isstatu1

PUPP 2011

Rekomenduojami pranešimai

Jamolt, paiūrėt reikėjo lape. Aiškiai parašyta buvo teksto suvokimo užduotys maks. 18 taškų, gramatika maks. 18 taškų, kalbėjimas taip pat buvo maks. 18 taškų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tikrai 88 taskai. Gerai pamenu, kai mokytoja aiskino.

Nebent jamolt valstybine kalba lietuviu :whistling:

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu, nesigincisiu cia, bet tiksliai zinau uz visa gramatika (kalbos taikymas ir skaitymo taikymas) buvo skirti 27 taskai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ir nesiginčik, nes ne tiesą šneki ;pp

Kaip ir kiti sakė kalbėjimas, gramatika, teksto suvokimas - viskas po 18 taškų.

Ir Tau Batista :)

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matematika - Done! Buvo lengviau negu tikėjausi. Tikiuosi gauti kokius 7. :) Beje, kiek vėlevėlių gavote? Aš pats 360 vėlevėlių. Ir kokiu būdu apskaičiavote tą keturkampio ilgį kur prie kelio? Aš pitagoro teorema naudojau, bet manau buvo daugiau būdų jį išspręsti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vsio, ir aš po matematikos jau namie sėdžiu. Taip, vėliavėlių gavau 360. O kam tau išvis reikėjo skaičiuot tą ilgį prie kelio? Trapecijos perimetro formulė yra, tai jo net nereikia tada. Pagrindų sumos pusę padaugini iš aukštinės, šiuo atveju tai buvo ta stačioji kraštinė, kuri jau duota. Na žodžiu suprantu kaip tu padarei, tu išsprendei gerai, galima ir taip, bet buvo paprastesnis būdas, aišku nemokant/pamiršus formulę tai puikus būdas išsisukti.

Beje, gal daugiau atsakymų atsimenat? Įdomu būtų kiek maždaug gavot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir po egzo, gal 45 min ankščiau išėjau :)

360 vėliavėliu taipogi gavau, o kiek gavote porų? 160 ar 320 ?

Susmoviau ant dovanėlių skaičiavimo, kur buvo rašyta, kad reikia nupirkti 10 dovanėlių už 50lt, tai paračiau, kad 5 išeis saldainių dėžutės, nors turėjo but 3 :/

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Su tom dovanėlėm tai spėliojau ir žiūrėjau kiek kainuos viskas, tai lygtais gerai parašiau 3 dėžutės ir 7 plytelės šokolado (nors šito nereikėjo.) Dėl porų irgi 320 gavau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Poras reiškias blogai suskaičiavau, nes dar iš 2 padalinau, nes galvojau, kad tas pats su tuo pačiu nebegali būti ;/ Čia jūs tikrai gerai žinot? ;D

Nors paskutinį išsprendžiau, tai gavau, kad netilps. Ką jūs gavot?

9 gaut ir būtų gerai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir tik ką iš po egzo. Kas nors padarė paskutinį? Kiek suprantu ten reikėjo žinoti funkciją, kurios net neturėjom, o jei ir prisimini, tai nežinai nei a, nei b, nei c koeficientų.. Taip pat susišikau toj užduoty, kur su pošakniais, su šokolado plytelėm ir su nelygybę.. čia mažiausiai -10 taškų. Gal kas nors žinot, kiek iš viso buvo taškų..? Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ir tik ką iš po egzo. Kas nors padarė paskutinį? Kiek suprantu ten reikėjo žinoti funkciją, kurios net neturėjom, o jei ir prisimini, tai nežinai nei a, nei b, nei c koeficientų.. Taip pat susišikau toj užduoty, kur su pošakniais, su šokolado plytelėm ir su nelygybę.. čia mažiausiai -10 taškų. Gal kas nors žinot, kiek iš viso buvo taškų..? Ačiū.

Man lygtais sake ,kad buvo is viso galima surinkt 50. Nu ka zinau labai sunkus nebuvo poros uzdaviniu neissprendziau nu noreciau bent 7 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.