tomulislt3

kas per gedimas?

Rekomenduojami pranešimai

taigi vakar ijungus torentus mano pc staigiai persikrove kai vel uzsikrove vel staigiai persikrove o dbr isvis isijungineji ir iskart vel issijungineja pc nespeja net ekranas apsisviest issijaungus vel staigiai isijungia ir vel issijungia ir taip be galo be krasto kartojas tai kas sugedo maitinblokis ar procas ar dar koks velnias?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taigi vakar ijungus torentus mano pc staigiai persikrove kai vel uzsikrove vel staigiai persikrove o dbr isvis isijungineji ir iskart vel issijungineja pc nespeja net ekranas apsisviest issijaungus vel staigiai isijungia ir vel issijungia ir taip be galo be krasto kartojas tai kas sugedo maitinblokis ar procas ar dar koks velnias?

atsirask ant motinines CMOS RESET jumperiuka istraukus maitinimo laida permesk ant kitos adatos ji ir okey bus

jei nerandi

motinines baterija istrauk, atjungus maitinimo laida is kompo maitinblokio palaikyk 15 min nusiresetins biosas ir bus ramu. turetu susitvarkyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tipo istraukt laida, palaikyt 15min ir turetu veikt?

Panashu i rimta pasiulyma.

Blogiau nebus :blink:

...jei veikti su galva.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu atrodo viska gerai parasiau bet tu visvien isradai savo buda, kuris aisq neveiks.

Zmogus nori improvizuoti. Suteikim tam galimybe.

2% ish 100% gali buti teisus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fun, bet ziaurus jus! :nunchuks:

istrauki maitinimo laida, is motinines isimi bate, palauki 15 min, idedi atgal, ijungi laida ir jungi kompa, p.s. gali ir nelaukes be batkes jungti, paskui isjunges vel idesi, laukt nereiks!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvo laikai kai ir as nezinojau, ir db daug ko neznau, bet klausiu, domiuosi, ieskau info ir kartais pavyksta kaika naujo suzinoti, kas cia ir buvo bandoma padaryti, aisku reikia kartais pasijuokti is saves, nepiktybiskai galima ir is kitu, o sep mano manymu sito forumo esme: klausk jei galesim atsakysim!, o ne klausk, pazesim kokio lygio tavo zinios ir pagalvosim ar verta su tavim terliotis!

Ne į temą

red_cat_eX, sorry jei izeidziau, nesiruosiu su kuonors konflktuoti, nenori nesutik, cia tik mano nuomone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvo laikai kai ir as nezinojau, ir db daug ko neznau, bet klausiu, domiuosi, ieskau info ir kartais pavyksta kaika naujo suzinoti, kas cia ir buvo bandoma padaryti, aisku reikia kartais pasijuokti is saves, nepiktybiskai galima ir is kitu, o sep mano manymu sito forumo esme: klausk jei galesim atsakysim!, o ne klausk, pazesim kokio lygio tavo zinios ir pagalvosim ar verta su tavim terliotis!

Ne į temą

red_cat_eX, sorry jei izeidziau, nesiruosiu su kuonors konflktuoti, nenori nesutik, cia tik mano nuomone!
o tu mane bandei izeist ? jei taip tai nusisnekejai su tuo lygio ziniom, as jam iskart pasakiau aiskiai, paklause kur ji randas pasakiau kur. jei nezino kaip atrodo elementas tai as jau nekaltas cia tik googlas pades.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne nu b***** pas mane stacionarus pc tai ta batarke cia tas maitinblokis ar kas?EDIT: Ai va radau ta batarke bandysiu palaukt

Redagavo tomulislt3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.