MadLinas

PS3 diskai bus pririšti prie account`o

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki. Tai regis PS3 nulaužimai padarė žalos tiems vartotojams, kurie nenulaužinėjo konsolių ir sąžiningai perka žaidimus, jais keičiasi ir vargo nemato. Pasirodo, kad gali būti taip, jog žaidimų diskai bus pririšti prie vartotojo account`o. Kas pirmas pažais žaidimą su tam tikru disku, tai to disko negalėsi parduoti, pasikeisti ar net atiduoti, nes kitas vartotojas su savo account`u negalės vis tiek jo žaisti. Čia nuoroda su pirmu žaidimu.

http://www.ps3news.com/PS3-Online/sony-con...single-account/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

darai internet connection Dissable ir vargo nematai :) nera privaloma turet interneta, jeigu jie nenori man uz ji sumoket.. tik aisku beda tiem kas del multiplyer zaidimus perka, bet man labiau patinka offline zaist, tad man bedos nebutu :)

Redagavo Rschumacher

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

darai internet connection Dissable ir vargo nematai :) nera privaloma turet interneta, jeigu jie nenori man uz ji sumoket.. tik aisku beda tiem kas del multiplyer zaidimus perka, bet man labiau patinka offline zaist, tad man bedos nebutu :)

Tie, kurie nenusilaužinėjo konsolių, tai jiems ir reikalingas PSN ir visas online žaidimų veiksmas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ko jūs panikuojat, čia gi vienas žaidimas ir be to, čia mmorpg, visuose taip yra, gauni viena raktą į viena acc ir viskas, tai ką daugiau veiksi su tuo disku? Niekur gi neužsimitna, kas sony pradės šitai taikyt ant visu ps3 žaidimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) Čia dar tikrai ne dėl piratavimo :) Čia yra mmorpg, kaip Audrius sako, dėlto jį gali turėti tik vienas žmogus, vienas psn acc, beto šis žaidimas yra mokamas, berods su psn+ tik galim lošt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) Čia dar tikrai ne dėl piratavimo :) Čia yra mmorpg, kaip Audrius sako, dėlto jį gali turėti tik vienas žmogus, vienas psn acc, beto šis žaidimas yra mokamas, berods su psn+ tik galim lošt :)

Taip, čia tik vienas. Bet manau, kad kiti gali tuo pačiu sekti. Juk gamintojams aktualu, kad kuo daugiau žaidimų nusipirktų vartotojai. Tai vat, čia truputį pristabdys keitimąsi žaidimais. O dėl piratavimo, tai gal ir suklydau. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, čia tik vienas. Bet manau, kad kiti gali tuo pačiu sekti. Juk gamintojams aktualu, kad kuo daugiau žaidimų nusipirktų vartotojai. Tai vat, čia truputį pristabdys keitimąsi žaidimais. O dėl piratavimo, tai gal ir suklydau. :)

Čia ne keitimasi žaidimais pristabdys, o PS3 pirkimą pristabdys. Aišku jei žmogui bus aktuolu žaisti multiplayer. Bet nemanau, kad Sony taip rizikuotu daryti visiems žaidimams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu nemanau ar dėl to pardavimai nukris, juk žaidimų gamintojams neina biznis jei kažkoks žaidėjas nusipirko jau panaudotą game, čia manau einama prie tokios sistemos, jog jei nori žaist tai pirk iš pardės, o ne panaudotą. Taigi pagal viską jiems pardavimai pakils, arba tie kurie pirko tik panaudotus, jiems neliks kitos išeities kaip pirkt naują arba rinktis kitą konsolę(kas mažins PS3 pardavimus).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.