Rekomenduojami pranešimai

Nesveikai atrodo, tikrai nebus prastesnis uz pirma dali.

Kas patiko: Su peiliu bus galima is nugaros iskart uzlenkt, tikrai gerai, nes buvo pirmoj dali kad tekdavo su peiliu dauzt ne viena smugi ir prisaukdavo jis kitu kariu.

Lauza bus galima apsaudyt ir panaudot katiliuka, kad ji prigesint, tikrai kietai :D

Machinegunas kuris yra uzpumpuojamas, linksmai atrodo, o ir gerai nesioja jis visus :D

Nauji priesai, daug veiksmo.

Kas nepatiko: Viskas patiko!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo kiek isbandziau ant PC zaidimu tai metro 2033 iki siol geriausiai mano akiai isdirbe yra DX11, tesinys matau toliau stebins, grafika pritrenkiama.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metro Last Light multiplayer not a COD clone. Truly unique modes will thrill Metro 2033 fans

naujas zaidimo kureju interviu ,kuriame kalbama apie nauja Metro Multiplayer rezima, kol kas tvirtai patvirtinta kad bus co-op, o del kitu mp galimybiu dar nera galutiniu ziniu bet jis bus , ir tikrai ne cod klonas. na cia kazkiek mane gasdina tas dalykas kad bus maziau demesio skirta paciai story , jei dar co-op tai isvis nekas, na bet tikesimes kad SP story bus vis del to stiprioji zaidimo puse, aisku mp dedamas tam kad prailgint zaidimo perejimuma, ir pakartotinus losimus, aisku ir kad parsiduotu geriau pats zaidimas.

na su situ viskas aisku, bet kur naujienos apie Stalker 2 ...hmmm

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziauriai geras sis zaidimas. Atsimenu kaip ant xbox 360 ji losiau uznolifines. Butinai pirksiu ant ps3 kai ji isleis :whistling: P.S. Beje pritariu pries tai anksciau rasyto komentatoriaus nuomonei: sis zaidimas ir man pasirode siek tiek monotoniskas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziauriai geras sis zaidimas. Atsimenu kaip ant xbox 360 ji losiau uznolifines. Butinai pirksiu ant ps3 kai ji isleis :whistling: P.S. Beje pritariu pries tai anksciau rasyto komentatoriaus nuomonei: sis zaidimas ir man pasirode siek tiek monotoniskas..

maišai tu su metro 2033.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maišai tu su metro 2033.

Susiveliau biski. Norejau pasakyt, kad zaidfziau metro 2033 ir man jis labai patiko, tad noreciau ir si zaidima nusipirkt kai tik jis bus sukurtas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau reikės ir man įsigytį šį žaidimą, nes kuo toliau tuo jis geriau atrodo...

Redagavo Swizz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai norejau 2033 zaisti, bet niekaip neprisiruosiau, reikes bent sita pazaist. Ar geriau pirma 2033 pazaist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metro: Last Light Delayed into 2013

Metro: Last Light has been delayed. Initially intended for a Q3 release this year, the atmospheric, Ukraine developed shooter will now not launch until early 2013.

Revealed via a THQ investor call yesterday, the delay is intended to provide 4A games with the opportunity to polish the title a little more before release. THQ CEO Brian Farrell also noted that the game will receive twice the marketing budget of the original game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OMFG, turbut laukiamiausias zaidimas buvo ir delayed dabar, nafik...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

OMFG, turbut laukiamiausias zaidimas buvo ir delayed dabar, nafik...

Jo...gaila, kad atidėjo :) Redagavo Altec128

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Blyn, dar pamenu kaip 2033 pirma kart zaidziau, is pradziu taip nenoriai, bet po pirmu 2 h valandu taip itrauke, kad net atsitraukt negalejau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.