dariusss

Xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

Norejau paklaust ar meistras nuflashintu xbox y XT+ jaigu susiveles su kinect dashbordu ir kiek tai kainuotu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ka reiskia susiveles su kinect dashboard? seip flashinimas 20-40lt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėtų šeip nuflashint. Susirask žmogų kuris flashina ir jo paklausk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man tas kinect db nereikalingas kaip as nlb ka suprantu ant xboxu nezinodamas ymeciau viena zaidima su ap 2.5 ir man instaliavo kinect db. Jai buciau neinstaleves tai ne nebutu reikeja pas meistra vezt + kazkodel man nerodo filmu kai instaliavo ta kinect db. Ir klausiu del to kad nebutu jokiu problemu kai pas meistra nuvesiu. Beje gal kas zinot koki gera meistra kaune?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu man tas kinect db nereikalingas kaip as nlb ka suprantu ant xboxu nezinodamas ymeciau viena zaidima su ap 2.5 ir man instaliavo kinect db. Jai buciau neinstaleves tai ne nebutu reikeja pas meistra vezt + kazkodel man nerodo filmu kai instaliavo ta kinect db. Ir klausiu del to kad nebutu jokiu problemu kai pas meistra nuvesiu. Beje gal kas zinot koki gera meistra kaune?

rlevin7

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar va paskutinis klausimas ar yra budu kai paciam nusiflashint? Neturiu jokiu spec. irankiu ar dar kokiu ten sh.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai neturi įrankių ir tai ir neis nuflashint. :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar va paskutinis klausimas ar yra budu kai paciam nusiflashint? Neturiu jokiu spec. irankiu ar dar kokiu ten sh.

visus iskyrus liteon galima.beveik. liteon negalima be irankiu ,be lituoklio,bei detaliu dar keliu. geriau nesivelk manau, nes kai susivelsi dar daugiau tai nieks neisvels jau poto. siaip pries flashinant orga boxa pajung prie neto,susimesi visus updeitus viskam ,filmam ir viskam kitam, tada nieks nesivels jau ir galesi flashint.

ir zek kad meistas butu normalus o ne susiveles koks.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.