supas888

Geriausi XBOX ORIGINAL zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Geriausi XBOX ORIGINAL zaidimai

Pasiulikite geriusia jusu nuomene xbox zaidima, ir is kur ji butu galima atsisiusti ar nusipirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Geriausi kurios esu lošias ant xbox: riddick, splinter cell: chaos theory (geras coop yra), doom 3, project zero 2: director's cut, crimson sea, outrun 2, halo, max payne ir tony hawk proskater 4 ( patinka, kad gali savo muzika naudoti)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Per google gi pasiieškok :rofl: o šiaip tai negarantuoju ar tas pakas vis dar egzistuoja,bet dar prieš kelis mėnesius linkomanijoje 5 zonoje buvo įdėtas 52 žaidimų pakas,tai pabandyk ten pasižiūrėt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O siaip geri zaidimai ant sios konsoles kuriuos pats esu zaides Halo,Dead Or Alive,Dino Crysis 3,Forza Motosport,Project Gotham Racing,Ninja Gaiden,Suffering,Fable,Nba 2K,WWE serija....siaip ypac gerai atrodo dauguma zaidimu kurie "only on xbox"...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Conker: live & reloaded :) pats geriausias mano visu laiku geimas :) del jo buvau xbox pora kartu nusipirkes ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Fahrenheit" arba "Indigo Prophecy" (Europoj vienaip vadinasi, Amerikoj kitaip. ;) ). Mano vienas geriausių, o gal ir geriausias visų laikų žaidimų žaistų. Story labiau traukia, tik su gameplay gali kartais bėdų kilt, o visa kita tiesiog tobula. Taip pat kaip sakė jau "ONLY ON XBOX" žaidimai yra labai geri. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Star Wars: Knights Of The Old Republic

Star Wars: Knights Of The Old Republic: Sith Lords

IMHO BEST XBOX žaidimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patiko:

Fable

Prince of Persia: The Sands of Time

Sphynx and the Cursed Mummy

The Elder Scrolls III: Morrowind

Silent Hill 4

Indycar Series 2005

Siaip visus siuos mano isvardintus zaidimus be problemu galima zaisti ir ant XBOX 360.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.