Mykola

Xbox 360 slim problemos

Kaip manote čia tiesa ir ar tokių įvikių daug??  

107 nariai prabalsavo

1. 1. ???

• Taip
      19
    • Ne
      69
    • Taip bet nedaug
      23

Rekomenduojami pranešimai

as turiu xbox360 pagaminta 2006-06-10 isai man laiko jau netoli 5 metai, ir nusprendziau pirkt xbox360 sliim man pvz isai visai nepatiko palosi 30min ir perkaista ir net negali issisaugot zaidimo, vel nuo cekpoint eini kazkokia nesamone microsoft padare su tuo xbox slim,mano senis xbox360 be jokiu priekaistu nors losk ir 12 val nei issijungia nei ka, o jau yuoj jam 5m, tai xbox slim yra š, palyginus su mano xbox360 ZEPFYR

Ne į temą

Nieko geresnio nesugalvojai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as turiu xbox360 pagaminta 2006-06-10 isai man laiko jau netoli 5 metai, ir nusprendziau pirkt xbox360 sliim man pvz isai visai nepatiko palosi 30min ir perkaista ir net negali issisaugot zaidimo, vel nuo cekpoint eini kazkokia nesamone microsoft padare su tuo xbox slim,mano senis xbox360 be jokiu priekaistu nors losk ir 12 val nei issijungia nei ka, o jau yuoj jam 5m, tai xbox slim yra š, palyginus su mano xbox360 ZEPFYR

del zephyro tikiu,visko buna.O slima gal brokuota gavai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal mane fail rate maziau nei 0,2%, t.y sugenda ~2 vnt is 1000!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai taip ir nieks nepasake koks Failure rate?...

temos viršuje yra apklausos rezultatai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi jokiu problemu nera, gerai veikia, losiu 3 val gal :D ir niekas neperkaista jokiu garsu nera pirk ta slima, bet su tuo atrisimu problemos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4.Xbox slimas pakimbinėja žaidimų metu

Daug kas skundžiasi dėl to kad jis kimba labai dažnai

Man šitas dalykas yra, vežiau meistrui, ~5 dienas bandė testint, jam neikart nefreezino, o man dažnokai, bet grynai random, budavo po 2 min užfreezindavo dashboarde, o pvz šią savaitę nuo pirmadienio iki šiandien nei kart nefreezino o va šiandien ėmė ir užfreezino žaidžiant vieną kartą, visiškai randomu freezina, nėra kokio fixo šitai nesamonei? Nes tikrai čia ne perkaitime esmė. Daug būdų bandyti bet nepadeda man :unsure:

Apart freezinimo tai slimas tikrai gerai veikia ir dizainas gražus ir pultelis juodas labai gražus, į HDD įsirašau žaidimą - galiu žaist 3-6h ir vapšie jokio garso jis neskleidžia, dvigubai tyliau dirba už PC, o pvz su ps3 ilgiau palošus pradėdavo garsiau biški dirbt o čia tylu ramu

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

4.Xbox slimas pakimbinėja žaidimų metu

Daug kas skundžiasi dėl to kad jis kimba labai dažnai

Man šitas dalykas yra, vežiau meistrui, ~5 dienas bandė testint, jam neikart nefreezino, o man dažnokai, bet grynai random, budavo po 2 min užfreezindavo dashboarde, o pvz šią savaitę nuo pirmadienio iki šiandien nei kart nefreezino o va šiandien ėmė ir užfreezino žaidžiant vieną kartą, visiškai randomu freezina, nėra kokio fixo šitai nesamonei? Nes tikrai čia ne perkaitime esmė. Daug būdų bandyti bet nepadeda man :unsure:

Apart freezinimo tai slimas tikrai gerai veikia ir dizainas gražus ir pultelis juodas labai gražus, į HDD įsirašau žaidimą - galiu žaist 3-6h ir vapšie jokio garso jis neskleidžia, dvigubai tyliau dirba už PC, o pvz su ps3 ilgiau palošus pradėdavo garsiau biški dirbt o čia tylu ramu

Nu tai brokuotas xboxas pakliuvo ir viskas tau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bullshit. Ne naują pirkau, naudojo jį bent 3 mėn tikrai, o man dar 2 mėn kuo puikiausiai veikė. Tai jei būtų brokuotas nemanai kad būtų viskas greičiau įvykę? Sakė neardytas jis, taigi tikrai netaisytas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kodel man per puse metu nei karto nebuvo uzsifreezine?

nebūk idiotas ok?

Lygiai dėl tos pačios priežasties kodėl mano Xenon'as 2007 metų iki dabar veikia pas žmogų kuriam pardaviau po beveik dviejų metų naudojimo, o jis nei taisytas nei ką, RROD nėra gavęs, tai jei vienam pasitaiko problemų reiškia ir tau taip turi būt ane? jei rašai kad rašyt tai nerašyk gal :)

Tipo jei 80% pirmų xboxų rrodino tai reiškia ir tau 100% rrodins ane?

Redagavo Dwėsk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kiekvienam post'e yra mygtukas "Matai pazeidima? Pranesk", tai kai pamatot tokius pranesimus, paspaudziat ji ir nereikes rasyt nereikalingo post'o Nuotrauka

Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.