360

HD vaizdas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Strigineja vaizdas ziurint video HD kokybe. Kompas netempia taip? :yes: NVIDIA GeForce 7600 GSAMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+2Gb ram

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Strigineja vaizdas ziurint video HD kokybe. Kompas netempia taip? :yes: NVIDIA GeForce 7600 GSAMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+2Gb ram

nu jo netempia.aisku labai daug priklauso kokius draiverius naudoji tam HD ziuret ,yra kurie labai daug aprkauna pc ,yra kas maziau. as su AMD 1500+ 1Gb ram, ati 1650 pro, ziuredavau 720p anime . draiveriai labai daug cia lemia ir koki playeri naudoji. KMPlayer man labai gerai ejo su CCCP kodekais. daugiau nieko.nes kita jau pradeda grybauti. na su CCCP gauni ir media classic,tas irgi normaliai tempdavo. bet KMP layer su savo kodekais veze irgi puikiai .mkv aisku velgi ziurint koks bitrate video buna. pamegink su siais dviem, is mano patirties maziausiai apkrauna cpu.bet pries tai visus kitus kodekus reik pasalint. dar verta Core AVC kodeka atskirai isirasyt irgi.atrodo kazkaip taip vadinasi. Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug kas sako, kad CCCP deti codekus i savo kompa yra savizudybė, tad kiek žmonių - tiek nuomonių :D

Man visai patinka K-lite :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug kas sako, kad CCCP deti codekus i savo kompa yra savizudybė, tad kiek žmonių - tiek nuomonių :)

Man visai patinka K-lite :unsure:

ant silpnesniu kompu CCCP bei KMplayer geriausias variantas, na ne pats is pirsto islauziau teorija, meginau praktiskai.ir kiek kas diskutuoja apie tai ir pan. k-lite tikrai ne. aisku greitesniam kompui nera jau skirtumo su kuo rodyt, bet letesniam tai tikrai skiriasi ziauriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane Geforce 8600GTS,2GB ram,Athlon x2 5600 ir su K-lite packu viską rodo puikiai...aišku sakysit procas normalus,bet kažkada pas mane buvo beveik identiškas procas kaip tavo + tie patys 2GB ir 8600GTS ir viskas buvo gerai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant 720p gerai rodo, tik ant 1080p kazkokios linijos atsiranda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant 720p gerai rodo, tik ant 1080p kazkokios linijos atsiranda.

Ne į temą

nu labas rytas. 1080p tu nori ant tokio kompo kad normaliai rodytu?..reiskia negali kompas kaip tau atrodo. ar turi nauja videske? na kad ne. tai viskas ir aisku kaip ir.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.