Spyzius

Ar nesates psp i mokykla ar i darba?

Rekomenduojami pranešimai

CITATA(citrinasa @ 2009-11-25, 18:12) *

Senas postas excl.gif

jeigu i tema tai viskas ok

Ne į temą

Matom ir akis turim :) Smagu šią seną temą atgaivinti. Žiūrėk kiek atsakymų sulaukėm.

O dėl kūno kultūros tai tikrai baisu. Mano mokykloje jau ne kartą buvo panašių atvejų, kai dingsta telefonai, piniginės. Todėl tomis dienomis, kai vyksta kūno kultūra nesinešioju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats psp neturiu, bet buvau is draugo savaitelej pasiemias . Tai nesiojaus visur ir losiau kur tik buvo imanoma :) kad ir laukiant autiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais nusinesu ir palosiu :) o siaip tai su psp mazai losiu, labiau mano brolis su psp losia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vien del to ir pirkau psp , kad profkei butu kas veikt per pamokas ;) . Tik nusibosta , kai kaimieciai subega ziuret , ka cia per daikta turi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Anksciau nesdavaus.. bet toks ir zaidimas ten per pertraukas kiek speji 15min... dabar tai siaip vakarais kai priguli pailset smagu atsipalaiduot su psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Imu psp i mokykla,kartais knygas skaitau,kartais zaidziu,kartais muzika klausau,kartais filma ziuriu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kai tik gavau nesiausi bet tik kokia savaite,nes supratau kad neverta.Kuno kulturas darau ,per pertraukas kai visi aplink reke ir malonumas mazas,o per pamokas jei ner kas veikt geriausia pilset nuo visko :D tikras malonumas zaist su psp namie isitiesi ant lovos kai nieks netrugdo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada nešuosi į mokyklą... Turėjau prieš metus PSP Slim 'n Lite visada nešdavausi, o dabar PSP Phat turiu irgi visada nešuosi... :)

Žaidžiu per visas beveik pertraukas ir per tokias pamokas kaip Chemija (kartais), Muzika, Pilietinis, Geografija, Tikyba... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai nešdavaus i mokykla su klasiokais tekken koki palosdavom ar siaip lenktynes.Neseniai tevai nupirko nauja smartphone tai dabar psp nesinesioju i mokykla, seip ir dabar nesiociaus nes yra dar nepereitu zaidimu ir neatsibostanciu, be to jei psp nebutu toks didelis,o go tikriausiai ta iseitis butu.Dabar namie dar kas antra diena isijungiu cmr 05 ir gt palost.

Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Retkarčiais nusinešu. :) Bet tikrai ne per pamokas žaidimams. Iš semestro matosi kame spragos dabar yra, tai dabar mokausi, nes kitąmet 8kl., nuo jos rems į kokią gimnaziją įstosiu. Taigi dabar man svarbiau ateitis, o ne pasišaudyt, nes dabar visiškai atpratęs dirbt. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.