justdream

Apgavikas!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki tai va mano problema su vienu zmogumi(vardas: Rokas) susitarem keisti xbox 360 i ps3.

Sutarem vasario 5d(cia praitas sestadienis) 12.35 as turejau isiusti o jis 12.40 (siuntem per vairuotoja). Siuntimasyko Vilnius - Taurage

Tai va is isiunciau (vairuotojas paprase is manes 10lt)ir jis parase kad isiunte (jis parase kad is jo paime 40lt). Labai jis domejosi ar as issiunciau.

17.20 atvyko autobusas is Taurages jame nebuvo jokio siuntinio. Keista yra tas, kad kai buvau stoty laukiau autobuso paklausiau kaip jis atrodo tai jis tiksliai nusake jo isvaizda.

Bandziau prisiskambint tai telefonas ne rysio zonoi ir skype off.

Jo duomenis:

Rokas Aleksandravicius

Gedimino g. 12-46 Taurage

Telefonas: +37063691468

Jis megsta naudotis kitu duomenimis! Nes pasake kad jo nick playmanijoje - tomis21,o ten kito zmogaus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tavo vietoj buciau per pasta siuntes o tiesa sakant isvis nebuciau siuntes nes xbox 360 i ps3 nemainyciau.. Kreipkis i policija, rasyk pareiskima arba nuvaryk pas ji i svecius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Autobusai autobusai autobusai... Jokio būdo nėra blogesnio siuntimo kaip per autobuso vairuotoją. :) Gerai, kad bent adresą žinai (ir tai neaišku ar jo tikras), bet megink važiuot pas jį ir tvarkyt. Sekmės. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš dalies tai ir pats kaltas. Niekada nepasitikėk duotu žmogaus žodžiu, nes aferistų mūsų krašte tikrai netrūksta (nekalbu apie visus, bet tikrai tokių yra). Aš tai aplamai nesuprantu, kaip taip galima nebijoti. Prieš perkant visada susitinku su tuo žmogumi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku kad aferistu pilna kadangi cia lietuva bet jeigu nori ka nors pirkt o tavo mieste to nera taj tenka pirkt per tarpininkus.. svarbiausia kad aiskus adresas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia išvis nuvaryt susitikt su tuo žmogum(mainytoju) ir pasikeist, ir saugiau bus. O dabar per autobusą ;DD. Ne nu klounai, kitą kartą jum tuščią kartono dėžę atsiųs ;DDDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat tau patarčiau į policiją nuvažiuoti, nes čia jau nesamonės tikros gaunasi... Bet kas keisčiausia, kad mano kontaktus davė! Nes jeigu ir toliau jis dalins svetimus kontaktus ir prisistatinės kitais žmonėmis, tai nežinia kaip čia kas bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano akimis vienintele iseitis mentura!o siaip tai nejaugi nesi skaites kiek zmoniu apgavo per autikus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vairuotojas irgi galėjo pasiimt.

Iš kur jis žino kas ten? Ir ims tau vogti kur jį kištu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vairuotojas irgi galėjo pasiimt.

Jei taip butu, tai zmogus kuriam temos autorius siunte xbox'a butu susisiekes ir issiaiskines del to. O as tai patarciau i policija kreiptis arba bandyt pas ji vaziuot, bet nemanau, kad tikra adresa dave.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va jo facebook

bandziau pažiūrėti gal jis kokių skelbimų dar įdėjas yra bet ne dėl to manau kad sim kortelę jis nusipirko specialiai tam reikalaui...Beto linkiu sėkmės ir tikiuosi kad greit vėl jaukiai sėdėsi ir loši su savo xbox o apgavikui bus parodyta jo vieta :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš kur jis žino kas ten? Ir ims tau vogti kur jį kištu?

Gerai, kad dar gyvenimo žiaurumo nesi patyręs :) Atplėšia ir pažiūri. Juk su vairuotojais jokios pervežimo sutartys nesudaromos ir niekaip neįrodysi, kad jam ką nors davei. Redagavo VytasSi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mykola visi noretumem kad taip butu :)

Redagavo MGnon

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko cia jus ta nukentejusiji zmogu kvailiu vadinat? Jis del to nera kaltas, cia kalte tik to aferisto, ir niekieno daugiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.