wizardaz

Geriausias zaistas zaidimas ant psp

Rekomenduojami pranešimai

Kiek ziurejau tokios temos nebuvo. Tai va manau aisku sakykit savo geriausius zaistus zaidimus delko geri argumentuokite it t.t. Laukiu nuomoniu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal ne geriausias bet vienas is geriausiu,ir tuo metu butent del tu zaidimu emiau pati psp tai yra Metal Gear Acid 1,2 .

Del ko toks geras,na nes esu MGS serijos gerbejas,o cia kazkas naujo,taktinis ejimu zaidimas,dar tokio Metal Gear nebuvo iki Acid,tiesiog idomu,daug pokalbiu,taciau jie navargina ir kaip man yra idomus

zaidziau jau kelis kart abi dalis ir vel zaidziu is naujo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek ziurejau screen'us tai ten saudykle? Papasakok daugiau apie zaidima jai gali. Kaip grafika, gameplay'us ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia dar saudykle,cia grynai taktinis ejimu zaidimas,gauni kortas ir jas naudoji pagal savo taktika,turi tasku skaiciu kuri gali isnaudot per ejima,ir kiekviena korta naudoja skirtingai tu tasku,ten na vienos kortos ejimu,kitos ginklu,kitos bonusu,visokiu liemeniu nepersaunamu ir pan,na man tai ziauriai patiko,cia kaip tik ne action ir savo ejima gali galvot kiek nori,na pasiziurek kokioj youtubej kad ir Metal Gear Acid vaizdu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ace Combat X: Skies of Deception :rolleyes: ...Dar is vaikystes atsimenu kai su PS1 skraidydavau ir visiems "BULLS EYE" darydavau :)...Smagu buvo prisimint tuos laikus. Tik kad PSP versija labai jau trumpa. . . :) Redagavo trinchiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metal gear portable ops cia tai zaidimas :rolleyes: manau geriausias psp... nu ir db tai god of war turbut del jo grafikos ir linksmumo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, kol nera RE, Silent Hill man neblogas pasirode, primena PS1 pirmaja dali. gera grafika ir gameplay, tik kad trumpokas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1. Ssx On Tour - myliu ta zaidima.

2. Gta: Vice City Stories - Puiki gta versija ant psp.

3. Tekken: Dark Resurection - CIA GI TEKKENAS, VAIKAI.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai:

1.the warriors-cia tai zaidas kad eik tu sau...5 kartus perejau labai patiko ;] is peilio is butelio,plytos dezes i galva zhudai begi nuo mentu,kariuoji su kitais gangais...tajp pat yra ir fylmas geras!

cia mano geriausias zaidas ant psp..turiu dar daug bet shitas man geriausias,paskiau saip dar brother in the arms...juiced wisai nieko tada siap irgy neblogas wisai vice city store bet sunku :D :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ace Combat X: Skies of Deception :) ...Dar is vaikystes atsimenu kai su PS1 skraidydavau ir visiems "BULLS EYE" darydavau :)...Smagu buvo prisimint tuos laikus. Tik kad PSP versija labai jau trumpa. . . :)

:):D Tavo rozinis PSP!

Man tony hawk's project 8 geriausias :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MTX Mototrax va cai tai buwo game kazkaip ant PSP man lb patiko priesingai nei ant PC. O mano klasiokas tai pirko PSP del Jackass The Game :D perejo dar biski paturejo ir pardave PSP. Bet vistiek geriausia yra MTX Mototrax :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1Meadl O Honor 2

2Worms Open Warfare2

3Ultimate Board Games

Bet cia tik mano nuomone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai liberty city stories geriausias.Siaip cia vienintelis mano lostas zaidimas ant PSP :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeanne D'arc - Turn Based RPG, Malonus valdymas, puiki itraukianti istorija, smagus video intarpai, gera grafika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.