Mykola

Xbox 360 slim problemos

Kaip manote čia tiesa ir ar tokių įvikių daug??  

107 nariai prabalsavo

1. 1. ???

• Taip
      19
    • Ne
      69
    • Taip bet nedaug
      23

Rekomenduojami pranešimai

sveiki ar niekam is jusu xbox adabtorius nekaista?

Nenuostabu, kodėl visokios Rusų ir Lenkų partijos lyderiauja savivaldybių rinkimuose :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki Noreciau jusu paklaust Koks yra Xbox 360 Slim Failure rate?

Nera jokio, mano žiniomis nėra buve jam jokių RRoD ir pnš. Jam būna red light of death kai labai ilgai loši, ir kad nesuvaryt konsolės pati išsijungia kad atvėstų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mazesnis uz jasper.

Redagavo 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Betai Youtubej Kiek tu Red light maciau negi cia speceliai isiema kokia detale kad mirgsetu ir gazdina zmones kad Slim Gauna Red light?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Betai Youtubej Kiek tu Red light maciau negi cia speceliai isiema kokia detale kad mirgsetu ir gazdina zmones kad Slim Gauna Red light?

Ne į temą

Skaitei mano post?

:)

Lemputė ta būna dėl to kad perkaitina konsole ir jinai ijungia raudona lempute kad perspėtų kad užkaito, ir kai atvėsta toliau loši.....

Redagavo ThePavelok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o negali pvz taip but losi kokius 3 menesius jokiu freeze paskui kita diena pradet freezint kas 1h valanda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o negali pvz taip but losi kokius 3 menesius jokiu freeze paskui kita diena pradet freezint kas 1h valanda?

na retokas čia atvejis bet gali gi visaip buti jei broka gausi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau slima turiu beveik metus.3 buvo kartus uzsifreezine ant Call Of duty Black ops Zombies ant tos pacios vietos.

O del Ko freezina pvz Maciau Youtubej Uzsifreezina Dashboarde Su Pilkom linijom,zaidziant..Nuo ko tai?baisu kad tai paciam neatsitiktu..?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as jau slima turiu beveik metus.3 buvo kartus uzsifreezine ant Call Of duty Black ops Zombies ant tos pacios vietos.

O del Ko freezina pvz Maciau Youtubej Uzsifreezina Dashboarde Su Pilkom linijom,zaidziant..Nuo ko tai?baisu kad tai paciam neatsitiktu..?

Ant zombiu daug kam freezina, man pvz kartais freezindavo kai ant kino der totem is balkono granatas meciau ir tik ant to map'o taip budavo ,bet dabar nebefreezina.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant zombiu daug kam freezina, man pvz kartais freezindavo kai ant kino der totem is balkono granatas meciau ir tik ant to map'o taip budavo ,bet dabar nebefreezina.

joo ir man ant kino der totem 3 kartus buvo freeze kai granatas meciau ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu xbox360 pagaminta 2006-06-10 isai man laiko jau netoli 5 metai, ir nusprendziau pirkt xbox360 sliim man pvz isai visai nepatiko palosi 30min ir perkaista ir net negali issisaugot zaidimo, vel nuo cekpoint eini kazkokia nesamone microsoft padare su tuo xbox slim,mano senis xbox360 be jokiu priekaistu nors losk ir 12 val nei issijungia nei ka, o jau yuoj jam 5m, tai xbox slim yra š, palyginus su mano xbox360 ZEPFYR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu xbox360 pagaminta 2006-06-10 isai man laiko jau netoli 5 metai, ir nusprendziau pirkt xbox360 sliim man pvz isai visai nepatiko palosi 30min ir perkaista ir net negali issisaugot zaidimo, vel nuo cekpoint eini kazkokia nesamone microsoft padare su tuo xbox slim,mano senis xbox360 be jokiu priekaistu nors losk ir 12 val nei issijungia nei ka, o jau yuoj jam 5m, tai xbox slim yra š, palyginus su mano xbox360 ZEPFYR

Tai nereikia atsisedus sikt ant xboxo Ventiletoriaus ir neperkais :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai eik paverk i miska o ne cia rasyk nesamones neivienas slimas tai nedaro..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.