Flex

HD laidas ir HDMI

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki as turiu x boxa ir telika su HD ready kuriame yra hdmi jungtis o mano x boxas turi tik hd jungtu jai as nusipirksiu hdmi jungtu x boxa jungianti su teliku ar mano grafika pageres ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki as turiu x boxa ir telika su HD ready kuriame yra hdmi jungtis o mano x boxas turi tik hd jungtu jai as nusipirksiu hdmi jungtu x boxa jungianti su teliku ar mano grafika pageres ?

jei tavo boxas be HDMI,tai jokio HDMI laido tu jam nenupirksi nes HDMI laidas buna komplekte jei boxas buna su HDMI,reiskia tavo paprastas boxas,tai su tavo HD ready teliku sujungsi tik per komponentini laida,bet tame nieko blogo nera,tai yra HD laidas ir jis duoda HD vaizda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei boxas buna su HDMI,reiskia tavo paprastas boxas,tai su tavo HD ready teliku sujungsi tik per komponentini laida,

Scalman tu man paiškink, šitą savo eilutę. Tai gal kaip tik jei Box'as su HDMI tai jį galėsi jungti ir per HDMI kabelį? Arba tu pats savo mintis suvėlei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scalman tu man paiškink, šitą savo eilutę. Tai gal kaip tik jei Box'as su HDMI tai jį galėsi jungti ir per HDMI kabelį? Arba tu pats savo mintis suvėlei.

aha gerai pastebeta :D bet manau pagauni ka jis tuo norejo pasakyt :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei tavo boxas be HDMI,tai jokio HDMI laido tu jam nenupirksi nes HDMI laidas buna komplekte jei boxas buna su HDMI,reiskia tavo paprastas boxas,tai su tavo HD ready teliku sujungsi tik per komponentini laida,bet tame nieko blogo nera,tai yra HD laidas ir jis duoda HD vaizda

na mano mintys isskirtos kableliais jei nesimato,vien mintis buvo tokia "jei tavo boxas be HDMI,tai jokio HDMI laido tu jam nenupirksi nes HDMI laidas buna komplekte jei boxas buna su HDMI," cia viena mintis tik zodziai netaip sudestyti,juk parasiau kad jei boxas buna su HDMI tai tas kabelis bus komplekte su boxu perkant,o jei be HDMI tai komplekte nebus jokio HDMI kabelio o tik HD komponentinis kabelis,siaip tai ant skirtuma tarp komponento ir HDMI pamatytumet tik ant gero,brangaus teliko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Scal,supratau as bent jau ka norejai pasakyt :lol:

Ne į temą

siaip niekad nededu tasku kai rasau ir nerasau is naujos eilutes,todel gal kazkas gali neikirst ka rasau,bet pagauti galima ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai dabar jeigu mano X su HDMI bet be laido buvo kai pirkau, tai tipo as jo nenupirksiu? Kodel ? :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai dabar jeigu mano X su HDMI bet be laido buvo kai pirkau, tai tipo as jo nenupirksiu? Kodel ? :rolleyes:

aisku kad nusipirksi ;) hdmi laidai nera deficitas ;d tik aisku kainuos :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aisku kad nusipirksi :rolleyes: hdmi laidai nera deficitas ;d tik aisku kainuos :thumbup:

Mazdaug apie kokia suma snekam ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

25-60 jeigu tiksliau.. nusipirkt trumpiausia koki rasi ir viskas . manau 0,25m. pilnai uztektu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.