gytpalaikis123

Kinect instaliavimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, aš planuoju pirkti Kinect ir viename puslapyje skaičiau, kad instaliuojant kinect reiks atsisiūsti kažkoki update. Ar bus įmanoma tai kaip nors padaryti offline? Ta prasme per PC o ne per XBOX. Ar čia turi amenyje kinect dashboardą? Nes aš jį kaip suprantu įsirašęs kai žaidžiau Assassins creed: Brotherhood. Ačiū už atsakymus.

Redagavo gytpalaikis123

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, kinectui reikia kinect dashboard, galima updatus per PC atsisiust, ikelt i flasha ir updatint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na aš dar tik planuoju, o iš kur tai manyčiau iš Amazon(jei žinai kur geriau pasakyki :rolleyes: )

Edit: Ačiū labai IGNOLTA tikrai padėjai, iškart ramiau :thumbsup4:

Redagavo gytpalaikis123

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip nereikia nieko siusti prie kinect buna 1 zaidimas ji idejus updeitinasi automatiskai taip kad nesukit sau galvos :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu aš tarkim norėsiu kada ir su kinect pažaist, ir paprastai su joystick'u, tai reikės ir paprasto to xbox dashboardą ir kinecto įsimest į flashą? Nu gal pagausit ką turiu omeny ;D.Žodžiu mintis tokia, kad jei noriu žaist su kinect - įsimetu jo dashboardą, o jei noriu su joystick'u - įsimetu paprastą db?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jeigu aš tarkim norėsiu kada ir su kinect pažaist, ir paprastai su joystick'u, tai reikės ir paprasto to xbox dashboardą ir kinecto įsimest į flashą? Nu gal pagausit ką turiu omeny ;D.Žodžiu mintis tokia, kad jei noriu žaist su kinect - įsimetu jo dashboardą, o jei noriu su joystick'u - įsimetu paprastą db?

Tas kinecto dashboardas yra paprastas dashboardas tinka ir kinectui ir joystickui! Bet tu ir ismastei :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tas kinecto dashboardas yra paprastas dashboardas tinka ir kinectui ir joystickui! Bet tu ir ismastei :) :)

Neturiu aš to kinect'o dėl to ir sunku normaliai išmąstyt ;DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.