu?

Tau ir reikia 1200mAH, nes tavo baterija 1200mAH. :thumbsup4: O su šituo pardavėju galima tik Paypal atsiskaityt. :) Kaikurie pardavėjai priima ir Western Union ir kitus mokėjimo būdus. Šis - ne. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip tokia baterija? http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SONY-PSP-SLIM-20...=item3363bbe77a Ir ka tas mah as taip ir nesuprantu reiskia?Pas mane ant tos nudvesusios baterijos yra uzrasyta 1200mah.Ir ten Ebay tik kortele galima apmoketi, nera kitu atsiskaitymo budu?

Mah yra akumuliatoriaus talpa, imk 1200Mah, nes didesnes talpos gali but neoriginalios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip 1200mAH ir daugiau..kuo daugiau tuo ilgiau teoriskai laikys. praktiskai orginali laiko ilgai,kitaicu laiko trumpiau. pvz kinietiskos 3600mAH po $5 ebay. aisku kad nelaikys 3 kart ilgiau..bet na vis sis tas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.