Lithuania

Problema su FAN'u

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki cia mano kompas

Asus M4A78T-E

Ram- 4GB ddr3 1333

Video Card- Spahirre ATI HD4870 1GB

Procas- AMD Phenom II X3 710 2.61GHz

Power Supplay- 750W

HDD- 500GB

as idejau i prieki kompo 2 fan'us. Tai butu taip prieki du ipucia salta ora o gale vienas ispucia ir man pradejo kazko kaisti vaizdelka rodo vejus per geimus t.t ir as galvojau kad cia kalta mano vaizdelka as nupirkau nauja gtx 460 1gb ir palosiau kelis geimus ir ziuriu kad ir ji pradejo pjauti gryba pradejo rodyti tuos pacius baibokus ir as paskui tuos du fanus isemiau ir problema kaip ir isiprende ar galejo cia nuo tu fanu buti ir kodel???

Redagavo Lithuania

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki cia mano kompas

Asus M4A78T-E

Ram- 4GB ddr3 1333

Video Card- Spahirre ATI HD4870 1GB

Procas- AMD Phenom II X3 710 2.61GHz

Power Supplay- 750W

HDD- 500GB

as idejau i prieki kompo 2 fan'us. Tai butu taip prieki du ipucia salta ora o gale vienas ispucia ir man pradejo kazko kaisti vaizdelka rodo vejus per geimus t.t ir as galvojau kad cia kalta mano vaizdelka as nupirkau nauja gtx 460 1gb ir palosiau kelis geimus ir ziuriu kad ir ji pradejo pjauti gryba pradejo rodyti tuos pacius baibokus ir as paskui tuos du fanus isemiau ir problema kaip ir isiprende ar galejo cia nuo tu fanu buti ir kodel???

Shilto ir vesesnio oro srautai ziurek kaip vaikshto (bent isivaizduok). Gal pas tave nors ir pridejai daugiau ventiku gavosi rezultate taip, kad apie vaizdo plokshte sukasi tas pats shiltas oras ir ji kepa.

Pvz be tu dvieju ventiku, gal vesesnis oras buvo paimamas kur nors per skyles korpuse shalia videshkes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Shilto ir vesesnio oro srautai ziurek kaip vaikshto (bent isivaizduok). Gal pas tave nors ir pridejai daugiau ventiku gavosi rezultate taip, kad apie vaizdo plokshte sukasi tas pats shiltas oras ir ji kepa.

Pvz be tu dvieju ventiku, gal vesesnis oras buvo paimamas kur nors per skyles korpuse shalia videshkes.

nu pas mane taip oras per prieki iseina bet ventiletoriai stovi apacios o isejimo vintiletorius stovi virsui tai cia gal problema turbut ir yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pas mane taip oras per prieki iseina bet ventiletoriai stovi apacios o isejimo vintiletorius stovi virsui tai cia gal problema turbut ir yra

Tai pabandyk per prieki paimti oro srauta su ventikais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pabandyk per prieki paimti oro srauta su ventikais.

ne taip parasiau pas mane du fan'ai stovi prieki kompo apacios per kurios oras eijeina i kompa o gale virsui ira vienas fan'as per kuri oras iseina lauk...! bet tiek du fan'ai stovi zemai apacioj kur ipucia ora i kompa o tas vienas fana'as stovi virsui!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne taip parasiau pas mane du fan'ai stovi prieki kompo apacios per kurios oras eijeina i kompa o gale virsui ira vienas fan'as per kuri oras iseina lauk...! bet tiek du fan'ai stovi zemai apacioj kur ipucia ora i kompa o tas vienas fana'as stovi virsui!

Na, tai iki shiol ka parashei, tai pasiulymas butu nenaudoti du dvieju priekyje esanciu ventiku.

O daugiau jau pats eksperimentuok ir ziurek kas geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.